Experimentează o lume complet nouă

Mai aproape de realitate cu OLED de la Sony

Cu peste 8 milioane de pixeli OLED controlaţi individual şi cu iluminare proprie, veţi vedea negrul real, un contrast incredibil şi culori naturale. Este o experienţă captivantă de neegalat.

Negru clar, vizionare perfectă 

Pixelii OLED funcţionează individual şi pot fi opriţi complet pentru a asigura un negru absolut. Acest nivel de contrast extrem dezvăluie detalii, o profunzime, texturi şi culori pentru o vizionare uimitor de reală. 

Ecran OLED Sony
OLED
Ecran convenţional
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ

Culori mai vii cu negru real

Vedem diferit culorile, în funcţie de ceea ce este în jurul lor. Culorile par cu adevărat naturale numai când sunt înconjurate de un negru real. 

Milioane de pixeli OLED, controlaţi individual

Acest ecran are milioane de pixeli OLED cu iluminare proprie care pot fi activaţi individual pentru a reproduce imagini cu adevărat naturale. Deoarece fiecare pixel iluminează independent, veţi vedea detalii, culori şi umbre mai clare în fiecare scenă.

Televizor OLED Sony cu peisaj montan pe ecran

Fiabilitatea OLED de la Sony

Televizoarele noastre OLED sunt proiectate să prevină apariția imaginilor remanente. Procesoarele unice Sony detectează dacă pe ecran se afișează o imagine statică și mută pixelii pentru a evita persistența sau retenția imaginii.

Fără neclarităţi, doar scene cu o claritate perfectă

Chiar şi în scenele cu mişcări rapide, nu există neclarităţi – veţi vedea totul cu o claritate perfectă. Fiecare pixel poate fi iluminat, devenind strălucitor, într-o fracţiune de secundă. 

Ecran convenţional cu neclarităţi
Imagini fără neclarităţi
OLED
Tehnologie convenţională
  • OLED
  • Tehnologie convenţională

Vizionare excepţională din orice unghi

Vedeţi imagini luminoase şi clare din orice unghi. Adunaţi familia în jurul dvs. pentru a vă bucura de calitatea imagini şi toţi vor avea un unghi de vizionare excelent.