Imagine produs

Caracteristici

Optimizat pentru cardurile CFexpress Type A de la Sony

Obțineți randament maxim din partea cardurilor de memorie CFexpress Type A și SD de la Sony cu acest cititor de carduri de mare viteză. Designul compact și conectivitatea USB vă oferă posibilitatea de a transfera și a copia de siguranță datele rapid, oriunde v-ați afla.

Compatibil cu carduri de memorie CFexpress Type A și SD UHS-II/UHS-I

Aveți nevoie doar de un cititor de carduri pentru a transfera date de pe cardurile de memorie CFexpress A Type A și SD.

Transferuri mai rapide prin USB Type-C®

Datorită compatibilității cu standardul USB 3.2 Gen 2, modelul MRW-G2 acceptă protocolul de transfer SuperSpeed 10 Gbps, atât prin conexiunile USB Type-C® (recomandat), cât și prin conexiunile Type-A. Pentru compatibilitate cu o gamă largă pe dispozitive, în pachet sunt incluse cabluri de înaltă performanță pentru ambele tipuri de conexiuni.

Uşor de utilizat

Pentru a vă ajuta să lucrați mai confortabil, slotul pentru card este încastrat, fapt ce face mai dificilă ieșirea accidentală a cardului. De asemenea, a fost adăugat un LED de acces (care rămâne aprins cât timp cardul este introdus și clipește în timpul accesării datelor). 

Compact și ușor de transportat, conceput pentru a crește eficiența fluxurilor de lucru

Modelul MRW-G2 este subțire și ușor și intră cu ușurință în orice buzunar sau geantă, fiind ideal pentru lucrul cu fișiere de înaltă rezoluție atunci când sunteți în mișcare. Este necesară o singură conexiune prin cablu atât pentru transferul de date de mare viteză, cât și pentru alimentare.

Specificaţii

Optimizați prin interfața USB performanța ridicată a cardurilor de memorie CFexpress Tyoe A și SD UHS-II/UHS-I. Dispozitivul permite atingerea unor viteze extrem de mari pentru transferul datelor prin USB 3.2 Gen 2 și, grație designului compact, ușor de transportat, oferă atât confort, cât și un flux de lucru îmbunătățit într-o măsură considerabilă
  • SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2)

  • Compatibil cu carduri de memorie Sony CFexpress Type A și SD UHS-II/UHS-I

  • Furnizat împreună cu cabluri de înaltă performanță, atât pentru porturile USB Type-C®, cât și pentru cele de tip A

  • Slot încastrat pentru a preveni ieșirea accidentală a cardului și indicator LED

  • Ultracompact şi cu greutate redusă

Interfaţă
USB 3.2 Gen2 x 1
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor