BRAVIA® OLED AG9, pentru o experiență home cinema captivantă.

„Seria BRAVIA® MASTER schimbă modul în care oamenii văd filmele”

Ascultați ce spun regizorii și scenariștii; descoperiți de ce Sony este alegerea cineaștilor.

Sony BRAVIA® AG9 și XG95 au certificarea Netflix Recommended TV 2019.

Netflix simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. TV-urile Netflix Recommended TV vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Explorați lumi noi cu OLED

Cu peste 8 milioane de pixeli OLED cu autoiluminare, controlați individual, veți vedea negru realist, contrast incredibil și culori naturale. Este o experiență unică și uimitoare.

Vizionați Stranger Things pe Netflix.

(1) Convențional (2) OLED

Viziunea creatorului, transpusă pe AG9

Cel mai puternic procesor de imagine al nostru, X1TM Ultimate, vă oferă o experiență cinematografică în camera de zi. Cu OLED, sunt păstrate nivelurile de negru, iar detaliile sunt amplificate cu Pixel Contrast Booster, totul fiind însoțit perfect de tehnologia Acoustic Surface Audio+TM.

Vizionați Bird Box pe Netflix.

Imaginea și sunetul sunt în perfectă armonie.

Bucurați-vă de rezoluție 4K uimitoare, iar imaginile vibrante și detaliate se sincronizează cu Sound-from-Picture RealityTM

Realism suprem

Cu putere de procesare fără rival, procesorul de imagine X1TM Ultimate detectează fiecare obiect de pe ecran, amplificând inteligent strălucirea, detaliile și culorile. Vă veți bucura de precizie și claritate excepționale la filme, cu profunzimea și detaliile pe care creatorul a dorit să le vedeți.

Autor imagine: Gaetan Ferrari

imagine
imagine

Imagini simulate

Calitate superioară a imaginii

Pixel Contrast BoosterTM surprinde culorile naturale ale panoului OLED și le intensifică în detalii fine și clare. Sunt detectate și redate chiar și zonele umbrite, pentru a vă bucura de un efect atmosferic complet.

superior
superior

Imagini simulate

Sunet multidimensional

La cinema, sunetul este redat direct de pe ecran și sincronizează ceea ce vedeți cu ce auziți; pe AG9, Acoustic Surface Audio+TM recreează această experiență captivantă în camera dvs. de zi. Două dispozitive de acționare vibrează invizibil ecranul și două subwoofere asigură bas puternic, creând un sunet cinematografic bogat, care vă atrage.

Autor imagine: Maaike Ronhaar

Elementul central pentru sunet uimitor

Ascultați dialogul, efectele sonore și muzica, exact la nivel viziunii cineaștilor. Pur și simplu conectați AG9 la sistemul home theatre și folosiți-l ca difuzor central pentru o experiență captivantă absolută de tip cinematografic.

AG9 arată superb din orice unghi

Un design minimalist și optimizat vă menține concentrarea asupra a ceea ce este important, imaginea, pentru a ține pasul cu toate răsturnările de situație.

Glisare

Fiori ca într-o sală de cinema

Dolby VisionTM dă viață scenelor pentru o vizionare autentică, iar Dolby AtmosTM vă umple camera de zi cu sunet surround captivant.

  • Netflix Calibrated Mode
  • Buton Netflix
  • Încercare gratuită

Televizoare BRAVIA® recomandate pentru a vă bucura de conținut, în viziunea creatorilor.

  • Descoperiți XG95
  • Calitate imagine XG95
  • Calitate sunet XG95

Descoperiți gama TV BRAVIA®, pentru a vă bucura de filmele și serialele preferate.

 Autor imagine: Albert Dros