Combinație de materiale originală

Material de hârtie, dezvoltat de Sony

Pentru mediu și pentru viitor

Sony se implică într-o varietate de activități de conservare a mediului, una dintre ele presupunând realizarea de ambalaje pe bază de hârtie în loc de plastic pentru anumite produse.

Ce este Combinația de materiale originală?

Combinația de materiale originală este un material de hârtie, dezvoltat de Sony cu gândul la mediu. Nu se bazează pe plastic derivat din petrol și poate fi format ușor pentru o varietate de ambalaje.

Combinația de materiale originale

Cultivat cu grijă pentru mediu

Majoritatea produselor de hârtie are la bază copaci maturi, plantele cu ciclu de creștere lung trebuie cultivate cu atenție. Combinația de materiale originală folosește bambusul și trestia de zahăr care cresc repede. În plus, suntem conștienți de impactul producătorilor, luând întotdeauna în calcul mediul în timpul cultivării și recoltării.

1. Plantă perenă 2. Plantă cu ciclu de creștere scurt 3. Puiet 4. Copac în creștere 5. Curățare de ramuri 6. Sortare și recoltare 7. Perioadă de absorbție CO2

Aprovizionarea cu Combinația de materiale originală
Dezvoltarea ambalajelor versatile

Sony produce o varietate de produse, cu ambalaje de diferite forme. Angajamentul nostru pentru sustenabilitate a condus la dezvoltarea diferitelor formule pentru Combinația de materiale originală, creând ambalajele care pot fi formate ușor, potrivite pentru o varietate de produse și scopuri.

Creștem conștientizarea prin ambalaje

Folosim materiale tactile, de înaltă calitate, create cu gândul la mediu pentru a crește gradul de conștientizare a problemelor de mediu de către oricine intră în contact cu ambalajul.

Ne gândim la întregul ambalaj

Combinația de materiale originală este un material versatil ce poate fi format și utilizat într-o varietate de situații, inclusiv cutii exterioare, cutii interioare, pernițe și manșoane de protecție, folii de protecție pentru produse, manuale de utilizare și altele.

Sigla Sony reliefată pe material pe bază de hârtie
Utilizare redusă de cerneală

Cuvintele și textul pot fi reproduse prin reliefare, fără utilizarea cernelii.

Fără coloranți care nu sunt necesari

Produsul final nu este colorat pentru a asigura un aspect organic, atrăgător.

Imagine cu materiale pe bază de hârtie
Create pentru reciclare

Ambalajele realizate din această combinație de materiale pot fi colectate alături de alte materiale pe bază de hârtie, fără a fi necesară o sortare suplimentară, ceea ce facilitează reciclarea pentru crearea de hârtie nouă.

1. Reciclare și creare de hârtie nouă 2. Producție 3. Achiziție 4. Colectare ca material 5. Procesare ca deșeu

Prezentul și viitorul ambalajelor
Portret cu designerul
Kenichi Hirose

Designer
Centru de creație
Sony Group Corporation

Scopul utilizării acestui material este de a „comunica” clienților noștri importanța protejării mediului. Ne-am gândit să le răspundem la întrebările „unde?”, „ce?”, „cum?” și „de ce?”. În esență, pentru Sony, conștientizarea importanței protejării mediului nu este ceva ce poate fi realizat doar prin furnizarea de produse. Inițiativele de protejare a mediului apar în funcție de acțiunile celor care înțeleg acest concept. Plecând de la această idee, am vizitat diverse medii, am selectat cu atenție materiile prime, le-am combinat, valorificându-le la maximum caracteristicile, pentru a crea materiale care sunt optimizate funcțional și le-am transformat în „materiale pentru comunicare”. Sperăm că acest ambalaj va contribui la comunicarea mesajului corect către oameni.