INZONE H9

Observi. Reactionezi. Câștigi.

Ascuțiți-vă simțurile, fiți gata de acțiune. Căștile INZONE H9 pentru jocuri vă seduc cu sunet spațial și anularea zgomotului pentru auz superamplificat și reflexe perfecte. Depășiți-vă cele mai bune performanțe, detectând adversarii înainte de a fi văzuți.

CĂȘTI PENTRU JOCURI

Căști wireless INZONE H9 dedicate jocurilor, cu funcție de anulare a zgomotului

INZONE H9
Imagine cu Căști wireless INZONE H9 dedicate jocurilor, cu funcție de anulare a zgomotului

whiteblack

Premiat
Obțineți un avantaj în fața adversarilor cu funcția de anulare a zgomotului

Bucurați-vă de sunet superior și îmbunătățiți performanța când folosiți căștile pentru jocuri INZONE H9 wireless. Cu Sunet spațial 360 pentru jocuri și următoarea generație de anulare a zgomotului, veți fi mereu cu un pas înainte, iar designul mai confortabil înseamnă că vă puteți juca mai mult. 

• Calitate excelentă a sunetului

• Jucați-vă confortabil ore întregi

• Sunet spațial 360 pentru jocuri, care poate fi personalizat

• Microfon cu rabatare, cu posibilitate de dezactivare

• Perfecte pentru PlayStation®5

• Funcție de anulare a zgomotului

• Setări personalizabile INZONE Hub

Imagine cu căștile INZONE H5, modelele alb și negru, din diferite unghiuri.
Alegerea este a dumneavoastră

Care dintre cele două culori vi se potrivește mai bine, alb sau negru? Indiferent care este alegerea dumneavoastră, vă veți bucura de același sunet extraordinar și de funcții incredibile pentru jocuri, într-o variantă de culoare care se potrivește stilului dumneavoastră.

Acestea sunt căștile INZONE H9
Sunet superamplificat, redefinind regulile jocului

Aflați cum căștile wireless INZONE H9 pentru jocuri, cu anulare a zgomotului și Sunet spațial 360 pentru jocuri vă ajută să auziți cele mai subtile sunete și să reacționați înaintea celorlalți.

Loviți înaintea celorlalți cu detectarea precisă a țintei

Auziți-i cum se apropie înainte ca ei să vă observe. Cu Sunet spațial 360 pentru jocuri și tehnologia hardware confirmată, puteți detecta unde și cât de departe se află adversarii. Nici măcar jucătorii ascunși în umbră sau în spatele pereților ori a obstacolelor nu pot rămâne ascunși prea mult timp.

Descoperiți sunetul spațial 360 pentru jocuri

Sunetul spațial 360 pentru jocuri, activat de software-ul de PC INZONE Hub, are un virtualizator pentru jocuri nou dezvoltat, care reproduce sunet spațial din semnale audio pe mai multe canale, așa cum au gândit creatorii jocului. De asemenea, cu aplicația de smartphone 360 Spatial Sound Personalizer vă veți bucura de sunet spațial optimizat pentru forma urechii dumneavoastră, pentru experiență cu adevărat personalizată.

Descoperiți sunetul spațial 360 pentru jocuri

Doriți să încercați sunetul spațial pe dispozitivele preferate? Puneți căștile și lăsați sunetul să vă captiveze. Aflați cu precizie poziția și mișcările adversarilor și mai mult.

Tehnologia avansată optimizează acustica

Am conceput căștile INZONE H9 pentru a însufleți coloana sonoră a jocurilor. O structură acustică simetrică, suficient de flexibilă pentru adaptare confortabilă la diferite forme și dimensiuni de capete îmbunătățește calitatea sunetului și precizia acustică spațială.

Reproducere autentică a fiecărui sunet din joc

Diafragma INZONE H9 a beneficiat de expertiza implicată în căștile pentru muzică și are o formă unică, permițând redarea unor sunete cu frecvențe extrem de înalte, precum și a unor frecvențe joase autentice, pentru o experiență captivantă în joc.

Frecvențe puternice pentru bas 

Conductele carcasei INZONE H9 controlează și optimizează sunetul la frecvență joasă pentru bas puternic cu sunete profunde, pentru explozii și motoare incredibil de reale. Simțiți drama și intensitatea jocului peste tot în jur.

Jucați-vă confortabil ore întregi

Am creat INZONE H9 pentru ultra confort, ca să puteți continua să vă jucați în sesiuni extinse. Aceste căști au fost create pentru siguranță și stabilitate, cu presiune laterală minimă, pentru acțiune neîncetată, ore la rând.

Pernițe perfecte pentru cap

Pernița lată a benzii de fixare pentru cap este distribuită uniform pe cap, pentru confort pe termen lung.

Se fixează ușor în jurul urechilor

Pernițele de ureche din piele, cu fixare confortabilă au forme pentru reducerea presiunii pe urechi, optimizând contactul cu partea laterală a capului. Materialul elastic al perniței este conceput pentru confort, stabilitate și izolare fonică.

Doar jocul, niciun alt sunet

De la radiatoare și ventilatoare de PC la șantier, INZONE H9 cu anulare multiplă a zgomotului pentru microfon blochează sunetele care vă deranjează. Am încorporat tehnologia de senzor Dual Noise din căștile noastre seria 1000X lider de clasă pentru victorii incontestabile.

Lăsați-vă captivați și păstrați-vă concentrarea 

Nu ratați niciodată sunetele importante, precum un apel, soneria sau partenerul în timp ce vă jucați. Modul de sunet ambiental, cel din căștile pentru muzică, vă permite să comutați instantaneu între anularea zgomotului și sunet ambiental prin butonul de pe cască. 

Bărbat cu căști INZONE H9 la birou cu monitor și joc pe ecran, vorbind cu partenerul în prim-plan, în dreapta
Conduceți echipa către victorie prin comunicare clară

Coordonați misiunile clar și decisiv. Un microfon direcțional rabatabil cu funcție de dezactivare a transmisiei vă permite să comunicați fără efort cu membrii echipei din joc.

Microfon direcțional, axat pe voce

Microfonul direcțional de înaltă calitate are o formă care permite apropierea de gură, pentru comunicare clară. Dat fiind că microfonul este bidirecțional, vocea este preluată clar, chiar și în cele mai intense momente ale jocului.

Prim-plan cu INZONE H9 prezentând cupele și microfonul direcțional orientat spre stânga
Logo Certificat de Discord
Certificat de Discord

Căștile funcționează perfect cu serviciul de comunicații voce, video și text al Discord, pentru chat vocal perfect cu prietenii în timpul jocurilor online.

Jucați-vă liber, fără cabluri și cu întârziere redusă

Căștile wireless INZONE H9 pentru jocuri vă oferă libertatea de a vă juca fără a vă face griji legate de cabluri. Și nu veți rata niciun sunet grație întârzierii reduse și a sincronizării perfecte între sunet și imagine. 

Treceți ușor printr-o întreagă zi de misiuni

Bucurați-vă de joc pe tot parcursul zilei și chiar și al nopții, cu până la 32 de ore de joc continuu, cu o singură încărcare.

Design oval simplu, pentru utilizare facilă

INZONE H9 are butoane de control și selectoare cu design ergonomic pentru a schimba funcțiile și pentru a regla setările ușor în timpul jocului. 

Comenzi pe partea stângă

Pe cupa stângă se află comenzile principale, inclusiv selectorul de volum, butonul de anulare a zgomotului/pentru modul sunet ambiental și oprirea microfonului. În plus, există un microfon direcțional și un port USB cu LED pentru încărcare.

Cupa stângă: selector de volum, buton anulare zgomot/mod sunet ambiental, buton oprire microfon, microfon direcțional, port USB
Cupa din dreapta cu locația butonului de echilibru joc/chat, pornire și Bluetooth
Comenzi pe partea dreaptă

Pe cupa dreaptă se află butonul de echilibru pentru joc/chat și butoanele de pornire și Bluetooth.

Personalizați jocul

Software-ul pentru PC INZONE Hub vă permite să personalizați experiența INZONE H9 prin ajustarea unei game largi de operațiuni, inclusiv o varietate de setări hardware și de sunet. Reglați fin frecvențele de sunet în funcție de joc pentru o experiență mai clară și mai captivantă utilizând funcția de egalizator.

Perfecte pentru PlayStation®5

INZONE H9 vă permite să vă bucurați de sunetul captivant al Tempest 3D AudioTech PlayStation® 5 pentru jocuri cu o mai bună expresivitate a spațiului. Funcționează perfect cu consolele PlayStation® și funcțiile speciale PS5™ pentru performanță îmbunătățită.

Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Ambalajul INZONE H9 nu include plastic și folosește doar materiale reciclate și celuloză nețesută, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor noastre asupra mediului.

Trei plăci cu o selecție de materiale durabile
Fotografie de grup cu transmițătorul-receptorul USB, cablul de încărcare și căștile
Conținutul cutiei

În cutia căștilor INZONE H9 veți găsi un cablu de încărcare USB-C (1,5 m) și un transmițător-receptor USB.

Ascuțiți-vă simțurile cu monitoarele pentru jocuri INZONE

Monitoarele INZONE îmbunătățesc experiența de joc și vă ajută să dați tot ce aveți mai bun.Specificaţii şi funcţii

Pregătiți-vă pentru victorie cu INZONE H9, căștile premium pentru joc de la Sony. Cu sunetul spațial 360 pentru joc, sunetul va fi amplificat pentru misiuni.
  • Sunet spațial 360 pentru jocuri, pentru detectarea cu precizie a rivalilor

  • Banda de fixare pe cap cu dublură moale și pernițele de ureche din piele sintetică asigură confort în timpul purtării

  • Tehnologia senzorului Dual Noise blochează sunetele ambientale

  • Modul de sunet ambiental vă permite să observați sunetele importante

  • Microfon direcțional pentru comunicare fără întreruperi cu echipa

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor