Imagini cu Încărcător portabil (5.000 mAh)
Imagini cu Încărcător portabil (5.000 mAh)
Imagini cu Încărcător portabil (5.000 mAh)

Caracteristici

Portabilitate simplă cu un design subțire și elegant

Bateria portabilă CP-V5B este extrem de subțire și de ușoară, astfel încât o veți putea lua în geanta dvs. oriunde mergeți. În plus, designul simplu, modern, cu colțuri rotunjite, este completarea perfectă pentru accesoriile tehnologice pe care le aveți deja. 

5.000 mAh: Până la 1,5 încărcări pentru smartphone 

Încărcătorul portabil vă poate reîncărca smartphone-ul cel mult 1,5 ori înainte de a se consuma. Luați-l în camping, pe durata zborurilor lungi sau utilizați-l pur și simplu ca o sursă de alimentare de rezervă.

Încărcare în siguranță de la Sony

Încărcătoarele noastre portabile au un design rezistent la căldură, un control inteligent al puterii și tehnologia exclusivistă a bateriei cu gel de polimeri pentru a menține o performanță sigură și fiabilă la utilizări repetate.

Aflați mai multe despre încărcarea în siguranță de la Sony

Funcție de încărcare continuă inclusă

Conectați încărcătorul portabil la dispozitiv și ambele pot fi încărcate la aceeași priză. Se încarcă complet mai întâi dispozitivul conectat, apoi se trece automat la încărcarea încărcătorului portabil.

Ieşire de 1.5 A pentru încărcare rapidă

Reîncărcați smartphone-ul la fel de repede ca la priză - chiar și de 3 ori mai repede decât cu încărcătoarele portabile obișnuite.

Ciclu de încărcare excelent: 1000x reîncărcabil

Grație bateriei cu gel de polimeri, încărcătorul portabil CP-V5B se poate reîncărca până la 1.000 de ori.

Suprafață mată elegantă

Acest încărcător portabil are un finisaj mat de înaltă calitate, care vă conferă o notă de eleganță, cu o textură comodă care vă împiedică să-l scăpați din mână.

Compatibil cu dispozitivele dvs. USB

Încărcați smartphone-uri, tablete, camere şi alte dispozitive USB grație cablului micro USB inclus.

Specificaţii
Asigurați-vă că aveți întotdeauna energie la îndemână și că sunteți gata de acțiune cu încărcătorul USB portabil CP-V5B. Un design subțire și stilat, cu o suprafață mată elegantă și formă rotunjită, perfect pentru geanta dvs., asigurând până la 3 încărcări ale smartphone-ului.
  • Baterie cu polimeri de litiu-ion încorporată de 5.000 mAh

  • Reîncărcare de 1000x grație bateriei cu gel de polimeri

  • Cu o grosime de doar 10,3 mm și colțuri rotunjite ergonomice pentru portabilitate simplă

  • Suprafață mată elegantă

  • Oferă până la 3,5 încărcări ale smartphone-ului

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător