Negru pur. Sunet perfect sincronizat. Este TV-ul OLED de la Sony.

Vă bucurați de imagini superbe cu negru pur și culori vii pe un televizor OLED. Cu Cognitive Processor XR™, televizoarele noastre OLED duc imaginea și sunetul la alt nivel, cu contrast fidel și sunet sincronizat cu imaginea.

Milioane de pixeli autoiluminați, controlați precis

Pixelii sunt controlați individual pe un ecran OLED, cu negru profund. Susținute de Cognitive Process XR și tehnologia unică de control al panoului, culoarea și contrastul sunt îmbunătățite pentru imagini realiste.

Un spectru larg de culori pentru nuanțe și tonuri realiste

Susținut de Cognitive Processor XR™, XR Triluminos Pro™ redă mai mult de un miliard de culori pe ecran. Împreună cu panoul nostru cu gamă cromatică amplă și cu procesorul care pune utilizatorul pe primul plan, analizează saturația, nuanța și luminozitatea fiecărei culori pentru a reda tonuri naturale și detalii excepționale.

Cea mai largă paletă de culori, naturale și luminoase

Noul nostru televizor OLED (QD-OLED) A95K are milioane de pixeli individuali cu autoiluminare, pentru a oferi mai multe culori ca oricând. În combinație cu Cognitive Processor XR™, saturația, nuanța și luminozitatea fiecărei culori sunt afișate în detalii sofisticate, scoțând la iveală tonuri discrete și diferențe subtile pe care le vedeți de obicei doar în realitate.

Imagine cu dinozauri care demonstrează modul în care tehnologia Acoustic Surface redă în scenă sunetul din locul potrivit
Difuzor integrat în ecran, sunet ca în cinema

Cu tehnologia Acoustic Surface Audio+, sunetul este emis direct din ecran pe TV-urile OLED de la Sony. Astfel, ceea ce auziți este perfect sincronizat cu ce vedeți, vizionarea devenind mult mai captivantă. Ascultați sunetul din locul potrivit.