Imagini cu DVD Player cu conectivitate USB
Imagini cu DVD Player cu conectivitate USB
Imagini cu DVD Player cu conectivitate USB

Redaţi totul pe o singură unitate compactă.

Cele mai mari surprize sunt aduse de lucrurile mărunte. Bucuraţi-vă de mai multe formate de redare, inclusiv DVD, şi astfel stocaţi filme pe PC sau pe cititorul de carduri de memorie.

Imagini şi sunet de calitate, pachet mic

Dimensiunile sale compacte îl fac DVD playerul perfect pentru o bucătărie sau un dormitor. Poate să redea filme, muzică şi fotografii multiformat - inclusiv conţinut stocat pe un stick de memorie sau pe un laptop printr-un port USB.

Eliberaţi-vă filmele şi muzica digitale

Cufundaţi-vă în bibliotecile dvs. de filme şi fotografii şi bucuraţi-vă de vechile dvs. preferinţe pe un ecran mare şi cu sunet surround, graţie unei conexiuni USB. Conectaţi-vă laptopul sau transferaţi pe un stick de memorie pentru acces rapid la biblioteca dvs. de filme.

Specificaţii şi funcţii
  • Redaţi filme, muzică şi fotografii stocate pe USBPuteţi să redaţi conţinut direct de pe un stick USB şi să vizionaţi filme, să ascultaţi muzică sau să vizualizaţi fotografii şi diaporame.

  • Redaţi dintr-o gamă largă de formateInclusiv CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (inclusiv DVD-uri de 8 cm), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC şi PCM liniar.

  • Alegeţi redare rapidă sau lentă cu sunetRedaţi filme cu sunet şi imagine la o viteză de circa 1,5 ori mai mare decât de viteza normală. Sau să redaţi cu încetinitorul pentru a urmări acţiunea programelor sportive.

  • Amintiţi-vă unde aţi rămas pe oricare din cele şase discuri DVDÎncepeţi să urmăriţi exact de unde aţi rămas - acest player poate memora puncte de reluare de pe maxim şase discuri redate anterior.

  • Creaţi-vă propria diaporamă cu o coloană sonorăVedeţi fotografiile într-o diaporamă cu muzica de fundal preferată.

  • Controlaţi playerul şi televizorul cu o telecomandăPuteţi să redaţi sau să reglaţi setările playerului şi televizorului - inclusiv alimentarea, canalele şi volumul - utilizând telecomanda DVD playerului.

  • Design compact care economiseşte spaţiulLa doar 270 mm, acest player dispune de numeroase caracteristici într-un pachet compact şi elegant.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor