Imagini cu Încărcător USB portabil de mare capacitate
Imagini cu Încărcător USB portabil de mare capacitate

Caracteristici

Baterie cu polimeri de litiu puternică, cu capacitate de 20.000 mAh

În modelul CP-V20 se află o baterie reîncărcabilă de la Sony. Realizată din polimeri de litiu-ion, bateria încorporată are o capacitate de încărcare de 20.000 mAh – perfectă nu doar pentru încărcarea smartphone-urilor, ci şi a tabletelor, camerelor şi a altor dispozitive.

Bucuraţi-vă de până la opt încărcări când călătoriţi

Indiferent dacă doriţi un plus de putere rapid sau o încărcare completă, bateria modelului CP-V20 vă poate reîncărca smartphone-ul până la opt ori înainte ca acesta să se descarce. Luaţi-l în camping, pe durata zborurilor lungi sau utilizaţi-l pur şi simplu ca o sursă de alimentare de rezervă.

Încărcare rapidă cu ieşirea totală de 3,0 A prin două porturi

Reîncărcaţi smartphone-ul până la de trei ori mai rapid decât încărcătoarele convenţionale, la fel de rapid ca la priză.

Încărcaţi simultan două dispozitive

Cu cele două porturi USB încărcaţi simultan două dispozitive.

Caracteristici de siguranţă încorporate

Protecţie la supraîncărcare, scurtcircuitare şi funcţii de monitorizare a temperaturii încorporate.

Ciclu de încărcare excelent

Datorită tehnologiei „Hybrid GEL”, CP-V20 are durabilitate ridicată deoarece îşi păstrează mai mult de 90% din capacitate la 1.000 de încărcări.

Compatibil cu dispozitivele dvs. USB

Un încărcător portabil pentru orice dimensiune. Este ideal pentru încărcarea smartphone-urilor datorită cablului micro USB inclus şi a capacităţii ridicate; astfel, veţi putea să încărcaţi tablete, camere, boxe portabile şi alte dispozitive USB.

Specificaţii
Cu încărcătorul portabil CP-V20, puteţi încărca smartphone-urile, tabletele şi dispozitivele mobile pentru a rămâne în permanenţă conectat la evenimente când călătoriţi. Designul compact încape perfect în bagajul dvs. şi vă permite până la opt încărcări ale smartphone-ului; mai puteţi încărca simultan două dispozitive USB prin cele două porturi USB.
  • Baterie cu polimeri de litiu-ion încorporată de 20.000 mAh

  • Poate fi reîncărcat de până la 1000 de ori datorită tehnologiei „Hybrid Gel” de la Sony

  • Încărcarea rapidă a dispozitivelor cu ieşirea totală de 3,0 A prin două porturi

  • Încărcaţi simultan două dispozitive

  • Permite până la opt încărcări ale smartphone-ului

Capacitatea bateriei
3,7 V 20.000 mAh

Ce este în cutie

Cablu A-B de 20 cm

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător