Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Specificaţii şi funcţii complete

BDP-S6700

Preț recomandat

792,00 LEI

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
255 x 39 x 192 mm
Greutate
0,9 kg

Capacitate de redare

Redare
Aleator, ANTERIOR/URMĂTOR, PAS redare (Înainte/Înapoi), Redare/Oprire/Pauză, Redare lentă (Înainte/Înapoi), Înapoi/Înainte

Caracteristici imagine şi audio

Conversie 2D›3D
Da
Super Scaler (con. ex. Precision CinemaHD)
Da
Deep Color
Da (16 biţi)
24p True Cinema™
Da
Ieşire DVD 24p
Da
HDMI®
Da
Coaxială, optică
Da, Nu

Reţea

Wi-Fi® încorporat
Da (2,4 GHz, 5 GHz) cu MIMO

Funcţii

Screensaver/conf. simplă/PhotoTV HD
Nu/Da/Nu
Blocare acces pentru copii
Da
Control parental
Da
Tast. USB (numai 101)/ Standby aut.
Da (numai 101)/Da
Diaporamă foto cu muzică
Da (CD, USB)
Red. în timp real/Subtit./Recomand.
Da/Da/Da
BRAVIA Sync
Da
Actualizarea firmware-ului
Da (reţea, USB)

Interfaţă

Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire HDMI 1 (spate), ieşire audio coaxială 1 (spate), intrare USB 1 (faţă), conexiune Ethernet 1 (spate)

Detalii

Consum de energie
12 W

Caracteristici ecologice şi de economisire a energiei

Consum de energie (modul oprit)
nu este disponibil
Consum de energie (modul standby)
0,5 W
Consum de energie (modul standby în reţea) - terminale
2,2 W (Ethernet, HDMI-CEC)/2,1 W (Wi-Fi)/3,0 W (toate terminalele şi reţelele conectate)
Modul standby activat
După 20 de minute
Modul standby în reţea activat - terminale
După 20 de minute (Ethernet/HDMI-CEC/Wi-Fi)
Comutator de pornire/oprire reţea (reţele) wireless
Pentru a activa/dezactiva, setaţi „Setări Internet” în „Setări de reţea” la „Configurare wireless (încorporat)/Configurare prin cablu”

Ce este în cutie

  • Da (manual simplu/manual web)
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Conversie extinsă la 4K pentru claritate realistă

Bucuraţi-vă de filmele preferate cu detalii de patru ori mai bogate decât în format Full HD cu conversie extinsă la 4K. Conectat la un televizor compatibil, un procesor video avansat converteşte semnalul video standard într-un semnal mai apropiat de rezoluţia 4K (3840 x 2160). Cu opt milioane de pixeli în imagine, obţineţi imagini mai clare şi mai detaliate, iar calitatea îmbunătățită a imaginii vă permite să staţi mai aproape de ecran pentru senzația că vă aflați la cinematograf. 

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Dolby® TrueHD pentru sunet aşa cum a intenţionat regizorul

Bucuraţi-vă de o calitate audio de neegalat cu Dolby® TrueHD, ce furnizează un sunet fără pierderi, pentru filme şi muzică. Reproducând sunete identice cu cele originale masterizate în studio, oferă o fidelitate audio de neegalat pentru discuri Blu-ray, DVD-uri şi conţinut descărcat.

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

DTS-HD™ pentru precizie de masterizare de studio

Bucuraţi-vă sunet precis, detaliat la domiciliu. Cu DTS-HD™ Master Audio, vă veţi bucura de coloana sonoră originală, necomprimată a discurilor Blu-ray Disc™ preferate şi a filmelor redate în timp real - exact aşa cum a intenţionat regizorul. DTS-HD™ High-Resolution Audio oferă, de asemenea, reproducerea detaliată intens a reprezentaţiilor muzicale, iar fiecare notă străluceşte cu calitate apropiată înregistrării din studio.

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

TRILUMINOS™ dă viaţă culorilor

Descoperiţi culori şi tonuri naturale. Culorile TRILUMINOS™ includ un spectru cromatic vizibil mai amplu pentru a scoate la iveală tonuri şi texturi mai realiste. Nuanţele vii şi greu de reprodus de roşu, albastru marin şi verde smarald sunt afişate superb, în peisaje şi scene subacvatice care par mai pline de viaţă. Chipurile arată, de asemenea, mai bine, cu nuanţele pielii reproduse mai natural.

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Lăsaţi-vă captivat de formatul Full HD 3D 

Vizionaţi filme Blu-ray Disc™ 3D la calitate Full HD - trebuie doar să vă conectaţi prin HDMI la orice televizor HD cu capacitate 3D. Pe lângă faptul că oferă un realism şi o claritate mai mari pe toate discurile Blu-ray Disc™ 3D, acest player Blu-ray Disc™ converteşte, de asemenea, imagini video 2D în format 3D simulat pentru mai mare adâncime.

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Conectaţi-vă la reţeaua de domiciliu cu DLNA  

Digital Living Network Alliance (DLNA) este un standard la scară largă pentru partajarea de date într-o reţea de domiciliu. Acest lucru simplifică redarea în timp real şi transferul de muzică, filme şi fotografii între dispozitivele compatibile DLNA – inclusiv în cazul televizoarelor, PC-urilor, serverelor portabile şi consolelor de joc.

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Oglindirea ecranului pentru partajarea conţinutului smartphone-ului

Supradimensionaţi conţinutul smartphone-ului şi al tabletei cu Miracast™. Asociaţi dispozitivul dvs. pentru a oglindi ecranul acestuia pe televizorul cu ecran mare şi vizualizaţi online filme şi episoade de televiziune, fotografii şi clipuri video stocate şi aplicaţii preferate. Conexiunea se realizează prin Wi-Fi Direct™, deci nu aveţi nici măcar nevoie de acces la o reţea Wi-Fi® pentru a partaja conţinutul dvs. preferat.

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Redare video în timp real cu Wi-Fi® în bandă duală

Bucuraţi-vă de o navigare neîntreruptă şi rapidă, cu Wi-Fi® în bandă duală. Acest player Blu-ray Disc™ dispune de un modul unic Wi-Fi® care este poziţionat optim pentru o intensitate maximă a semnalului. Un design inteligent multi-antenă asigură, de asemenea, un semnal mai stabil decât conexiunea Wi-Fi® convenţională, astfel încât veţi beneficia de o rază mai mare de acoperire pentru redare în timp real neîntreruptă şi pentru navigare rapidă, de acasă.

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

IP Content Noise Reduction PRO rafinează şi creşte claritatea

Vedeţi totul clar cu IP Content Noise Reduction PRO, o combinaţie de tehnologii de imagine. Reducerea zgomotului îmbunătăţeşte clipurile video de pe internet cu rezoluţie redusă, iar HD Reality Enhancer efectuează analiza pixel cu pixel a texturii şi a definiţiei culorilor. Bucuraţi-vă de mai multe imagini realiste cu contrast îmbunătăţit datorită Pure Picture Control şi gradaţiei perfecte a culorilor de la Super Bit Mapping. 

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Interfaţa grafică cu utilizatorul este rapidă şi intuitivă 

Găsirea aplicaţiilor şi funcţiilor se face rapid şi uşor cu interfaţa grafică pentru utilizator. Navigaţi pe ecranul televizorului cu panouri uşor de citit, conţinutul este divizat şi prezintă aplicaţiile existente într-o parte şi aplicaţiile preferate în cealaltă. Totul este bine organizat şi se lansează rapid. 

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Performanţă puternică datorită procesorului Dual Core

Un procesor Dual Core puternic asigură performanţe rapide, fără decalaje. Paginile Web se încarcă mai rapid, filmele şi fişierele media, precum cele de pe YouTube™ sunt redate în timp real mai repede, iar redarea este vizibil mai cursivă. Chiar şi navigarea este mai rapidă şi are un timp de răspuns mai bun, astfel încât vă puteţi bucura de o experienţă de divertisment fără frustrări.

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Conectare şi redare cu USB

Daţi viaţă filmelor şi fotografiilor dvs. Pur şi simplu introduceţi o unitate USB în portul USB frontal, pentru a reda imaginile şi conţinutul video pe televizor.

Funcţie de îmbunătăţire a muzicii digitale pentru sunet mai clar, mai bogat

Insuflați o nouă viață muzicii dvs. digitale cu funcţia de îmbunătăţire a muzicii digitale - o combinaţie de trei tehnologii audio de la Sony, care se combină pentru restabilirea detaliilor şi prevenirea variaţiilor de volum. Rezultatul este un sunet captivant şi impact maxim pentru dialog, filme şi muzică.

Imagine cu Player Blu-ray Disc™ cu conversie extinsă la 4K

Ascultaţi în sistem wireless prin Bluetooth®

Bucuraţi-vă de audiţia wireless pentru toate filmele şi muzica preferată. Acest player Blu-ray transmite sunetul către boxele sau căştile wireless prin Bluetooth, ca să vă puteţi bucura intens de melodii şi coloanele sonore ale filmelor.