Negru pur. Sunet perfect sincronizat. Este TV-ul OLED de la Sony.

Pe un TV OLED aveți imagini extraordinare, cu un negru pur și culori intense. TV-ul OLED Sony vă oferă însă detalii superbe și tehnologii de îmbunătățire a imaginii, un sunet captivant și perfect sincronizat cu acțiunea și un designul minimalist. 

Negrul pur amplifică profunzimea scenelor 

Pe un ecran OLED, milioane de pixeli sunt controlați individual. Fiecare pixel poate fi activat sau dezactivat complet, deci variația dintre lumină și întuneric este îmbunătățită, cu nuanțe de negru profunde și lumini strălucitoare. Vă bucurați de detalii, profunzime și texturi precise în scenele întunecate.

Culoare și contrast, optimizate de Sony pentru un plus de profunzime și realism

Sony a rafinat televizoarele OLED cu tehnologii unice pentru o experiență cu adevărat captivantă, antrenantă și de neuitat. Pixel Contrast Booster îmbunătățește culoarea și contrastul în zonele luminoase, astfel încât să vă puteți bucura de scene pline de nuanțe realiste, un plus de profunzime, texturi fine și un negru pur pe care doar un ecran OLED îl poate oferi. Procesoarele noastre puternice X1 intensifică și mai mult imaginile, folosind algoritmi avansați pentru a reduce zgomotul și a optimiza culoarea, contrastul și claritatea.

Detaliu al papagalului pe televizorul LCD tip margine
LCD tip margine
Detaliu al papagalului pe televizorul OLED convențional
OLED convențional
Detaliu al papagalului pe televizorul OLED Sony cu Pixel Contrast Booster
Televizor OLED Sony cu Pixel Contrast Booster
Boxă încorporată în ecran, sunet ca în cinema 

Sunetul este emis direct din ecran pe TV-urile OLED de la Sony. Astfel, ceea ce auziți este perfect aliniat cu ceea ce vedeți, vizionarea devenind mult mai captivantă. Auziți sunetul din locul potrivit. 

Design minimalist cu un singur panou
Un design unic pentru o experiență captivantă 

Grație designului cu un singur panou, TV-ul nostru OLED optimizează imaginile și sunetul pentru a vă oferi cea mai captivantă experiență. Conceptul cu un singur panou, fără elemente care distrag atenția, se potrivește perfect în sufragerie.