Imagini cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K
Imagini cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K
BDP-S6700, Evaluare la 5 stele pe What Hi-Fi?

„Cu modelul BDP-S6700, Sony a dovedit încă o dată că se pricepe excelent la piaţa produselor cu preţ redus, concentrându-se pe oferirea unei performanţe de excepţie la un preţ competitiv.” (What Hi-Fi?, iulie 2016)

BDP-S6700
Streaming wireless suprem

Experimentaţi îmbunătăţirea avansată a imaginilor şi redare în timp real prin wireless cu BDP-S6700. Bucuraţi-vă de filmele preferate convertite până la o calitate apropiată de 4K şi conectaţi-vă prin wireless la căştile, barele de sunet, boxele Sony şi altele. Iar cu opţiunea pentru mai multe camere, puteţi reda CD-uri prin wireless în toată casa.

Conversia extinsă la 4K
Conversie extinsă la 4K personalizată

Cipul nostru de conversie 4K este reglat pentru a extrage cele mai fine detalii de pe discurile Blu-ray şi pentru a îmbunătăţi conţinutul extrem de comprimat de pe internet pentru cea mai bună experienţă de vizualizare.

Sunet fără pierderi
Sunet cu adevărat cinematic

Bucuraţi-vă de toate detaliile înregistrării originale într-un sunet surround clar, de înaltă fidelitate cu Dolby TrueHD şi DTS-HD.

Partajare domiciliu DLNA
Partajare domiciliu DLNA

DLNA vă permite să partajaţi conţinut multimedia pe toate dispozitivele compatibile din casa dvs.

Aduceţi fiecare imagine mai aproape de calitatea 4K

Bucuraţi-vă de claritate extrem de realistă cu conversia extinsă la 4K

Intraţi într-o nouă eră Home Cinema. Cipul pentru conversia extinsă la 4K a fost conceput pentru a îmbunătăţi calitatea imaginii conţinutului Blu-ray şi a celui online, aducând scenele mai aproape de detaliile bogate şi naturale ale formatului 4K.

Conversia extinsă la 4K
CLIP VIDEO ORIGINAL
Conversia extinsă la 4K
CONVERSIE EXTINSĂ LA 4K
Full HD 3D
Experienţă completă

Lăsaţi-vă captivaţi de formatul Full HD 3D

Vizionaţi filme Blu-ray 3D la calitate Full HD prin conexiune la orice televizor cu activare 3D. Acest player Blu-ray Disc™ redă mai mult realism şi claritate pe toate discurile Blu-ray 3D şi converteşte 2D în 3D simulat pentru mai multă profunzime.

Culori care prind viaţă

Revitalizaţi experienţa dvs. vizuală cu paleta largă de nuanţe vii culorilor TRILUMINOS™, exclusiv de la Sony. Optimizat pentru a fi utilizat cu televizoare TRILUMINOS™ asociate, nuanţele de roşu vibrante şi greu de reprodus, de albastru marin şi verde smarald sunt toate afişate în mod estetic, conferind un aspect mai realist peisajelor şi scenelor marine.

IP Noise Reduction PRO
Claritate mai pură a imaginii

Bucuraţi-vă de calitate îmbunătăţită a imaginii atunci când redaţi conţinutul preferat online. Combinaţia noastră de tehnologii de imagine oferă contrast, texturi şi definiţie cromatică mai bune, pentru o imagine cu adevărat rafinată.

Mai multă muzică în mai multe detalii

BDP-S6700 poate reda o gamă largă de fișiere audio diferite și le poate transmite în timp real, în sistem wireless de înaltă calitate.

Audiţie personală wireless

Redaţi muzică si filme cu player-ul Blu-ray pe orice dispozitiv wireless Bluetooth®. Cu tehnologia LDAC, puteţi reda fără a pierde din calitate, cu o lăţime de bandă de până la trei ori mai mare decât banda Bluetooth® obişnuită.

Redaţi orice

Redaţi muzică şi filme dintr-o gamă amplă de surse prin USB şi Wi-Fi®. Acest player Blu-ray acceptă toate tipurile de fişiere prezentate mai jos, astfel că puteţi viziona oricând filmele dvs. preferate şi să ascultaţi melodiile pe care le iubiţi.

Redare format disc
Unitatea de disc de ultimă generație

Vreţi să dansaţi pe muzica din colecția dvs. Super Audio CD? Nicio problemă. Dacă este un disc, BDP-S6700 va putea să-l redea aproape sigur.

Redare format audio
Încântare audio aproape nelimitată

BDP-S6700 acceptă o serie de formate audio de 24 de biți de calitate master, de la AAC la WAV şi multe altele.

Redare format video
Urmăriţi orice conţinut

Redaţi în flux oricare dintre tipurile de fişiere de mai sus, pentru a nu rămâne niciodată în lipsă de idei.

Wi-Fi® în bandă dublă
Un semnal mai puternic Wi-Fi® în bandă duală

Design-ul cu antene multiple şi poziţionarea frontală a modulului de cip oferă o putere maximă a semnalului, astfel încât vă veţi bucura de o redare video uniformă şi navigare reactivă.

Oglindirea ecranului
Vedeţi conţinut de pe smartphone pe ecranul mare

Cu Miracast™, veţi putea să partajaţi întregul ecran al smartphone-ului dvs. - inclusiv aplicaţiile, jocurile, fotografiile, videoclipurile şi muzica - pe televizorul dvs.

Aşteptaţi mai puţin, vizionaţi mai mult

Un ecran de meniu inteligent, cu toate aplicațiile și funcțiile dvs. la îndemână și controlul total de pe telefonul smartphone cu aplicația TV SideView.

Funcţionare perfectă

Cu meniul şi interfaţa intuitive, aplicaţiile şi funcţiile sunt organizate simplu şi inteligent, astfel încât să puteţi întotdeauna găsi ceea ce căutaţi.

Procesor Dual Core
Procesor Dual Core

Bucuraţi-vă de redare în timp real accelerată, încărcare mai rapidă şi redare neîntreruptă datorită unui procesor Dual Core puternic.

Conectare şi redare cu USB
Conectare şi redare cu USB

Pur şi simplu introduceţi o unitate USB în portul USB frontal, pentru a reda imagini, conţinut video şi audio pe televizor.

Specificaţii şi funcţii

Experimentaţi îmbunătăţirea avansată a imaginilor şi redare în timp real prin wireless cu BDP-S6700. Lărgiţi-vă orizonturile de divertisment şi conectaţi-vă prin wireless la căştile Sony, barele de sunet, boxele wireless, şi multe altele. Vă puteţi conecta prin wireless în toată casa, datorită funcţiei pentru camere multiple.
  • Imagini uimitoare cu conversie 4K (24p)

  • Bucuraţi-vă de o redare în timp real rapidă şi stabilă, de la o varietate de servicii video pe internet

  • Ascultaţi în boxele sau căştile wireless prin Bluetooth® la calitatea LDAC

  • Redaţi în timp real muzică prin wireless, în toată casa, cu SongPal Link

  • Wi-Fi în bandă duală încorporat, pentru un semnal de wireless puternic

Redare
Aleator, ANTERIOR/URMĂTOR, PAS redare (Înainte/Înapoi), Redare/Oprire/Pauză, Redare lentă (Înainte/Înapoi), Înapoi/Înainte
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire HDMI 1 (spate), ieşire audio coaxială 1 (spate), intrare USB 1 (faţă), conexiune Ethernet 1 (spate)
Wi-Fi® încorporat
Da (2,4 GHz, 5 GHz) cu MIMO

Ce este în cutie

Da (manual simplu/manual web)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor