UBP-X800M2

Aduceți cinematograful acasă

Trăiți experiența reală de cinematograf cu acest player Blu-ray Ultra HD 4K. Rezoluția UHD 4K vă oferă imaginea marelui ecran, iar Dolby Atmos și DTS:X creează atmosfera autentică de cinematograf.

Pictogramă HDR 4K
Îmbunătăţire 4K în timp real

Bucurați-vă de cea mai bună calitate a imaginii cu rezoluția 4K Ultra HD Blu-ray și de detaliile 4K în tot ceea ce vizionați grație conversiei extinse la 4K.

Cadrul și carcasa fasciculului
Creat pentru sunet pur

Descoperiţi claritatea totală a sunetului, cu sunet de înaltă rezoluţie și conversie extinsă DSEE HX.

HDMI, USB, ieșire digitală coaxială, Wi-Fi, LAN.
Conectivitate versatilă

Conectați-vă prin HDMI dual pentru ieșire audio/video separată, USB, ieșire coaxială digitală, Wi-Fi, LAN.

Pictogramă sunet de înaltă rezoluţie
Aşa cum au intenţionat artiştii

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Apropiați-vă și mai mult de realitate

Blu-ray Ultra HD 4K

Veți simți că faceți parte din acțiunea fiecărui film și serial. Formatul Blu-ray Ultra HD 4K prezintă totul în detalii mai fine ca niciodată, afişând o imagine extrem de reală.

Căutați filmul Inferno în format Ultra HD 4K

Pictogramă HDR
HDR10

Un semnal HDR10 conţine o luminozitate de până la 100 de ori mai mare decât cea a semnalului standard (SDR), sporind semnificativ luminozitatea de vârf şi păstrând în acelaşi timp nuanţe de negru profund şi foarte detaliat pentru o experienţă cu totul nouă.

Pictogramă DOLBY VISION
Dolby Vision™

Daţi viaţă scenelor cu nuanţe evidenţiate, un negru mai profund şi culori intense. Dolby Vision™ este o soluţie HDR care creează o experienţă cinematografică captivantă în locuinţa dvs. 

Hybrid-Log Gamma
Hybrid-Log Gamma

Imaginile cu interval dinamic standard și interval dinamic ridicat sunt combinate într-un singur semnal video care poate fi redat ca SDR pe ecrane SDR sau ca HDR pe ecrane HLG compatibile cu HDR.

Toate culorile din natură

Suportul pentru noul spațiu colorimetric BT.2020 oferă acces la o gamă cromatică mult mai mare decât semnalele TV obișnuite. Cu acest spațiu ultralarg, creatorii de conținut pot produce culori mult mai saturate și realiste, de la albastru marin intens la verde natural și roșu vioi.

Spațiu colorimetric BT.2020
SPAȚIU COLORIMETRIC BT.2020
Spațiu colorimetric REC.709
SPAȚIU COLORIMETRIC REC.709
O imagine mai bogată, pe orice ecran

Urmăriţi filme HDR 4K, chiar şi pe televizoare care nu sunt compatibile cu formatul HDR, şi bucuraţi-vă de plusul de detalii la nivelul umbrelor şi nuanţelor evidenţiate. Tehnologia de conversie HDR-SDR optimizează în mod inteligent gama de luminozitate superioară a formatului HDR într-o imagine SDR, menţinând o calitate excepţională a imaginii, chiar şi în cazul televizoarelor SDR convenţionale.

1: Convertor SDR universal | 2: Convertorul SDR de la Sony

Sunet care vă
transportă

Obțineți sunetul autentic de cinematograf cu Dolby Atmos și DTS:X

Ascultați puterea tunetului, sunetul sirenele și intensitatea claxoanelor peste tot în jurul dvs. cu o claritate uimitoare datorită codecurilor audio de top Dolby Atmos și DTS:X, preferate de cinematografele din toată lumea. 

Filmul Ghostbusters este disponibil acum în Ultra HD 4K

Sigla Dolby Atmos
Dolby Atmos

Dolby Atmos tratează sunetele separat, eliberându-le din canalele obișnuite pentru a le reda în jurul și chiar deasupra dvs., ceea ce are drept rezultat un sunet surround extrem de captivant.

Sigla DTS:X
DTS:X

DTS:X poate crea un număr nelimitat de conţinuturi audio, care se adaptează în timp real la boxele dvs. pentru a produce cel mai mare impact din fiecare coloană sonoră.

O potrivire pentru mediul Home Cinema 

Asociați playerul UBP-X800M2 cu receptorul STR-DN1080 pentru o experiență absolută de divertisment la domiciliu. Frumusețea este ascunsă în detalii, de la designul unitar și elegant până la calitatea optimizată a imaginii și a sunetului.

Grafic ilustrativ pentru sunetul de înaltă rezoluție

De 3,2 ori mai multe date transmise

Obţineţi ce este mai bun din fiecare piesă

Ca trecerea de la rezoluția video HD la cea 4K, piesele cu sunet de înaltă rezoluție au o calitate superioară celor în format MP3 sau chiar CD, permițându-vă să auziți fiecare suflare, fiecare sunet al tobelor, fiecare notă.

Conversie extinsă DSEE HX

Convertiți ascendent frecvența și dinamica MP3-urilor și altor fișiere de muzică comprimată – inclusiv CD-uri – până aproape de calitatea specifică înaltei rezoluții, pentru a trăi integral experiența autentică a înregistrării originale.

Grafic conversie ascendentă DSEE HX
UBP-X800M2's frame-and=beam chassis
Carcasa unică Sony

Carcasa noastră unică cu cadru și tije asigură o structură rigidă care elimină microvibrațiile și ecranează eficient, pentru ca dvs. să nu aveți parte decât se sunet și imagine de cea mai bună calitate.

Radiator și hard disk

Realizate din materiale de calitate pentru o calitate îmbunătățită a sunetului, radiatorul și hard diskul mențin reci discurile și carcasa playerului UBP-X800M2, pentru perioade îndelungate de vizionare, disc după disc.  

Radiator și hard disk
Redați orice

Puterea de redare a playerului UBP-X800M2 se extinde cu mult dincolo de discurile Blu-ray UHD 4K. Puteți să vizionați, să ascultați și să redați în timp real aproape orice doriți, inclusiv cele mai multe formate video de înaltă definiție și audio de înaltă rezoluție, și puteți să accesați numeroase servicii populare de redare în timp real.

Sigle de formate de disc compatibile
Unitatea de disc de ultimă generație

Doriți să dansați pe muzica din colecția dvs. de CD-uri Super Audio? Nicio problemă. Dacă este vorba de disc, playerul UBP-X800M2 va putea să îl redea aproape cu certitudine.

Sigle de formate audio compatibile
Încântare audio aproape nelimitată

Playerul UBP-X800M2 este compatibil cu numeroase formate audio pe 24 de biți la calitate master, de la AAC și WAV până la DSD la 11,2 MHz și multe altele.

Sigle de formate de streaming compatibile
Redaţi orice

Redați filme prin USB și rețeaua de domiciliu. Acest player Blu-ray acceptă tipurile de fișiere video cele mai populare, astfel încât să puteți viziona întotdeauna filmele preferate.

Locuinţa naturală pentru cele mai bune echipamente ale dvs.

Conectivitate versatilă pentru toate dispozitivele cu tehnologie avansată

Combinați toată tehnologia AV și conectați-o la UBP-X800M2. Fiind ideal pentru a vă bucura de filme și muzică, acesta are conexiuni de înaltă calitate, pe gusturile oricărui pasionat de tehnologie.

Tot divertismentul dvs. într-un singur loc

Bucurați-vă de o redare în timp real rapidă și stabilă, de la o varietate de servicii. Playerul UBP-X800M2 oferă redare video 4K în timp real grație conectivității wireless cu tehnologie MIMO în bandă duală, pentru un semnal puternic – chiar și la marginea intervalului de acoperire a rețelei wireless.

Vizionare în intimitate cu căști

Filmul The 5th Wave este disponibil acum în Ultra HD 4K

Aprofundați conținutul media preferat

Sunet wireless prin BLUETOOTH® pentru vizionare în intimitate

Vizionând în intimitate, efectul fiecărui moment cinematografic este amplificat. Deoarece UBP-X800M2 acceptă transmisia audio prin Bluetooth®, puteți folosi căștile Bluetooth® preferate pentru o vizionare în intimitate fără cabluri.

Auziți clar conversaţiile

Transmisie audio simultană prin HDMI și Bluetooth®

Delectați-vă cu o claritate totală a dialogurilor și a coloanelor sonore, indiferent de poziția de vizionare. UBP-X800M2 poate transmite simultan sunet către TV prin HDMI și către o boxă wireless prin Bluetooth®.

Cuplu uitându-se la televizorul, unul în plan apropiat, celălalt în plan îndepărtat

Filmul Magnificent Seven este disponibil acum în Ultra HD 4K

Sigla LDAC
LDAC

LDAC transmite de trei ori mai multe date decât tehnologia convențională Bluetooth®, rezultând un sunet de înaltă calitate.

Specificaţii şi funcţii

Trăiți experiența reală de cinematograf cu acest player Blu-ray Ultra HD 4K. Rezoluția UHD 4K vă oferă imaginea marelui ecran, iar Dolby Atmos și DTS:X creează atmosfera autentică de cinematograf.
  • Observați claritatea vizuală fără egal a formatului Blu-ray UHD 4K

  • Auziţi mai multe detalii cu sunetul de înaltă rezoluţie şi DSEE HX

  • Construcție anti-vibrații pentru un sunet mai clar

  • Redaţi aproape orice format de disc și fișier

  • Imagine uimitoare cu conversie extinsă la 4K până la 60p

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor