h.ear™
Oferă ascultătorilor posibilitatea de a-şi găsi propriul stil,
printre noile piese clasice

Ce fel de căști ar satisface individualiștii care să nu fac compromisuri de stil? Răspunsurile noastre rămân concentrate pe calitatea audio și nu ar putea fi mai simple decât atât. Căşti elegante, pentru sunet de înaltă rezoluţie care sunt la fel de simple precum o pânză albă.

Ascultaţi cu stilul dvs. autentic

Pentru persoanele care ştiu clar cine sunt şi ce le place, alegerea căștilor cu stil pentru ascultarea ocazională trebuie să fie mai ușoară. Proiectarea seriei a pornit de la ideea de a investi expertiza audio în căști noi care să simplifice această alegere.

Echipament esențial, inspirat de simplitatea pură

Tipul de echipament pe care ni le-am imaginat devine o parte a ţinutei dvs., indiferent de modă. Am evita accesoriile suplimentare pe care unii oameni le apreciază, iar alţii nu, în funcție de principiile estetice personale. Rămâne doar ceea ce este esențial pentru experiența audio. Acest mod de a gândi a condus la ideea unei forme unice, a unei culori unice. Toate elementele minimaliste par să fuzioneze într-o formă unicoloră, care să devină cu ușurință o parte din stilul dvs. personal.

Stilul şi sunetul
care vă aparţin în totalitate

Takuma, director artistic principal

Pentru ascultătorii care îşi cunosc stilul, găsirea de produse audio care se să se potrivească aspectului personal este mai ușoară atunci când fiecare piesă specializată este mai puțin distinctă și se amestecă într-un tot armonios. Pentru a oferi o combinație de ascultare premium şi stil premium pentru un public mai larg, am comprimat, condensat și păstrat elementele esențiale de bază, urmărind un design minimal, iconic, care este extrem de rafinat în detaliile de bază. Designul pe care l-am dezvoltat nu ar putea fi mai simplu. Nu am mai creat niciodată așa ceva și este o potrivire perfectă pentru stilul de viață al oricărei persoane.

h.ear on
Abordări naturale pentru o fidelitate și un confort mai bune

Puține calități sunt la fel de importante în domeniul căștilor precum fidelitatea și confortul. Pentru a creşte performanţa în aceste două criterii-cheie, abordarea noastră a fost minimalismul extrem. La căştile supraauriculare, designul carcasei afectează calitatea audio, iar designul perniţelor de ureche poate asigura o potrivire mai bună. Păstrând performanța, am condensat cercul carcasei și ovalul perniţelor de ureche, legându-le prin cele mai simple linii. Brațele sunt strâns integrate în carcasă și începând de la bandă până la perniţele de ureche, căștile formează o masă individuală şi coerentă. Braţele care urmează cât mai mult posibil linia tâmplelor dvs. fac potrivirea căștilor să fie mai bună şi aspectul să pară mai compact. Stilistic, aceste detalii de design fac căștile foarte versatile.

Carcasa nu are logo Sony. Simplitate supremă. Construcția atentă ascunde toate șuruburile. Căștile se pliază lângă perniţele de ureche, fiind suficient de compacte pentru a fi băgate în geantă. Articulaţia este din metal și este robustă. Acestea sunt căști pe care vă puteți baza.

h.ear in
Trasarea elementelor esențiale cu un minim de linii

Pentru căștile cu elemente auriculare am căutat calitatea audio superbă într-o dimensiune și o formă ce se sprijină discret pe ureche. Păstrând, în același timp, driverul compact de 9 mm, am activat performanța de înaltă rezoluţie prin asigurarea distanței ample dintre driver și tubulatura pentru sunet, izolată în contururi adaptate. Aici, elementele indispensabile pentru această calitate audio iau o formă simplă. Pe plan extern, aspectul este la fel de elegant - capacul de la capăt este pur și simplu o suprafață cu tăietură simplă, nedecorată.

Noile piese clasice,
o simfonie a designului
şi ingineriei

Yashiro, director artistic

Am adoptat o abordare destul de radicală în păstrarea brațelor aproape drepte pe lângă carcasă până când ajung într-o poziție aproape de tâmplele dvs. Acest lucru a fost inspirat de încercarea noastră de a găsi un aspect de „formă unică”, dar realizarea unei potriviri perfecte a constat din multe încercări și erori, precum și multe discuții cu inginerii noștri. Această colaborare a susținut în cele din urmă atât forma, cât și funcția acestor căști, care au aspectul unor noi piese clasice.

Multe componente, o singură culoare

Designul elegant se extinde şi la culori. Fiecare opţiune are o culoare uniformă, ceea ce face simplă alegerea culorii care se potriveşte cu stilul dvs. De la corpul căştilor la cablu, fiecare opţiune combină o gamă foarte amplă de materiale şi finisaje de aceeaşi culoare. Luaţi ca exemplu carcasa, care, pentru calitate superioară a sunetului, este confecţionată din aluminiu. Nuanţa şi luciul exacte sunt create prin anodizare, urmată de uscare şi lustruire chimică cronometrate precis.
Banda este confecţionată din plastic, pentru a menţine o greutate redusă a căştilor, dar potrivirea acestei culori şi a finisajului necesită trei straturi – unul în argintiu metalic, un altul în culoarea de bază şi încă unul pentru un finisaj mat. Deşi fiecare componentă este confecţionată în mod diferit, nuanţa şi strălucirea sunt reglate fin pentru a se potrivi. Chiar şi sigla Sony se potriveşte cu această culoare, ceea ce simplifică stilul general.

Opţiuni de culori pentru un spectru de stiluri

Veți găsi culorile la modă, dar, şi mai important, veți găsi cu siguranță una care să vă exprime bine propriul stil. Opțiunile reprezintă culori intermediare. Sunt intermediare în două sensuri, primul fiind saturația. Este posibil ca tonurile estompate pe care le-am ales să nu fie obişnuite pentru căști, însă cu siguranță sunt la modă. De asemenea, acestea sunt nuanțe intermediare. Unii ar putea numi o opțiune albastru, iar alţii, verde. Pornind de la acestea, am dezvoltat cinci opțiuni de culori proaspete care rezonează cu oamenii.
Fiecare culoare a fost meticulos selectată şi proiectată pentru multe stiluri personale. La modă sunt culorile de accent distinctive Cinabru roşu și Galben lămâie. Culorile Albastru-verzui și Bordo roz au o eleganţă simplă. Iar negrul închis clasic este pentru o opțiune mai versatilă. Am examinat separat rolul pe care îl îndeplinește fiecare culoare, precum şi echilibrul acestei palete, ca un întreg. Playerele Walkman® sunt acum disponibile în aceleași culori, astfel încât să puteți asculta şi în armonie vizuală.

Facem ce este nevoie
pentru culorile irezistibile
ale produselor

Aoyagi, designer

Pentru a oferi patru modele de căști și playere Walkman®, toate în aceeași culoare, trebuie să coordonăm finalizarea a aproximativ 30 de piese și materiale diferite. Înmulţiţi-le cu cinci opțiuni de culoare și numărul urcă la aproape 150. A fost nevoie de multă muncă pentru a potrivi culorile, mai ales că sunt implicate fabrici diferite. În cele din urmă, atitudinea noastră intransigentă a lăsat aceste produse să vorbească de la sine, prin eleganţă și prin culorile evocatoare. Specificaţiile și caracteristicile vor conta întotdeauna, dar de ce să nu alegeţi produsele audio precum aţi alege hainele - pe motiv că privirea v-a fost atrasă de culoare.

Comunicare fidelă
viziunii designului

Imaginile expresive și fotografiile umplu paginile cărților noastre de elemente vizuale cheie. Astfel ce au imaginat designerii noștri este transpus în mod corect într-o varietate de comunicare. Cărțile păstrează promoţia pe aceeași pagină. Sunt ca o înregistrare partajată a lucrurilor pe care le putem simți, dar nu le putem cuantifica.

Impactul acestor culori evocatoare este clar când deschideți cutia. Ambalajul este parte din experiența dvs. generală cu produsele; cutia interioară se potrivește cu culoarea căștilor.

Aspectul şi senzaţia sunt în concordanță, indiferent de model. Am proiectat un grup respectabil de produse, mai degrabă decât să subliniem fiecare produs în parte. Designul comunicării atente este evident și în denumirea dată acestei serii, h.ear, în locul utilizării numerelor de modele obișnuite.

Promoţie
care capturează
individualitatea

Kitahara, director artistic

Ceea ce diferenţiază seria h.ear de cele mai multe alte căști Sony este cât de evocator este designul. Calitatea audio a fost doar începutul. De asemenea, am pus preţ şi pe audiţia cu stil. De aceea, în designul comunicării, subliniem moda și individualitatea în schimbul caracteristicilor și performanței produsului, care se află, de obicei, în centrul atenției. Este uşor să stabiliţi un raport cu scenele realiste pe care le-am căutat, imaginându-vă fidel propriului simţ al stilului.

Păstraţi-vă propriul stil cu ajutorul căştilor de înaltă rezoluţie h.ear. Noile piese clasice de la Sony care oferă o experiență de audiţie zilnică mai bună pentru un public mai larg.