Pentru casa dvs.

Tehnologii care ajută familia să lucreze, să învețe, să creeze și să se distreze!

Lucrați de acasă? 

Căștile noastre cu anularea zgomotului vă ajută să vă păstrați concentrarea într-o casă aglomerată. Ascultați fără distrageri. Conectați căștile la computer sau la dispozitivul mobil prin Bluetooth®.

Rămâneţi conectat

Noile smartphone-uri Xperia au un afișaj unic, în format 21:9, oferind un ecran mai mare pentru navigare pe web, lectură, vizionare, mesagerie, jocuri. Este raportul de aspect pe care îl vedeți în cinematograf, deci Xperia oferă experiența perfectă pentru vizionarea filmelor!   

Bucurați-vă de muzică - împreună

Dacă aveți norocul să aveți spațiu exterior, puteți lua boxa portabilă SRS-XB23 în grădină sau pe balcon sau puteți pur și simplu să creați un ring de dans în sufragerie, împreună cu colegii de apartament!

Căutați produse de divertisment?  

Profitați la maximum de timpul petrecut în familie cu un film excelent. Cu playerele noastre Blu-ray™, vă bucurați de o calitate uimitoare a imaginii fără a ocupa întreaga lățime de bandă pentru internet. 

Doriți un televizor mai nou?  

Probabil folosiți televizorul mai mult decât de obicei; poate v-ați gândit să faceți un upgrade. Doriți un ecran mai mare sau specificații superioare? Vedeți modelele pentru a afla care vi se potrivește.  

Mențineți-vă în formă  

Duceți antrenamentul de acasă la nivelul următor cu căștile noastre pentru sport. Aceste căști wireless, rezistente la transpirație și cu fixare sigură au fost concepute special pentru sport.  

Fiţi creativ

Găsește o gamă întreagă de camere Sony care sunt ideale pentru orice scenariu de vlogging.