Explorați Xperia 

Descoperiți sfaturi și sugestii despre cele mai recente funcții și actualizări Xperia.

Modul sigur și ușor de a transfera date de pe un dispozitiv iPhone sau Android 

Aplicația Xperia Transfer 2 vă permite să transferați conținutul care contează de pe vechiul dvs. smartphone pe noul dvs. Xperia. De la fotografii, clipuri video și muzică, la contacte, calendar, istoricul apelurilor, mesaje (SMS/MMS) și documente. Transferați-le pe toate, rapid, sigur și ușor.

Aflați despre Xperia Transfer 2

Urmăriți clipul video pentru a vedea cum Xperia Transfer 2 face ca trecerea la un smartphone Xperia să fie o experiență extrem de simplă.

Prin cablu sau wireless, transferul de date nu poate fi mai simplu

Cu Xperia Transfer 2 puteți transfera date folosind o conexiune prin cablu sau prin asocierea dispozitivelor în sistem wireless. Alegerea este a dvs.

Transfer de date prin cablu 

Urmați acești pași simpli pentru a transfera date între dispozitivele dvs. utilizând o conexiune prin cablu.

Pasul 1 - Selectați dispozitivul

Alegeți tipul dispozitivului anterior, Xperia/Android sau iPhone, și metoda de transfer Cablu. Pentru a transfera de pe Android, instalați Xperia Transfer 2 din Google Play pe ambele dispozitive. Pentru a transfera de pe iPhone, nu trebuie să descărcați aplicația Xperia Transfer 2 pe iPhone. Doar instalați-o pe noul dvs. Xperia.

Pasul 2 - Realizați conexiunea prin cablu USB

Conectați telefonul anterior la noul dvs. Xperia utilizând cablul USB corespunzător. Aplicația vă va indica tipul de cablu USB de care aveți nevoie sau dacă este necesar un adaptor.

Pasul 3 - Începeți transferul

Acum, pur și simplu selectați tipurile de date pe care doriți să le transferați de pe telefonul anterior - muzică, contacte, fotografii etc., și începeți transferul.

Transfer de date în sistem wireless

Doriți să transferați date în sistem wireless de pe vechiul dispozitiv pe noul dvs. Xperia? Iată cum puteți face acest lucru.

Pasul 1 - Selectați dispozitivul

Selectați tipul dispozitivului anterior și metoda de transfer: Wireless pentru Xperia/Android, iCloud pentru iPhone. Pentru a transfera de pe Android, instalați Xperia Transfer 2 din Google Play pe ambele dispozitive. Pentru a transfera de pe iPhone, nu trebuie să descărcați aplicația Xperia Transfer 2 pe iPhone. Doar instalați-o pe noul dvs. Xperia.

Pasul 2 – Pregătiți transferul

Pentru Xperia/Android, așteptați ca cele 2 dispozitive să se asocieze wireless. Durează câteva clipe. Apoi apăsați „Înainte”. Pentru iPhone, transferul se face prin descărcarea datelor din iCloud, fără asociere. Doar conectați-vă la iCloud.

Pasul 3 - Începeți transferul

Acum, pur și simplu selectați tipurile de date pe care doriți să le transferați de pe telefonul anterior - muzică, contacte, fotografii etc., și începeți transferul.

Aflați mai multe despre caracteristicile Xperia
Profitați mai mult de dispozitivul dvs. Xperia cu caracteristica Monitor extern

Indiferent dacă sunteți vlogger, YouTuber sau pur și simplu realizați conferințe prin telefon, caracteristica Monitor extern vă deschide un univers al posibilităților. Conectați dispozitivul Xperia la o cameră compatibilă, de exemplu, și puteți să apropiați degetele pentru a mări și a verifica dacă subiectul este focalizat; să adăugați linii de grilă și linii de cadru pentru a regla fin compoziția; și chiar să reglați luminozitatea monitorului în funcție de condițiile de iluminare.

Cum se activează caracteristica Monitor extern

Pentru a utiliza caracteristica Monitor extern, trebuie să accesați Setări pentru a o activa:

1. Selectați „Conexiune dispozitiv” în setări.

2. Selectați „Preferințe conexiune”.

3. Activați „Monitor extern” – pictograma caracteristicii va apărea pe ecranul de pornire.

Vedeți caracteristica Monitor extern în acțiune

Doriți să aflați mai multe despre caracteristica Monitor extern? Acest clip video vă spune tot ce trebuie să știți.

O baterie pe care vă puteți baza 

Pentru confortul și liniștea dvs. sufletească, smartphone-urile Xperia au baterii puternice și fiabile, care vă permit să realizați mai multe dintre acțiunile preferate, mai mult timp.

Maximizarea siguranței și longevității bateriei

Vizionaţi clipul video pentru a afla mai multe despre angajamentul nostru continuu de a dezvolta tehnologii de baterii care să economisească energia.

Ilustrație a unui grafic care prezintă o comparație între încărcarea normală și cea rapidă a dispozitivului Xperia
Încărcare rapidă și Întreținere baterie

Xperia are o baterie puternică cu încărcare rapidă. Așadar, dacă vă grăbiți și bateria este descărcată, o puteți încărca până la 50 % în doar 30 de minute și mențineți starea de bună funcționare a bateriei cu un algoritm Sony unic

1 -  Continuarea încărcării atunci când se atinge 100% poate cauza deteriorarea bateriei. 
2 - Algoritmul Xperia reduce la minimum timpul petrecut la o încărcare de 100%.

Setări pentru o baterie în stare bună de funcționare

Tehnologiile noastre de încărcare mențin bateria în stare bună de funcționare pentru mai mult timp. Setarea limitei de încărcare pe dispozitivul Xperia la maximum 80 % sau 90 % cu Întreținere baterie previne suprasolicitarea bateriei.

Capturi de ecran cu paginile funcției Întreținere baterie Xperia
Fotografie de prim plan cu două smartphone-uri Xperia, unul din spate și unul în unghi din față.
„Autonomie excelentă a bateriei, la 120 Hz sau în alt mod și caracteristici utile de întreținere a bateriei.”
Conectare printr-o atingere prin NFC 

NFC (Near Field Communication) este o tehnologie de conectivitate fără fir care permite comunicarea rapidă, pe distanțe scurte, între smartphone-ul Xperia și alte dispozitive electronice, inclusiv camerele Alpha ale Sony. Printr-o singură atingere, NFC simplifică înregistrarea și partajarea fotografiilor. Aveți nevoie doar de aplicația Imaging Edge Mobile.

Partajare printr-o singură atingere

Partajarea printr-o singură atingere este modalitatea extrem de simplă de a trimite instantaneu o imagine de pe o cameră Alpha pe un smartphone Xperia. 

Telecomandă cu o apăsare

Funcționalitatea de accesare printr-o singură atingere vă permite să folosiți smartphone-ul Xperia pentru a controla de la distanță camera Alpha, permițându-vă să obțineți imagini care altfel ar putea fi imposibil de surprins.

Îmbunătățiți calitatea muzicii cu inteligență artificială - DSEE Ultimate

Cu puterea inteligenței artificiale, DSEE Ultimate îmbunătățește calitatea conținutului pe care îl ascultați în timp real – atât în ceea ce privește frecvența audio, cât și intervalul dinamic. Nu contează dacă utilizați căști cu fir sau wireless sau dacă ascultați un fișier local sau redați în timp real, veți auzi un sunet mai clar, care este mai aproape de calitatea de sunet de înaltă rezoluție.

Cum se activează DSEE Ultimate

Pentru a îmbunătăți calitatea întregii colecții de muzică, activați „DSEE Ultimate” pe ecranul de setări audio al dispozitivului Xperia. Dacă ascultați la standard Dolby Atmos, setarea adecvată este aplicată automat. Pentru a vă bucura de sunet de înaltă rezoluție, sunt necesare căști compatibile cu caracteristica de sunet de înaltă rezoluție.

Aflați mai multe despre funcția DSEE Ultimate

Vizionați acest clip video pentru a afla cum DSEE Ultimate face ca ascultarea muzicii pe dispozitivul Xperia să fie chiar mai agreabilă.

Toate imaginile au exclusiv scop ilustrativ.

Android este o marcă comercială înregistrată a Google LLC. iPhone este o marcă comercială înregistrată a Apple Inc. iOS este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Cisco în SUA și în alte țări și se utilizează sub licență.