Imagini cu Cititor SD/microSD UHS-II pe hubul USB
Imagini cu Cititor SD/microSD UHS-II pe hubul USB
Imagini cu Cititor SD/microSD UHS-II pe hubul USB
Imagini cu Cititor SD/microSD UHS-II pe hubul USB
Imagini cu Cititor SD/microSD UHS-II pe hubul USB

Caracteristici

Cel mai rapid cititor SD/microSD UHS-II pentru cel mai redus timp de transfer

Cu viteze de până la 300 MB/s, cititorul de carduri SD și microSD UHS-II de pe MRW-S3 oferă cel mai rapid mod de ingestie și de copiere a fotografiilor și clipurilor video de înaltă rezoluție realizate cu camere compatibile UHS-II. La finalul unei lungi sesiuni foto, aceasta vă poate economisi mult timp și vă permite să examinați, să editați și să partajați imaginile mai rapid. 

Cel mai rapid hub USB

Nu există hub USB mai rapid decât MRW-S3. La standard USB 3.1 din a doua generație, acesta oferă viteze de transfer de până la 1000 MB/s, astfel că puteți folosi nu doar carduri UHS-II precum seria SF-G, cu viteze de până la 300 MB/s, ci și alte cititoare de carduri precum XQD și CFexpress. Puteți folosi și dispozitive de stocare SSD (Solid State Drive) externe prin USB de mare viteză pentru backup rapid.

USB cu funcție Livrare energie de 100 W, pentru alimentare stabilă

Compatibil cu adaptoare de c.a. USB PD de până la 100 W, MRW-S3 asigură o alimentare stabilă și fiabilă de la adaptorul de c.a. compatibil USB PD la toate dispozitivele conectate (la porturile USB Type-C™ și USB Standard-A). Pentru fotografii și videografii profesioniști, aceasta înseamnă că se pot concentra asupra fluxului de lucru, fără a-și face griji cu privire la deconectările bruște cauzate de alimentarea insuficientă. Se recomandă un adaptor de c.a. USB PD de 35 W sau mai mult.

Indicatoare nivel alimentare USB

MRW-S3 are indicatoare de nivel al alimentării pentru porturile USB-A și USB-C, așa că, înainte de a conecta dispozitivele USB, veți ști dacă există suficientă energie pentru o conexiune stabilă și fiabilă. Dacă indicatorul LED este aprins complet, portul USB este pregătit la nivel maxim de alimentare. Un LED intermitent înseamnă că există suficientă energie pentru dispozitive USB convenționale, dar nu și pentru consum ridicat. Iar dacă LED-ul este stins, puteți conecta doar dispozitive USB cu autoalimentare.

Cablu USB-C la USB-C detașabil

Huburile USB cu cablu USB-C atașat permanent sunt incomod de transportat, iar punctul în care cablul se conectează la carcasă se poate deteriora în timp. Astfel, MRW-S3 are un cablu USB-C la USB-C detașabil, ceea ce reduce uzura cablului și permite depozitarea facilă a hubului USB când nu este în uz. Acest cablu scurt se poate folosi și pentru conectarea dispozitivelor USB 3.1 din a doua generație obișnuite sau drept cablu de conectare pentru adaptor de c.a. USB PD de până la 100 W, grație modulului eMarker încorporat.

Ieșire HDMI cu capacitate 4K la 30 cps 

Nu aveți ieșire HDMI pe laptop sau pe PC? Nicio problemă. MRW-S3 include o ieșire HDMI cu capacitate de ieșire de până la 4K la 30 cps, ce vă permite să examinați și să editați proiectele pe televizor sau pe monitor, rapid și ușor. Iar în cazul laptopurilor cu porturi limitate, vă scutește de necesitatea utilizării unei chei hardware suplimentare și eliberează unul dintre porturile USB-C prețioase.

Carcasă din aluminiu elegantă și rezistentă, cu suprafață ondulată

Finisajul din aluminiu mat rezistent protejează împotriva zgârieturilor și a amprentelor. În plus, suprafața ondulată tactilă oferă o prindere sigură, ceea ce îl face mai ușor de manevrat când conectați și deconectați regulat dispozitive și cabluri pe parcursul zilei.

Compact şi cu greutate redusă

MRW-S3 măsoară doar 118,7 x 50,3 x 14 mm și cântărește doar 95 g, fiind ușor de transportat în orice locație.

Specificaţii

Cititorul SD/microSD UHS-II pe hubul USB MRW-S3 este esențial pentru fotografii care doresc să maximizeze eficiența fluxului de lucru cu viteză ridicată, fiabilitate și stabilitate. Hubul are ieșire HDMI 4K și încărcător rapid pentru smartphone-uri cu compatibilitate pentru laptopuri MacBook și Windows. Vitezele de transfer al datelor ajung până la 1000 MB/s (conexiune USB 3.1 din a doua generație), cu suport de card de memorie SD UHS-II cu viteză completă (până la 300 MB/s).
  • Acceptă USB 3.1 din a doua generație, cu viteze de transfer efective de până la 1000 MB/s

  • Cititor de carduri SD și microSD UHS-II de până la 300 MB/s

  • Intrare USB PD de până la 100 W cu indicatoare de nivel al alimentării USB, pentru gestionare stabilă și vizibilă a alimentării

  • Ieșire HDMI (până la 4K)

  • Profil subțire, cu cablu USB-C la USB-C detașabil pentru a reduce uzura

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător