Bun venit în ZONĂ

Sunteți gata să vă ascuțiți simțurile și să reacționați mai rapid pentru a deveni invincibili în jocuri? Aflați cum să configurați și cum să utilizați noile căști de gaming INZONE pentru avantaj maxim.

Descoperiți tot ce vă pot oferi căștile dumneavoastră

Meniu navigație

Primii pași

Haideți să începem

Indiferent dacă perechea de căști de gaming INZONE este wireless sau cu fir, conectarea la dispozitivul de gaming este simplă. Și, grație întârzierii scăzute, cu sincronizare bună între imagine și sunet, vă veți bucura de o experiență de gaming fără cusur.


Conectarea la PC, PS5 sau smartphone
Conectarea la dispozitive Bluetooth
Caracteristici și personalizare

Descoperiți sunetul spațial 360 pentru jocuri

Activată cu software-ul pentru PC INZONE Hub, funcția de Sunet spațial 360 pentru gaming reproduce sunet spațial din semnale audio pe mai multe canale, exact așa cum și l-au imaginat creatorii jocului. În plus, cu aplicația de smartphone 360 Spatial Sound Personalizer, vă veți bucura de sunet spațial optimizat pentru forma urechii dumneavoastră, pentru experiență de gaming cu adevărat personalizată.

Personalizați jocul

Software-ul pentru PC INZONE Hub vă permite să personalizați experiența INZONE prin ajustarea unei game largi de operațiuni, inclusiv o varietate de setări hardware și de sunet. Reglați fin frecvența de sunet utilizând egalizatorul, pentru mai multă claritate și o experiență de gaming mai captivantă.


Personalizarea câmpului de sunet

Pentru a vă bucura de sunet perfect pentru forma urechii dumneavoastră, creați un profil de ascultare personalizat cu ajutorul aplicației 360 Spatial Sound Personalizer, ce realizează fotografii ale urechii dumneavoastră.

360 Spatial Sound Personalizer
Personalizare ton sunet pentru INZONE Buds

Bucurați-vă de sunet optimizat pentru canalul urechii dumneavoastră. INZONE Buds redau sunete de test din difuzoare și folosesc microfoanele de feedback pentru a măsura modalitatea în care sunetul vă umple canalul urechii. Apoi, aplicația pentru PC INZONE Hub folosește această analiză acustică pentru a personaliza experiența de sunet spațial.

Utilizarea INZONE Buds

Senzorii tactili de pe INZONE Buds permit controlul intuitiv, cu vârful degetelor, al unei game largi de funcții.

Utilizarea căștilor INZONE

Căștile INZONE H9, INZONE H5 și INZONE H3 au butoane de control și selectoare cu design ergonomic pentru a schimba funcțiile și pentru a regla setările ușor în timpul jocului. 

Asistență și întrebări frecvente

Actualizări firmware

Instalați cel mai recent software pentru căști cu ajutorul INZONE Hub pentru a vă bucura de noi funcții sau pentru a rezolva anumite probleme.

Întrebări frecvente

Aveți o întrebare despre căștile INZONE? Iată întrebările frecvente ale altor utilizatori de căști. Poate veți găsi răspunsul pe care îl căutați.

Logo ilustrat cu o persoană care poartă căști
Asistență și știri

Obțineți cele mai recente informații privind actualizările firmware, știri și notificări.

Logo ilustrat cu pictograme mesagerie
Comunitate 

Răsfoiți și discutați despre o gamă de subiecte asociate INZONE.