Imagini cu DVD player portabil cu port USB
Imagini cu DVD player portabil cu port USB
Imagini cu DVD player portabil cu port USB

Ca şi când aţi avea propriul cinema cu dvs.

Bucuraţi-vă de DVD-urile dvs. oriunde cu acest DVD player portabil versatil. Ecranul său LCD de 17,8 cm/7", cu afişaj panoramic vă oferă imagini clare şi luminoase. Şi, cu o serie de patru moduri de sunet pentru a se adapta conţinutului şi mediului de vizionare, experienţa audio este pe măsura celei vizuale.

Sunet optimizat indiferent ce vizionaţi

Puteţi alege să ascultaţi în unul dintre cele patru moduri: Dinamic - pentru sunet realist; Surround dinamic - pentru sunet surround virtual; Dialog - pentru a face dialogurile mai uşor de înţeles; şi Standard - pentru sunet egalizat normal.

Eliberaţi-vă filmele şi muzica digitale

Cufundaţi-vă în bibliotecile dvs. de filme şi fotografii şi bucuraţi-vă de vechile dvs. preferinţe pe un ecran mare şi cu sunet surround, graţie unei conexiuni USB. Conectaţi-vă laptopul sau transferaţi pe un stick de memorie pentru acces rapid la biblioteca dvs. de filme.

Specificaţii şi funcţii
  • Redaţi filme, muzică şi fotografii stocate pe USBPuteţi să redaţi conţinut direct de pe un stick USB pentru a viziona filme, a asculta muzică sau a vizualiza fotografii şi diaporame.

  • Redaţi dintr-o gamă largă de formateInclusiv D-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, DVD-uri de 8 cm (cu excepţia discurilor DVD+R de 8 cm), JPEG, MP3 şi Xvid.

  • Bucuraţi-vă de imagini luminoase, de înaltă calitateAduceţi filmele la viaţă cu ecranul LCD panoramic de înaltă rezoluţie. Ca şi cum aţi fi la cinema - adăugaţi doar floricelele de porumb.

  • Obţineţi cel mai bun sunet posibil oriunde sunteţi4 moduri diferite de sunet vă oferă posibilitatea de a alege modul care se potriveşte cel mai bine conţinutului vizionat şi condiţiilor de vizionare.

  • Operare uşoară cu taste tactileEfectuaţi operaţii de bază, cum ar fi redarea, oprirea şi reglarea volumului, utilizând controlul prin atingere uşoară.

  • Vizionaţi mai mult timpO baterie reîncărcabilă cu durată mare de utilizare vă oferă 4 ore de vizionare în mişcare între încărcări, suficient pentru a viziona două filme.

  • Bucuraţi-vă de sunet excelent la domiciliuConectaţi-l la sistemul audio pentru sunet excelent atât pentru filme, cât şi pentru CD-uri, prin adaptorul audio/video inclus.

  • Conectaţi-l la un ecran mareConectaţi playerul la televizor utilizând ieşirea audio/video pentru o experienţă de vizionare pe ecran mare.

  • Încărcaţi playerul din mersUn adaptor de baterie auto care se conectează la bricheta maşinii vă menţine playerul pregătit pentru acţiune.

Aflaţi despre caracteristicile de economisire a energiei şi dedicarea noastră pentru sustenabilitate Vizitaţi site-ul Web ecologic