O viziune clară legată de mediu

Obiectivele Sony sunt renumite pentru performanțele lor și vă permit să surprindeți cu încredere orice moment. Inovația reflectă preocupările noastre față de mediu și face ca aceste obiective să fie unice.

Preocuparea față de mediu și conservarea resurselor în cadrul Sony

Pe lângă faptul că realizează produse fine, Sony continuă să depună eforturi pentru a atinge un impact zero asupra mediului prin produsele și activitățile sale comerciale, în conformitate cu planul nostru „Road to Zero”. Pe lângă nenumăratele beneficii ale utilizatorilor unor produse mai ușoare și mai simplu de utilizat, inovația necontenită sprijină angajamentul nostru la nivel de companie de a minimiza consumul de energie și materii prime și, în special, de a reduce deșeurile.

Funcții, aspect , preocupare față de mediu. 

Obiectivul GM OSS cu FE de 600 mm, F4 reprezintă o reducere totală a greutății de peste 10% comparativ cu obiectivul G SSM de 500 mm, F4.   

[1] G SSM 500 mm, F4 [2] DSLR-A900 [3] GM OSS cu FE de 600 mm, F4 [4] ILCE-9

Proiectat să reducă deșeurile

Revizuirea elementelor cilindrului

Revizuirea structurii și optimizarea formei cilindrului au dus la un design care minimizează utilizarea resurselor, contribuind la planul „Road to Zero”. În plus, avem în vedere reduceri suplimentare ale utilizării materiilor prime.

Minimizarea plasticului nereciclat

Utilizarea plasticului virgin (nereciclat) a fost redusă cu aproximativ 34% în comparație cu obiectivele interschimbabile anterioare.

Imaginea este oferită doar în scop ilustrativ.

O structură a obiectivului extrem de eficientă

S-a obținut o reducere semnificativă a greutății, fără compromiterea calității, datorită preciziei fără precedent a elementelor unice XA (extrem de asferice) ale Sony și folosirea fluorinei ușoare în locul sticlei optice.

Imagine G SSM de 500 mm, F4
G SSM de 500 mm, F4

[1] Sticlă ED (dispersie extrem de scăzută)

Imagine FE 600mm F4 GM OSS
GM OSS cu FE de 600 mm, F4

[1] Obiectiv cu fluorină [2] Obiectiv extrem de asferic (XA) [3] Sticlă ED (dispersie extrem de scăzută)

Performanță pentru profesioniști

Grație calității superioare a imaginii oferite de obiectivele Sony, puteți surprinde o multitudine de expresii și momente unice și impresionante. Creativitatea este nelimitată mulțumită versatilității, dimensiunii și profunzimii oferite doar de un ultra-teleobiectiv. 

Imagine O revelație pentru fotografii profesioniști
O revelație pentru fotografii profesioniști

Pentru fotografii care folosesc super-teleobiective cu diafragme mari, oboseala a fost diminuată prin utilizarea aliajului de magneziu. Prin reducerea greutății și îmbunătățirea distribuției sale, sunteți mereu gata să obțineți fotografia perfectă.

Imagine Elemente de obiectiv extrem de asferice, ultrarezistente
Elemente de obiectiv extrem de asferice rezistente

Elementele de obiectiv Sony extrem de asferice sunt create printr-un proces unic, pentru o precizie de suprafață inegalabilă și o rezoluție uimitoare. Grație efectului bokeh rezultat, sunt ideale pentru imagini superbe cu ultra-teleobiective.

Inovație de vârf și grijă pentru mediu

Shuhei Kaneko

Manager proiect pentru obiectivele GM OSS cu FE de 400 mm, F2,8/GM OSS cu FE de 600 mm, F4,0

Imagine Shuhei Kaneko

După ce am mers în multe locații de fotografiere în procesul meu de dezvoltare, acum urmăresc performanțe superioare de reprezentare, ușurința încadrării pentru a urmări subiectul și reducerea greutății pentru portabilitate, pentru a surprinde un moment de impact din mișcările subiecților aflați în depărtare.

Pe lângă un nou design optic și reducerea greutății obținute prin adoptarea unui aliaj ușor de magneziu, am acordat atenție preocupărilor legate de mediu, prin reducerea consumului de resurse, inclusiv în ceea ce privește elementele de obiectiv și plasticul nereciclat.

Tehnologia Sony de vârf este strâns legată și de preocuparea noastră față de mediu și, ca inginer, vreau să le spun oamenilor că acele lucrări creative de impact pe care fotografii le trimit din întreaga lume poartă cu ele preocuparea noastră față de mediu, reflectată în designul obiectivelor noastre interschimbabile.

Vedeţi mai multe produse de la Sony cu caracteristici pentru protejarea mediului.
Imaginea Plin până la refuz de idei geniale
Plin de idei minunate

Sony a creat senzorul de imagine CMOS suprapus Full Frame cu memorie integrată pentru performanța ridicată a camerei α9. Camera profesională este mai mică și mai ușoară, iar pentru realizarea ei se consumă mai puține resurse

Imagine cu produsul
Durabilitatea are un viitor minunat

Conform programelor sale Road to Zero și Green Management 2025, Sony își propune o reducere cu 10% a cantității de plastic virgin utilizat pentru fiecare produs (cu excepția ambalajelor) în comparație cu exercițiul financiar 2018. De peste 10 ani, în domeniul audio, am îmbunătățit performanța materialelor reciclate și le-am folosit în proiectele noastre.

Imagine AIBO
AIBO

Se naște un nou ambalaj revoluționar. AIBO este livrat învelit strâns și protejat de deteriorări, într-un ambalaj de pâslă produs în proporție de 50% din sticle reciclate de plastic PET (polietilen tereftalat).