Produse speciale la IFA 2018

Descoperiţi cum cele mai noi produse Sony transformă sunetul divertismentului pe care îl iubiţi într-unul mai autentic, mai natural şi mai incitant. #SonyIFA

Realitatea la superlativ

Proiectarea televizoarelor care reproduc fidel intenția creatorului este pasiunea noastră. MASTER Series respectă criteriile inginerilor noștri și fac ca imaginile superbe să devină realitate. Creatorii pot acum să își exploreze imaginația și să își vadă viziunea reprodusă. 

WH-1000XM3

DOAR MUZICĂ. NIMIC ALTCEVA.

Căștile WH-1000XM3 vă permit să descoperiți un nou nivel al silențiozității, grație noilor îmbunătățiri în ceea ce privește funcția de top de anulare a zgomotului și funcțiilor inteligente care se adaptează oricărei situații.

WF-SP900

Muzica vă poartă mai departe

Pe pistă, în piscină sau în mare, căștile WF-SP900 sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a merge mai departe ca oricând. Cu un design cu adevărat wireless și 4 GB de stocare încorporată, puteți asculta oriunde.

SRS-XB01

Design compact, sunet impresionant

Adăugați bas la muzica preferată cu această boxă perfectă pentru divertisment, care oferă un sunet impresionant în ciuda dimensiunilor reduse.

FES WATCH U

Purtaţi ceasul perfect pentru dvs. 

Duceți moda la un nou nivel cu ceasul FES Watch U. Hârtia electronică flexibilă cu matrice activă din cadranul și din cureaua ceasului vă permite să modificați aspectul ceasului cu o apăsare de buton.

Xperia XZ3

Vedeți, auziți și simțiți mai mult.

Evadați din cotidian în lumea divertismentului cu Xperia XZ3. Afișaj OLED HDR, difuzoare stereo și sistemul de vibrații dinamice, într-un design uimitor de subțire și fără margini.

Urmăriți discursul din cadrul prezentării de la IFA 2018

Vedeți cele mai recente produse și inovații din lume.

Sony, IFA 2018: comunicat de presă

Pagina noastră de presă vă oferă știri, opinii și comentarii de la IFA 2018.

Descoperiți My Sony

Trebuie doar să creaţi un cont My Sony pentru a fi la curent cu toate ştirile legate de Sony.