Negru pur. Sunet perfect sincronizat. Este TV-ul OLED de la Sony.

Pe un TV OLED aveți imagini extraordinare, cu un negru pur și culori intense. TV-ul OLED Sony vă oferă însă detalii superbe și tehnologii de îmbunătățire a imaginii, un sunet captivant și perfect sincronizat cu acțiunea și un designul minimalist. 

Negrul pur amplifică profunzimea scenelor 

Pe un ecran OLED, milioane de pixeli sunt controlați individual. Fiecare pixel poate fi activat sau dezactivat complet, deci variația dintre lumină și întuneric este îmbunătățită, cu nuanțe de negru profunde și lumini strălucitoare. Vă bucurați de detalii, profunzime și texturi precise în scenele întunecate.

Culoare și contrast, optimizate de Sony pentru un plus de profunzime și realism

Mulțumită contrastului OLED oferit de procesorul XR de pe televizoarele OLED BRAVIA XR™, care face uz de analiza din perspectivă umană, culoarea și contrastul sunt amplificate în zonele luminoase. Astfel, vă veți bucura de contrast, de un negru pur și de luminozitate de vârf, care până în prezent pur și simplu erau imposibile. Vedeți imagini fidele realității, cu o definire îmbunătățită a profunzimii dintre subiect și fundal. Detaliile sunt definite clar, chiar și în zonele de umbră sau în cele strălucitoare. Cognitive Processor XR™ amplifică imaginile și mai mult, folosind inteligența cognitivă pentru a reda imagini exact ca cele percepute de ochii noștri în lumea reală.

Detaliu al papagalului pe televizorul LCD tip margine
LCD tip margine
Detaliu al papagalului pe televizorul OLED convențional
OLED convențional
Detaliu al papagalului pe televizorul OLED Sony cu Pixel Contrast Booster
Televizor OLED Sony cu XR OLED Contrast Pro
Imagine cu dinozaurii care demonstrează modul în care tehnologia Acoustic Surface Audio redă sunetul din locul potrivit
Boxă încorporată în ecran, sunet ca în cinema 

Cu tehnologia Acoustic Surface Audio, sunetul este emis direct din ecran pe TV-urile OLED de la Sony. Astfel, ceea ce auziți este perfect aliniat cu ceea ce vedeți, vizionarea devenind mult mai captivantă. Auziți sunetul provenit din locul potrivit. 

Scenă în sufragerie, demonstrând efectul de sunet surround cu XR Surround
Tot divertismentul dvs., convertit la sunet surround 3D

Cu BRAVIA XR, tot ceea ce vizionați vine la pachet cu sunet surround. Conversia extinsă surround a procesorului XR creează sunet surround din lateral și pe verticală, pentru sunet 3D fără boxe în tavan sau care proiectează sunetul în sus.