Care este TV-ul ideal în opinia dvs.?

Cu atât de multe modele și caracteristici, poate fi dificil să decideți care este cel mai potrivit TV pentru dvs. Vă vom ajuta să alegeți un TV Sony care va duce divertismentul la alt nivel.

OLED SAU LCD?

După tipul ecranului

Există două tipuri de ecrane disponibile, OLED și LCD, fiecare cu propriile caracteristici unice. Experiența ne permite să oferim experiențe captivante pe ambele tipuri de ecrane. 

OLED: umbre mai profunde, zone strălucitoare mai luminoase

Ecranele noastre OLED au peste 8 milioane de pixeli autoiluminați care sunt controlați precis și individual. Deoarece fiecare pixel poate fi activat sau dezactivat complet, variația dintre lumină și întuneric este mult îmbunătățită în comparație cu ecranele obișnuite, cu nuanțe de negru incredibil de profunde și lumini orbitoare. Susținute de Cognitive Processor XR și tehnologia unică de control al panoului, culoarea și contrastul sunt îmbunătățite pentru imagini realiste. Acestea oferă detalii, profunzime și texturi mai precise în scenele întunecate, ceea ce face ca televizorul OLED să fie deosebit de bun pentru filme.

Papagal care se ciugulește
Un spectru larg de culori pentru nuanțe și tonuri realiste

Bazate pe Cognitive Processor XR, TV-urile noastre OLED aduc peste un miliard de culori pe ecran. Împreună cu panoul cu gamă cromatică amplă și cu procesorul centrat pe om, analizează saturația, nuanța și luminozitatea fiecărei culori pentru umbre naturale și detalii excepționale.

Doi pești multicolori care se înconjoară reciproc pe un fundal negru
Nuanțe de negru pure pentru profunzime și textură reale

Cognitive Processor XR™ analizează informațiile vizuale și îmbunătățește imaginile la fel cum focalizează ochii, astfel încât nu veți pierde niciun detaliu în lumină orbitoare sau în umbră.

Trei dinozauri pe un televizor, cu unde sonore venind de pe ecranul unde doi dintre dinozauri rag
Difuzor integrat în ecran, sunet ca în cinema

Datorită tehnologiei Acoustic Surface Audio+ de pe TV-urile OLED Sony, sunetul este emis direct din ecran. Astfel, ceea ce auziți este perfect sincronizat cu ce vedeți, vizionarea devenind mult mai captivantă.

LCD: scene luminoase, pline de culoare

Televizoarele noastre LCD cu retroiluminare umplu ecranul cu luminozitate, pentru scene pline de culoare chiar și în încăperi luminoase. TV-urile noastre Mini LED și Full Array LED sunt bazate pe Cognitive Processor XR pentru contrast la superlative. În combinație cu tehnologiile noastre unice de control al retroiluminării, iluminarea ecranului este controlată cu precizie pentru scene mai luminoase, pline de contrast realist.

TV înclinat cu plajă la amurg în partea de sus. Aceeași imagine mai jos, dar cu lumini MINI LED care arată exact cum este iluminată scena.
Mini LED

Ultimele TV-uri Mini LED controlează zone ale retroiluminării pt prezentarea clară a subiectele întunecate și luminoase. Mini LED-ul fiind mai mic și mai dens decât Full Array LED-ul, are nevoie de control mult mai precis. TV-urile Mini LED au control foarte precis al retroiluminării asigurat de Sony XR Backlight Master Drive. De aceea veți vedea cel mai bun și cel mai precis contrast posibil, fără pete albe. Scenele sunt pline de lumini intense, negru profund și tonuri medii naturale

Persoană care face un truc de skateboarding într-un cadru cu fum, cu panoul de retroiluminare arătând cum este luminată scena
Full Array LED

Cu retroiluminare Full Array LED, există LED-uri pe tot ecranul. Astfel, puterea și intensitatea LED-urilor pot fi reglate mult mai precis după scenă. Astfel, lumina ajunge unde este nevoie, iar părțile întunecate rămân întunecate. În plus, XR Contrast Booster reglează luminozitatea pentru vârfuri în strălucire și negru profund în umbră. Scenele par reale, cu plus de profunzime și detalii.

CE DIMENSIUNE DE TV VI SE POTRIVEȘTE?

Alegeţi după dimensiunea ecranului

Există considerente importante în alegerea dimensiunii ideale a TV-ului. Aflați cum să alegeți TV-ul potrivit și cum puteți profita la maximum de dimensiunea lui. Nu vă gândiți că aveți nevoie de o cameră uriașă pentru a lua în considerare un TV mai mare. Acum puteți avea un ecran mai mare în spațiul existent.

De ce este importantă distanța de vizionare
De ce este importantă distanța de vizionare

Televizoarele 4K de astăzi oferă imagini clare și fine, chiar și când stați aproape de ecran sau vizionați ecrane mari. În general, recomandăm ca înălțimea televizorului să fie 2/3 din distanța dintre televizor și poziția dvs. de vizionare.

Distanță de vizionare: ①90 cm: 49" ②100 cm: 55" ③120 cm: 65" ④140 cm: 75" ⑤160 cm: 85"

Vedeți mai mult mulțumită unei rame mai subțiri
Vedeți mai mult mulțumită unei rame mai subțiri

Grație ramelor mai subțiri de pe cele mai noi TV-uri pe care le oferim, puteți alege un ecran mai mare fără a crește dimensiunea totală a TV-ului. Vizionarea este mai captivantă, deoarece vă concentrați pe acțiune, nu pe rama ecranului.

CE VĂ PLACE LA TV-UL DVS.?

După conținutul vizionat

Poate vă plac filmele cu sunet ca la teatru, sporturile cu atmosferă ca pe stadion sau jocurile pline de adrenalină. Gândiți-vă ce conținut doriți să vizionați și găsiți TV-uri care maximizează aceste experiențe.

Adorați să vizionați filme?

Filmele conțin o multitudine de scene întunecate, deci este important să aveți un televizor care oferă nuanțe profunde de negru și lumini strălucitoare, pentru a da viață scenelor prin profunzime și detalii. Esențială este și armonia dintre ceea ce vedeți și ceea ce auziți, pentru a vă bucura de o experiență mai realistă, asemănătoare teatrului.

Trei dinozauri pe un televizor, cu unde sonore venind de pe ecranul unde doi dintre dinozauri rag
Filme pe OLED

Cu peste 8 milioane de pixeli autoiluminați activați independent, OLED sporește intensitatea luminii și a întunericului. Astfel, TV-ul OLED este deosebit de bun pentru filme SF, de groază și de acțiune. Tehnologia Acoustic Surface Audio™, o experiență de sunet din ecran, sincronizează precis imaginile cu sunetul pentru a auzi vocile exact din locul în care se află personajul, nu doar din lateral, la fel ca la cinema.

Imagine divizată cu două ecrane. Imagine din față împărțită: o parte cu luminozitate și contrast mai bune. Imagine din spate împărțită: ecranul din față este iluminat diferit pe fiecare parte.
Filme pe LCD

TV-urile Mini LED și Full Array LED cu tehnologii unice de control al retroiluminării sporesc realismul imaginilor prin activarea independentă a retroiluminării și sporirea luminozității zonelor mai luminoase. TV-ul LCD este deci o alegere bună dacă vă plac filmele cu multă lumină și soare, precum cele de familie și animație

Vă plac sporturile?

Problema principală atunci când vizionați sporturi rapide, cum ar fi fotbalul și cursele cu motor, este neclaritatea. Asigurați-vă că alegeți un TV cu claritate sporită pentru a menține acțiunea clară.

Claritatea sporturilor pe OLED
Sport pe OLED

TV-urile OLED dispun de milioane de pixeli iluminați independent pentru o claritate extraordinară. Chiar și atunci când urmăriți sporturi cu mișcare rapidă, veți observa puține neclarități și o remanență minimă a imaginilor. 

Motionflow și X-Motion Clarity
Sport pe LCD

Bucurați-vă de XR Motion Clarity™, tehnologia Sony care reduce neclaritatea prin inserarea de imagini negre între cele originale. Funcția controlează panoul, optimizează emisiile de lumină și menține scenele clare, fără pierderi de luminozitate.

① Cu XR Motion Clarity
② Fără XR Motion Clarity

Vă plac jocurile?
Perfect for PlayStation®5

Televizoarele BRAVIA XR™ sunt proiectate pentru a interacționa bine cu console PlayStation®5. BRAVIA XR și PS5™ creează o experiență incredibilă prin sunet și imagine captivante, care vă pun în centrul acțiunii.

Câștigați mereu cu rezoluția 4K la 120 cps

Cu 4K/120 cps conform specificației HDMI 2.1, televizoarele noastre asigură mișcări cursive și clare pentru joc cu grad ridicat de răspuns.

Jocuri cu reacție rapidă, control fără efort

Începeți activitatea mai rapid. Conectați pur și simplu un cablu HDMI și BRAVIA XR recunoaște consola atunci când este conectată și comută automat la modul de joc. Vă veți bucura de joc cursiv și cu grad ridicat de răspuns.

Transmisie TV ilustrând avantajele X-Reality PRO
Vizionați emisiuni TV, știri și alte asemenea?

Deși televizoarele 4K devin tot mai populare, unele programe TV, inclusiv emisiuni și buletine de știri, sunt încă difuzate sub 2K. Căutați televizoare XR 4K Upscaling, care transformă conținutul aproape de 4K cu o bază de date Sony unică.

Doriți să vă bucurați de aplicații?

Descoperiți filme și seriale prin sugestii bazate pe ce ați vizionat și ce vă interesează. Le puteți adăuga în lista de redare chiar de pe telefon, astfel încât recomandările sunt mereu actualizate. Google Play aduce peste 7.000 de aplicații și jocuri pe televizorul dv.

TV BRAVIA cu Venom pe ecran
BRAVIA CORE

Un număr imens de filme sunt incluse și vă așteaptă în BRAVIA CORE de pe TV. Bucurați-vă de până la 2 ani de streaming nelimitat de filme și alegeți până la 10 filme de revendicat din sute de titluri foarte recente și blockbustere clasice.

Bărbat editând filme
Creator Calibrated Mode

TV-urile BRAVIA XR oferă Creator Calibrated Mode, care poate optimiza setările imaginii când vedeți conținut pe Netflix și BRAVIA CORE. Cu Netflix Adaptive Calibrated Mode, vă bucurați de conținutul Netflix conform condițiilor de iluminare din cameră.

SUNET DIN ECRAN, LA FEL CA LA CINEMA

După experienţa de sunet

Pentru o experiență captivantă, potriviți sunetul cu imaginile. Alegeți un TV cu emiterea sunetului din ecran, iar sunetul va proveni de unde trebuie. Acest lucru este important mai ales pe TV-urile mari, unde sunetul poate proveni departe de centrul ecranului.

OLED: un sunet care vibează în sincron cu imaginea

Cu tehnologia Acoustic Surface Audio de la Sony, ecranul vibrează astfel încât sunetul să pară să urmeze acțiunea și să provină din locul de unde ar trebui să provină. 

LCD: fiți în centrul acțiunii cu sunetul emis din ecran 

Cu tehnologia Acoustic Multi Audio de la Sony, sunetul pare că provine direct din centrul ecranului, fiind sincronizat perfect cu imaginile.