Audiție cât e ziua de lungă, la nivelul următor cu WH-CH720N 

Ușoare și confortabile, noile WH-CH720N vă vor ține companie cât e ziua de lungă, fără zgomot. Citiți pentru configurare de bază, pentru caracteristicile cheie și pentru a optimiza audiția la o experiență de sunet cu adevărat personală.

Iată ce puteți face cu noile dumneavoastră căști


Primii pași
Utilizarea căștilor pentru prima dată

Prima dată când porniți căștile, acestea vor intra automat în modul de asociere. Puteți conecta căștile WH-CH720N la dispozitiv în trei moduri.

Logo Google Fast Pair
Google Fast Pair

Setați căștile în modul de împerechere lângă un telefon Android și Fast Pair va realiza conectarea cu o singură atingere. 

Logo Swift Pair
Swift Pair

Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 sau Windows 10 din apropiere când este selectat modul de asociere.

Prim-plan cu o cupă neagră, indicând poziționarea butoanelor de control
Împerechere manuală

Apăsați și mențineți butonul de alimentare timp de 5 secunde. Indicatorul va clipi de două ori și veți auzi mesajul „pairing” (asociere).


Imagine cu căști WH-CH720N albastre pe o masă, cu smartphone, carnețel și cană de cafea și logo Headphones Connect în dreapta sus
Utilizați la maximum
căștile WH-CH720N cu Sony | Headphones Connect

Descărcați aplicația Sony | Headphones Connect pentru a ajusta setările, inclusiv Conexiunea multipunct, modul Sunet ambiental și altele. Multe dintre setările menționate pot fi reglate după preferință utilizând aplicația.

Pentru a accesa toate funcțiile disponibile în aplicație, va trebui să vă conectați sau să creați un cont.

Conexiune multipunct

Conectați căștile la două dispozitive Bluetooth® simultan, pentru a aștepta un apel pe un dispozitiv în timp ce ascultați muzică la celălalt. 

Funcții de sunet
Control adaptiv al sunetului 

Cu funcția de control adaptiv al sunetului, aplicația Headphones Connect detectează ce se întâmplă în jur și ajustează funcția de Anulare a zgomotului sau Control al sunetului ambiental pentru dumneavoastră.

Două capturi de ecran din aplicația Headphones Connect cu setările de Control adaptiv al sunetului
Accesarea și ajustarea Controlului adaptiv al sunetului

Accesați Headphones Connect și activați modul implicit de detectare. 

Dacă doriți să personalizați suplimentar funcția, puteți ajusta preferințele Anulare zgomot sau Captură sunet extern în aplicație.

Două capturi de ecran din Headphones Connect cu setările „Optimizare pentru dumneavoastră” și notificarea de autentificare
Optimizați comutarea pentru dumneavoastră

Această funcție învață despre modul în care utilizați căștile cu funcția Control adaptiv al sunetului și comută la momentul oportun.

Activați această setare și urmați mesajele de pe ecran pentru a vă conecta la Headphones Connect.

Setări bazate pe acțiuni

Aplicația Headphones Connect detectează ce se întâmplă în jurul dumneavoastră și ce faceți. Apoi, ajustează automat setări, precum Anularea zgomotului sau Sunet ambiental. Dacă alergați, este posibil ca nivelul Sunetului ambiental să fie mai ridicat, iar apoi va scădea, dacă sunteți într-o cafenea.


Două capturi de ecran cu Controlul adaptiv al sunetului din Headphones Connect, cu activarea „Detectarea acțiunilor” și ajustarea nivelurilor de sunet ambiental
Despre setările bazate pe acțiuni

În aplicația Headphones Connect, în setările Controlul adaptiv al sunetului, activați „Detectarea acțiunilor” pentru a începe cu setările implicite de detectare.

Puteți păstra setările implicite sau le puteți modifica, de exemplu crescând nivelul Sunetului ambiental când vă plimbați pentru a auzi ce se întâmplă în jur.Anularea zgomotului și Focalizare pe voce

Opriți zgomotul lumii și ascultați doar ce vreți, totul sau doar voci.

Ajustarea setării de anulare a zgomotului

Nu ratați sunetele preferate, indiferent unde vă aflați. Controlul adaptiv al sunetului poate anula zgomotele externe, lăsând vocile să pătrundă, astfel încât să nu ratați anunțuri importante, de exemplu în deplasările zilnice.

Două capturi de ecran cu Controlul adaptiv al sunetului din Headphones Connect, cu activarea opțiunii „Detectarea acțiunilor” și ajustarea anulării zgomotului
Presetări pentru sunet ambiental

Creșterea sunetului ambiental cu cele 20 de presetări din aplicație vă permite să ascultați sunetul ambiental mai natural, chiar și când purtați căștile. Pur și simplu mutați glisorul pentru controlul sunetului ambiental.

Focalizarea pe voce

De asemenea, puteți utiliza „Focalizare pe voce” pentru a îmbunătăți vocile și a elimina zgomotul când doriți să purtați o conversație fără a vă scoate căștile. Pentru a face acest lucru, bifați caseta „Focalizare pe voce”.

Reducerea zgomotului produs de vânt 

Căștile dumneavoastră dispun și de o structură pentru reducerea zgomotului produs de vânt, ce reduce automat zgomotul de vânt în timpul apelurilor și când redați muzică în modul Anularea zgomotului/Sunet ambiental.

Modificarea setării în funcție de locație

Configurați căștile să modifice setările în funcție de preferințe în locurile pe care le vizitați frecvent.


Sunet de calitate

Reglați fin setările egalizatorului și ajustați setările de streaming și conversie extinsă pentru o experiență de audiție mai bună, pe gustul dumneavoastră.

Obțineți sunetul exact așa cum trebuie

Obțineți sunetul potrivit pentru dumneavoastră și pentru ceea ce ascultați cu o funcție de egalizator, setări Bluetooth® de înaltă calitate și conversie extinsă a sunetului cu DSEE. În aplicația „Sony | Headphones Connect”, accesați [Sunet] pentru a ajusta aceste setări.

Apeluri extrem de clare

Auziți și vă faceți auziți cu claritate cu tehnologia de preluare precisă a vocii și funcția pentru reducerea zgomotului vântului.

Diagramă cu căști WH-CH720N negre pe capul unui bărbat, cu microfonul feedforward și microfonul pentru apeluri evidențiate

[1] Microfon feedforward
[2] Microfon pentru apeluri

Modalitatea de optimizare a calității apelurilor

Tehnologia de preluare precisă a vocii folosește două microfoane cu formare a fasciculelor poziționate spre gură pentru a prelua vocea clar și precis.

Zgomotul vântului este minimizat la apeluri de structura de reducere a zgomotului produs de vânt, pentru conversații clare, chiar și când vântul este puternic.

Descoperiți sunet din întreaga lume

Aflați cum vă puteți bucura de o experiență de sunet revoluționară cu 360 Reality Audio.

Lăsați sunetul să vă captiveze cu 360 Reality Audio

360 Reality Audio este o experiență muzicală captivantă, care permite căștilor WH-CH720N să creeze un câmp sferic de sunet de 360 de grade, ca să vă puteți bucura de muzică din toate direcțiile. Accesați Sony | Headphones Connect pentru a începe.

Utilizarea tehnologiei 360 Reality Audio

Începeți să utilizați 360 Reality Audio și aflați cum să redați piese 360 Reality Audio pe telefon.

Funcții de confort

Aflați despre Asistentul vocal și funcția Încărcare rapidă.

Asistent vocal

Aflați cum puteți utiliza Asistentul vocal pe căștile WH-CH720N. Pur și simplu întrebați: „Hey Google, cum este vremea astăzi?” pentru a afla dacă trebuie să vă luați o haină când plecați de acasă.


Două capturi de ecran din aplicația Headphones Connect cu activarea Asistentului vocal din fila de sistem și selectarea funcției preferate de Asistent vocal
Configurarea asistentului vocal

Accesați aplicația Headphones Connect și activați Asistent vocal din fila Sistem. Apoi selectați asistentul vocal pe care îl utilizați în mod normal (Google, Alexa, Siri) pentru a începe.

Încărcare rapidă

Autonomie pentru întreaga zi, încărcare rapidă

Imagine cu căști WH-CH720N negre pe o bancă, cu chei, o geantă și o ceașcă de cafea
Cât de rapidă este încărcarea?

Dacă vă grăbiți, puteți folosi funcția Încărcare rapidă. O încărcare rapidă de 3 minute vă asigură până la 60 de minute de redare.

Service și asistență
Curățarea căștilor

Aflați cum să curățați în mod corect căștile WH-CH720N, fără a le deteriora. 


Imagine cu căști WH-CH720N albe pe un pat, cu produse cosmetice, bijuterii și un portfard
Curățarea căștilor

Când căștile sunt murdare pe exterior, ștergeți-le cu o cârpă moale, uscată. Dacă prezintă semne de murdărie persistentă, înmuiați o cârpă în detergent neutru diluat, stoarceți-o bine și curățați căștile. Nu utilizați solvenți, precum diluant, benzen sau alcool, întrucât acestea pot deteriora finisajul de pe suprafață sau pot cauza alte daune.

Actualizări firmware

Păstrați căștile la punct cu cele mai recente versiuni firmware.

Unde pot găsi cea mai recentă actualizare firmware?

Dacă utilizați aplicația Sony | Headphones Connect, vă va anunța când este disponibilă o nouă actualizare.

Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune firmware pe căști pentru a beneficia de corecții și îmbunătățiri.

Dacă nu ați descărcat încă aplicația Headphones Connect, o puteți utiliza utilizând legăturile și codurile QR de mai jos.

Captură de ecran din aplicația Headphones Connect cu actualizările firmware

Întrebări frecvente

Aveți o întrebare la care căutați răspuns? Consultați această secțiune și parcurgeți cele mai frecvente întrebări ale altor utilizatori ai căștilor WH-CH720N.

Logo ilustrat cu hârtie și pix
Ghid de asistență

Aflați tot ce trebuie să știți despre WH-CH720N.

Logo ilustrat cu o persoană care poartă căști
Asistență și știri

Obțineți cele mai recente informații privind actualizările firmware, știri și notificări.

Logo ilustrat cu pictograme mesagerie
Comunitate – Subiecte de discuție

Alăturați-vă comunității și discutați o gamă largă de subiecte privind căștile dumneavoastră.