Imagini cu Cititor de carduri de memorie SD UHS-II
Imagini cu Cititor de carduri de memorie SD UHS-II

Caracteristici

Unul dintre cele mai rapide din categoria sa

Cu cititorul de carduri de memorie rapid MRW-S1, cardurile SD UHS-II, ca cele din seria SF-G, pot fi citite la o viteză mai mare. Compatibilitatea cu transferul ultrarapid vă permite să profitaţi la maximum de cardurile de mare viteză. În plus, utilizează la maximum performanţa cardurilor de memorie SD UHS-I şi a celor care nu sunt UHS.

Nu vă încetineşte

Cititorul de carduri MRW-S1 acceptă interfaţa SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 pentru a optimiza performanţa ridicată a cardurilor din seria SF-G. Prin urmare, copierea fişierelor şi crearea copiei de siguranţă este mult mai rapidă decât prin slotul SD convenţional de la PC.

Copii de siguranţă care economisesc timp şi spaţiu

MRW-S1 este ideal pentru fotografiile de înaltă rezoluţie şi copiile de siguranţă ale clipurilor video 4K de pe cardurile SD UHS-II şi scurtează durata de transfer ca să puteţi reveni rapid la editare.

Întotdeauna acolo când vă trebuie

Designul pe dimensiunea buzunarului (57 x 31 x 11 mm, greutate 20 g) vă permite luaţi acest cititor de carduri oriunde.

Specificaţii

Cititorul de carduri MRW-S1 este soluţia perfectă pentru a îmbunătăţi semnificativ randamentul fluxului de lucru după fotografiere, transferând rapid un volum mare de date de pe cardurile SD UHS-II, ca cele din seria SF-G, pe un PC.
  • Compatibilitate cu cardurile de memorie SD UHS-II

  • SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) pentru transferul rapid al datelor

  • Eficienţă maximă cu viteza performantă a cardurilor SD din seria SF-G

  • Port USB-A pentru folosirea directă cu PC-ul

  • Ultracompact şi cu greutate redusă

Interfaţă
UHS-II/USB 3.1 Gen 1
Tip de port
Standard A
Greutăți (aprox.)
20 g
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor