O experiență home cinema captivantă

© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc., Perfect World Pictures (USA) Inc. Și 2.0 Entertainment Borrower, LLC. Toate drepturile rezervate. 

Filme și seriale, mai realiste

Cu tehnologii audio și video avansate, Sony BRAVIA® redă imagini realiste cu sunet tridimensional, pentru o experiență cinematografică și captivantă în camera de zi.

Contrast de nivel cinematografic

Cu peste 8 milioane de pixeli OLED cu autoiluminare, controlați individual, veți vedea negru mai profund și zone de luminozitate maximă spectaculoase. Pixel Contrast BoosterTM îmbunătățește acest nivel de contrast, asigurând mai multă profunzime, textură, culoare și detalii în filme.

Bad Boys for Life disponibil pentru descărcare și păstrare.

Detalii realiste

Procesorul de imagine X1TM Ultimate, cel mai puternic de până acum, detectează în timp real toate obiectele de pe ecran și le crește inteligent luminozitatea, culoarea și detaliile. Face scenele incredibil de clare, strălucitoare și realiste.

Detalii realiste
Detalii realiste
Sunet captivant

La cinema, sunetul este redat direct din ecran, astfel că imaginile se sincronizează cu sunetul. Acoustic Surface AudioTM de la Sony recreează funcția în camera dvs. de zi; două dispozitive de acționare vibrează invizibil ecranul și două subwoofere asigură bas puternic, creând o experiență de sunet dinamic, care vă atrage.

Autor imagine: Maaike Ronhaar

Sony BRAVIA®, creat pentru filme
Filmele prind viață pe seria A8

A8 folosește același procesor precum gama TV 8K, redând conținut OLED în perfectă armonie cu sunetul.

Urmăriți Money Heist 4. Difuzat acum doar pe Netflix.
Este necesar un abonament Netflix.

Cele mai bune TV-uri Sony 4K LCD – Seria XH95

TV-urile convenționale utilizează un singur rând de LED-uri. Cele Full Array LED de la Sony le plasează pe tot ecranul, pentru a transmite întregul dramatism pe XH95.

Zombieland: Double Tap disponibil pentru descărcare și păstrare.

Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii să se bucure de filmele Netflix și pentru a reproduce calitatea imaginii pe un televizor precum pe un monitor de studio. Netflix Calibrated Mode păstrează viziunea creatorului.
Este necesar un abonament Netflix.