Realitate îmbunătățită

În spatele fiecărui ecran de televizor Sony există o multitudine de tehnologii unice de procesare a semnalului și de control care creează imagini ce vă taie respirația.

Vedeți motivele pentru care procesoarele noastre sunt extraordinare

Procesor de imagini X1™ Ultimate

Procesorul de imagini X1™ Ultimate

Caracteristici:

Tehnologie Object-based Super Resolution
Remasterizare HDR în funcție de obiect
Super Bit Mapping 4K HDR
Procesare cu bază de date duală
Dynamic Contrast Enhancer
Mapare cu precizie a culorilor

4K HDR Processor X1™ Extreme

Procesor 4K HDR X1™ Extreme

Funcții incluse:

Remasterizare HDR în funcție de obiect
Super Bit Mapping 4K HDR
Procesare cu bază de date duală
Dynamic Contrast Enhancer
Mapare cu precizie a culorilor

Procesor 4K HDR X1

Procesor 4K HDR X1™

Funcții incluse:

Remasterizare HDR în funcție de obiect
Super Bit Mapping 4K HDR
Dynamic Contrast Enhancer

Obiectele individuale - analizate și îmbunătățite

Tehnologie Object-based Super Resolution

Televizoarele noastre cu tehnologie Object-based Super Resolution detectează obiectele individuale dintr-o imagine și păstrează detaliile pe ecran. Sunt identificate sute de obiecte, iar rezoluția acestora este îmbunătățită individual pentru a oferi imagini o precizie și detalii excepționale.

Culorile şi contrastul devin mai reale

Object-based HDR remaster

Cu remasterizarea HDR în funcție de obiect, culorile fiecărui obiect din ecran sunt analizate și contrastul este reglat, spre deosebire de majoritatea televizoarelor la care contrastul este reglat numai pe curba de contrast de la negru spre alb. Deoarece obiectele sunt remasterizate individual, acest televizor poare reproduce imagini mai naturale, cu profunzimi și texturi mai ample.

Efect de bandă redus pentru imagini mai fluente

Super Bit Mapping 4K HDR 

Răsăritul are mii de tonalități, nuanțe și gradații ale luminii. Super Bit Mapping 4K HDR le dezvăluie pe toate. Televizorul 4K are o calitate a imaginii fină și naturală, fără “striațiile” care pot să apară la alte televizoare.

Fără Super Bit Mapping 4K HDR
SURSĂ DE SEMNAL DE 8 BIŢI
Sursă pe 8 biți prin comparație cu Super Bit Mapping 4K HDR
DUPĂ PROCESAREA SEMNALULUI PE 14 BIŢI

Datorită bazelor de date pentru reducerea zgomotului şi conversie ascendentă, vedeţi mai multe detalii

Dual database processing

O bază de date este folosită pentru curăţarea imaginii, reducând zgomotul de pe ecran. Cealaltă este folosită pentru conversia ascendentă a rezoluţiei, care îmbunătăţeşte claritatea. Aceste două baze de date performante, destinate îmbunătăţirii imaginii, colaborează pentru a îmbunătăţi pixelii în mod dinamic şi în timp real. Fiecare bază de date conţine zeci de mii de referinţe, strânse ca urmare a experienţei noastre în crearea de conţinut pentru televiziune şi filme de-a lungul anilor.

1. Bază de date pentru reducerea zgomotului

Zgomotul cauzat de compresie este identificat de baza de date, care conţine date de tipul „înainte şi după” despre cum trebuie să arate o imagine şi elimină zgomotul de imagine cauzat de compresie.

2. Bază de date pentru conversie ascendentă

Baza de date pentru conversie ascendentă include şi ea date de tipul „înainte şi după”, care sunt folosite pentru a converti ascendent semnalul în vederea creării unei imagini mai realiste.

Puterea de a îmbunătăți fiecare imagine

Cipurile noastre legendare 4K X-Reality PRO și X-Reality PRO sunt atât de speciale datorită cunoștințelor despre filmare și realizarea filmelor și emisiunilor TV de succes. Modelele din fiecare scenă sunt analizate și îmbunătățite cu ajutorul bazelor de date unice, găsind cea mai exactă nuanță, saturație și luminozitate pentru rezoluția incredibilă a televizorului 4K.

Sigla 4K X-Reality™ PRO
Sigla X-Reality™ PRO
  • Aduceţi la viaţă fiecare pixel
  • Redefinirea realismului

Milioane de pixeli OLED, controlaţi individual

Acest ecran are milioane de pixeli OLED cu iluminare proprie care pot fi activați individual pentru a reproduce imagini cu adevărat naturale. Deoarece fiecare pixel iluminează independent, veți vedea detalii, culori și umbre mai clare în fiecare scenă cu tehnologia OLED.

Televizor OLED Sony cu peisaj montan pe ecran

Fiabilitatea OLED de la Sony

Televizoarele noastre OLED sunt create pentru a preveni imprimarea imaginii pe ecran. Procesoarele 4K HDR X1 Extreme și Ultimate detectează dacă există o imagine statică pe ecran și comută pixelii pentru a evita imprimarea sau reținerea imaginii.

Un spectru mai larg și mai natural de culori 

Pixel Contrast Booster™

Controlerul nostru de panou original pentru televizoarele OLED maximizează intervalul dinamic prin lărgirea suprafeței de reproducere a culorilor la luminozitate ridicată. Imaginile sunt îmbunătățite cu textură și cu detalii suplimentare.

Contrast fără egal – negru mai intens, lumini mai strălucitoare

Backlight Master Drive™ poate produce un interval dinamic fără egal, cu nuanţe de negru incredibil de intense şi lumini orbitoare, datorită tehnologiei 4K HDR Processor X1™ Extreme. Acest sistem de iluminare din spate are o structură de LED-uri extrem de densă, un algoritm unic de atenuare a luminii şi un concept optic inedit.

Control al iluminării din spate
CONTROL AL ILUMINĂRII DIN SPATE
Comparație între controlul iluminării din spate și Backlight Master Drive™
BACKLIGHT MASTER DRIVE 

Control absolut, măiestrie totală

Discrete LED control

Pentru a folosi Backlight Master Drive la întregul său potențial, un algoritm nou și inovator controlează structura extrem de densă de LED-uri. Fiecare LED este controlat separat, creând o imagine precisă.

Lumină acolo unde este nevoie de ea

Calibrated beam LED design

Backlight Master Drive are un design unic care adună luminile LED într-un singur punct, reducând difuzia luminii și efectul de pâlpâire care pot fi observate la alte televizoare LED cu iluminare pe toată suprafața ecranului. Acest ecran asigură faptul că fiecare LED emite un fascicul rectiliniu pentru o imagine clară, caracterizată de lumini vii și nuanțe de negru intens.

Design convenţional

Design convenţional

Calibrated beam LED design

Calibrated beam LED design

Culori frumoase din toate unghiurile

Caracteristică X-Wide Angle

Privitul la televizor din părțile laterale oferă acum aceleași satisfacții precum vizionarea din zona centrală. Un design al sistemului optic original de la Sony pentru a controla retroiluminarea, panoul X-Wide Angle asigură fidelitatea culorilor indiferent din ce parte vizionați conținutul.

Capturând întreaga gamă de culori închise şi deschise

Echilibrând exact, reducând și amplificând intensitatea unor zone, X-tended Dynamic Range PRO™ relevă o gamă de luminozitate mult mai mare decât a unui televizor LED cu iluminare din spate convențional și îmbunătățește orice sursă la o calitate apropiată de HDR cu o gamă mai amplă de luminozitate.

Scene rapide mai luminoase și mai clare

Pe unele ecrane, sporturile și scenele cu acțiune rapidă pot să apară neclare. Cea mai recentă tehnologie a noastră, X-Motion Clarity, menține totul egal, luminos și clar. Fiecare moment este controlat individual, durata sa este optimizată, iar luminozitatea este amplificată când este cazul, ca să nu pierdeți nimic.

1. X-Motion Clarity

2. Televizor convențional

O experiență nouă a vizionării

Tehnologie HDR

Intervalul dinamic ridicat (HDR) îmbunătățește intervalul dinamic al imaginii, sporind contrastul între cele mai strălucitoare nuanțe de alb și cele mai întunecate de negru. Fiecare pixel este redat mai precis, indiferent de rezoluție, dând viață scenelor cu mai multe detalii. Filmele și emisiunile TV cu HDR sunt mai apropiate de înregistrarea originală și de viziunea regizorului, fiind mai luminoase, mai contrastante și mai colorate, pentru o experiență de vizionare cât mai reală.

O paletă de culori mai extinsă

Afișajul TRILUMINOS™ excelează în reproducerea nuanțelor de roșu, verde și albastru – culori care sunt greu de redat pe televizor. Reproduce chiar și cele mai fine variații de culori pentru a obține cele mai reușite imagini.