Imagini cu Încărcător portabil pentru smartphone CP-V3
Imagini cu Încărcător portabil pentru smartphone CP-V3
Imagini cu Încărcător portabil pentru smartphone CP-V3

Caracteristici

Capacitate 3000 mAh puternic bateria litiu-polimer

Simţiţi puterea cu un acumulator Sony-Made for bateria litiu-polimer. Cu o capacitate totală de 3.000 mAh, puteţi oferi un smartphone o încărcare completă şi un hibrid patentat gel compoziţie permite separarea bateriei pentru a finaliza 1.000 repornirea sistemului şi îşi păstrează încă 90% din capacitatea iniţială.

Încărcaţi printr-un port USB

Daţi amploare muzicii dvs. Putere orice, de la smartphone-ul sau portabil consolă de jocuri la camerele foto digitale şi video. Un singur port USB poate să ofere 1,5 a de alimentare continuă până la 70 minute - perfect pentru încărcarea dispozitivelor în mişcare.

Încărcare prin USB sau sursa de alimentare de la reţea

Asiguraţi-vă că CP-V3a este întotdeauna încărcat şi gata să pornească dispozitivele mobile. Conectaţi-o la un PC sau laptop prin intermediul cablul micro USB sau conectaţi-l la priză şi reîncărcaţi utilizând un adaptor c. a. (comercializat separat).

Portabilitate uşoară dintr-un design subţire, cu greutate redusă

Încărcătorul portabil CP-V3o cântăreşte numai 86 G, şi este destul de mică pentru a avea întotdeauna de urgenţă plus de putere în buzunar, astfel încât vă veţi putea lua, puneţi-l în geanta dvs. şi mergeţi oriunde. Cu un design subţire şi totuşi carcasă din aluminiu rezistent, curat, design modern, este completarea perfectă pentru existente Tech accesorii.

Verificaţi încărcarea cu două indicatoare LED la îndemână

Păstraţi controlul asupra dvs. utile cu LED-uri indicatoare pentru încărcare a dispozitivului. Un indicator verde vă anunţă când aţi încărcat complet un dispozitiv ataşat, în timp ce un portocaliu indicator vă arată evoluţia în timpul încărcării. Indicator portocaliu pun de asemenea nivelul de putere încărcătorul are în prezent - excelent pentru verificarea înainte de a pleca în toată casa.

Alegeţi dintr-o serie de culori

Păstraţi-vă Tech accesorii culori asortate. Acest încărcător portabil este disponibil într-o gamă de culori vibrante, culori elegante, astfel încât să puteţi alege unul care corespunde stilului dvs. personal. Indiferent de culoare, alegerea vă aparţine.

Specificaţii
  • Putere de 3000 mAh

  • Disponibilă într-o gamă de culori

  • Efectuaţi apeluri şi jucaţi-vă în timp ce smartphone-ul dvs. se încarcă

  • Ieşire de 1,5 A pentru încărcare rapidă

Capacitatea bateriei
Li-ion polimer, 3000 mAh
Durata de încărcare portabilă
Aprox. 3,5 ore (c.a.) şi aprox. 6 ore (prin portul USB standard)
Timp de alimentare
60 min.
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător