Accesorii mobile

Încărcați rapid și sigur cu soluțiile de încărcare de la Sony. De la adaptoarele USB PD de mare putere și până la simplitatea încărcării wireless, există o opțiune pentru orice dispozitiv.

Încărcare flexibilă când sunteți în mișcare

Încărcare flexibilă când sunteți în mișcare

Încărcătoarele Sony sunt gata să încarce rapid dispozitivele acasă, la hotel sau în mașină. Cu mai multe porturi și interfețe, există un încărcător Sony pentru fiecare dispozitiv: smartphone-uri, camere, tablete, căști și alte dispozitive USB. Unele încărcătoare sunt compatibile cu USB PD, care poate încărca și laptopuri.

Gama de cabluri USB

Cabluri potrivite fiecărui dispozitiv. Selectați o lungime, un tip de conector, o culoare și un material pentru a se potrivi cu dispozitivul. Sony oferă cabluri lungi sau portabile scurte ideale pentru iPhone® și iPad®. Puteți încărca laptopuri, dispozitive Android și multe altele cu o gamă largă de cabluri USB de diferite lungimi.

Cabluri USB
Încărcare wireless simplificată

Încărcare wireless simplificată

Tehnologia Qi face ca încărcarea wireless să fie mai sigură și mai ușoară. Acum puteți încărca dispozitivul iPhone, Samsung Galaxy®, Sony Xperia ™ și alte dispozitive compatibile Qi doar plasându-le pe suportul de încărcare. Nu sunt necesare fire.

Tehnologia USB PD

Încărcați rapid, încărcați în siguranță.

încărcare mai rapidă

Viteze de până la 13 ori mai mari. Până la 100 W.

Încărcătorul USB PD de 100 W vă oferă până la de 13 ori mai multă putere decât un încărcător convențional de 7,5 W. Folosiți același încărcător pentru telefon, tabletă sau laptop și încărcați dispozitivele mai rapid.

(1): încărcător USB (100 W) și încărcător convențional (7,5 W)

Încărcare rapidă a dispozitivelor dvs.

Încărcare rapidă pentru o serie de dispozitive

Încărcați computerul MacBook® pentru lucru sau consola Nintendo Switch™ pentru jocuri. USB PD de la Sony oferă viteze de încărcare mari, pentru a începe mai repede. Fiind compatibil cu USB-C, aveți întotdeauna energie atunci când aveți nevoie de ea. USB PD este singurul încărcător de care aveți nevoie.

Încărcare mai sigură prin USB, cu limite mai înalte

Încărcare sigură prin USB, cu limite mai înalte

Puterea mare a USB PD poate provoca arsuri sau deteriora piese. Nu și cu Sony. Designul termoizolant și monitorul de temperatură verifică dacă există condiții anormale, asigurând o încărcare sigură, verificând puterea și comunicarea electrică USB.

Siguranță și performanță 

protecție la supraîncărcare

Construcţie cu rezistenţă termică pentru încărcare sigură

Circuitele eficiente reduc generarea de căldură prin utilizarea unor comutatoare și componente optimizate. Dispunerea plăcii de circuite şi construcţia carcasei ajută de asemenea la prevenirea creşterilor de temperatură.

Controler inteligent al alimentării

Tehnologia vă menține în siguranță prin prevenirea incendiilor, fumului și exploziilor. Protecția împotriva supraîncălzirii monitorizează temperatura și oprește încărcarea dacă este solicitat un curent anormal. Încărcarea este întreruptă la scurtcircuit.

controlul temperaturii
încărcare wireless

Încărcare wireless cu un plus de inteligență

Tehnologia Qi nu doar încărcă fără cablu. Știe ce se află pe suport, prin FOD (Foreign Object Detection). Dacă detectează obiecte metalice, cum ar fi monede sau chei, mecanismul de detectare va opri încărcarea, prevenind supraîncălzirea și păstrând în siguranță suportul și dispozitivul.