Imagini cu DVD player
Imagini cu DVD player
Imagini cu DVD player

Funcţiile excelente vin într-un pachet compact

Acest DVD player compact, lat de 270 mm încape ordonat în cele mici spaţii, oferind redare multiformat a discurilor dvs. În plus, poate fi conectat uşor la sistemul dvs. Hi-Fi, pentru a îmbunătăţi rapid sunetul filmelor

Imagini şi sunet de calitate, pachet mic

Dimensiunile sale compacte îl fac DVD playerul perfect pentru bucătărie sau dormitor. Poate să redea filme, muzică şi fotografii multiformat.

Redare video rapidă sau lentă, cu sunet

Acum vă puteţi bucura de o redare rapidă cu sunet inteligibil pentru a vă completa experienţa de vizionare. Puteţi, de asemenea, să redaţi lent cu sunet pentru a monitoriza acţiunea sportivă sau a asculta un curs de învăţare a unei limbi străine.

Specificaţii şi funcţii
  • Redaţi dintr-o gamă largă de formateInclusiv CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (inclusiv DVD-uri de 8 cm), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC şi PCM liniar.

  • Alegeţi redare rapidă sau lentă cu sunetRedaţi filme cu sunet şi imagine la o viteză de circa 1,5 ori mai mare decât de viteza normală. Sau să redaţi cu încetinitorul pentru a urmări acţiunea programelor sportive.

  • Amintiţi-vă unde aţi rămas pe oricare din cele şase discuri DVDÎncepeţi să urmăriţi exact de unde aţi rămas - acest player poate memora puncte de reluare de pe maxim şase discuri redate anterior.

  • Creaţi-vă propria diaporamă cu o coloană sonorăVedeţi fotografiile într-o diaporamă cu muzica de fundal preferată.

  • Controlaţi playerul şi televizorul cu o telecomandăPuteţi să redaţi sau să reglaţi setările playerului şi televizorului - inclusiv alimentarea, canalele şi volumul - utilizând telecomanda DVD playerului.

  • Design compact care economiseşte spaţiulLa doar 270 mm, acest player dispune de numeroase caracteristici într-un pachet compact şi elegant.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător