Salt la conţinut

Dezvăluire la IFA 2016

În cadrul celui mai mare târg tehnologic din Europa, ne prezentăm cele mai recente produse concepute pentru a redefini modul în care vizionaţi, ascultaţi, imortalizaţi şi vă jucaţi.

#SonyIFA

Vedeţi, partajaţi şi conectaţi-vă 

Împărtăşiţi-vă gândurile despre noile noastre produse extraordinare şi conectaţi-vă social folosind #SonyIFA.

Captură clară

Camera de smartphone cu captură avansată pentru mișcare și culoare. Prin urmare, cu noul dispozitiv Xperia™ XZ, viața arată la fel de frumoasă precum este.

ZD9 4K HDR TV: Noul standard al genialităţii

Descoperiţi imagini detaliate prin magia tehnologiei 4K HDR. Noile televizoare ZD9 redefinesc realitatea cu ajutorul procesorului 4K HDR X1™ Extreme şi al tehnologiei inovatoare Backlight Master Drive™.         

MDR-1000X: anulare a zgomotului fără precedent

Având la dispoziţie una dintre cele mai bune funcţii din domeniu de anulare a zgomotului, puteţi să reglaţi printr-o singură atingere sunetul în funcţie de mediul în care vă aflaţi. Noile căşti wireless MDR-1000X cu SENSE ENGINE rescriu regulile privind anularea zgomotului, fiind adaptate la cerinţele dvs. şi la lumea din jurul dvs.

MDR-1000X: căşti cu anulare a zgomotului PORNITE
MDR-1000X: căşti cu anulare a zgomotului OPRITE
ACTIVAŢI anularea zgomotului
DEZACTIVAŢI anularea zgomotului

Signature Series 

Sunet unic Signature

Experienţa sunetului de înaltă rezoluţie nu vă va mai încânta doar simţul auzului, ci şi celelalte simţuri.

Walkman NW-WM1Z

Walkman NW-WM1Z

Auziţi fiecare detaliu cu modelul nostru Walkman reprezentativ, care îmbină o tehnologie de sunet sofisticată cu materiale de înaltă calitate.

Căşti MDR-Z1R

Căşti MDR-Z1R

Fabricate în Japonia pentru un interval dinamic şi de frecvenţe larg, aceste căşti oferă o audiţie personală fără compromisuri.

Amplificator TA-ZH1ES

Amplificator TA-ZH1ES

Treceţi la nivelul următor cu acest amplificator premium, care îmbină cele mai bune tehnologii de sunet digitale şi analogice.

GTK-XB5 cu EXTRA BASS

Petreceri la cerere cu GTK-XB5

Însufleţiţi serile cu ritmuri şi efecte de stroboscop specifice cluburilor. Acest sistem complet puternic vă oferă funcţia EXTRA BASS, ce garantează petreceri care zguduie podeaua.

FDR-X3000R: mai puţin tremurat, chiar şi la 4K.

Transformaţi-vă setea de acţiune în filme extrem de realiste. FDR-X3000R Action Cam oferă deopotrivă filmare 4K şi, mai nou, stabilizare optică SteadyShot™ echilibrată (B.O.SS) pentru filme cu perspectivă uluitor de clare şi stabile, fără precedent.

Idei inedite, concepte noi

Modelăm viitorul, făcându-l mai inteligent, mai personal şi interconectând totul. Totul este gândit pentru a vă ajuta să vă bucuraţi şi să împărtăşiţi lucrurile îndrăgite, să vă lăsaţi mai mult condus de creativitate în activităţile cotidiene şi să lucraţi mai inteligent.

Trăiţi jocul la intensitate maximă cu PlayStation®VR

Cufundaţi-vă într-o nouă realitate virtuală cu PlayStation®VR. Cu vedere la 360°, sunet 3D veritabil şi urmărire precisă, instinctele dvs. naturale se vor dezlănţui pentru ca dvs. să trăiţi la maximum fiecare moment plin de acţiune.