LinkBuds S
NICIODARĂ OPRITE | LinkBuds

Cu LinkBuds S, cele mai mici și mai ușoare căști wireless de înaltă rezoluție cu anulare a zgomotului din lume, lumile dumneavoastră sunt mereu conectate și optimizate.

LinkBuds S
Mici, ușoare, comode întreaga zi

La doar 4,8 g, sunt cele mai mici și mai ușoare căști wireless de înaltă rezoluție cu anulare a zgomotului din lume! Potrivirea stabilă este oferită de un design ergonomic, potrivit perfect urechii umane, bazat pe informații despre forma urechii colectate din 1982, când am lansat primele căști intraauriculare.

LinkBuds S
Anulare a zgomotului de calitate sau sunet ambiental natural

Aceste căști vă oferă sunet ambiental natural atunci când doriți să interacționați și anulare a zgomotului de calitate când trebuie să vă concentrați. Funcția de controlul adaptiv al sunetului va detecta unde sunteți și ce faceți, optimizând automat setările sunetului pentru a se potrivi situației.

LinkBuds S
Sunet de înaltă rezoluție, apeluri clare

High-Resolution Audio Wireless oferă calitate excepțională a sunetului, similară cu cea prin conexiune cu fir dedicată, exact cum au intenționat artiștii preferați. Tehnologia precisă de preluare a vocii cu procesare avansată a semnalului audio vă asigură că puteți auzi și fi auziți clar.

LinkBuds
NICIODATĂ OPRITE cu difuzor inelar deschis | LinkBuds

Compacte și ușoare, cu un design inelar deschis unic, LinkBuds vă permit să rămâneți în legătură cu oamenii și locurile din jur întreaga zi, fără a fi nevoie să opriți coloana sonoră personală.

Alb
Gray
Ecru
Alb
Gray
Model ALB NEGRU ECRU ALB GRI
LinkBuds S LinkBuds
Anularea zgomotului
Difuzor inelar
Sunet wireless de înaltă rezoluție
Ultra compacte și ușoare
Hands Free Call
Autonomia bateriei Până la 20 de ore* Până la 17,5 ore
Rezistență la apă IPX4

*Anularea zgomotului activată

.
.
.