Xperia™ Ear

Bucuraţi-vă, se face economie de resurse

Produsele mobile revoluţionează modul în care oamenii trăiesc şi muncesc şi oferă o perspectivă bună prin designul şi funcţiile inovatoare. Xperia™ Ear este un astfel de produs de referinţă. Aflaţi cum extinderea pe piaţă este supusă conştientizării mediului.

Produsele inovatoare merită o performanţă avansată în privinţa mediului

Performanţa fără griji, incluzând rezistenţa la şocuri, este esenţială pentru dispozitivele mobile pe care doriţi să le aveţi la dvs. şi de care să vă bucuraţi oricând. Pentru a fi adecvate, materialul folosit trebuie să aibă caracteristicile de performanţă potrivite. Vă prezentăm noul Xperia™ Ear, cu plastic reciclat SORPLAS™, în exclusivitate de la Sony.

Xperia Ear şi smartphone-ul

Ce este Xperia™ Ear?

Este un dispozitiv inteligent nou pe care îl purtaţi în ureche pentru a comunica în regim „mâini libere”. Discutaţi cu asistentul digital pentru a utiliza emailul, apelurile telefonice, verifica şi gestiona programările, fără a scoate smartphone-ul. 

Ne-am expus ideea la exterior

Dorinţa nu este de ajuns. Pentru atingerea obiectivului e nevoie de muncă. Am căutat piesele cu cel mai mult plastic, acesta fiind un mod de a ne atinge obiectivul privind proporţia plasticului reciclat.

Se poate utiliza mai mult plastic reciclat

Carcasa încărcătorului pentru Xperia™ Ear. Luând în considerare situaţiile în care produsul poate fi utilizat, Sony a ales plasticul SORPLAS™, care oferă rezistenţă optimă la şocuri şi aderenţă la vopsirea exteriorului carcasei. Prin îmbunătăţiri şi testări repetate, s-a tras concluzia că este suficient de bun pentru produsele noastre de calitate, rezultând un raport de utilizare a plasticului reciclat de circa 45%. În plus, Xperia™ Ear are în componenţă un tip de SORPLAS™ făcut din materiale cum ar fi discurile optice uzate şi sticlele de apă reciclate de consumatori şi fabrici, care pot fi, de asemenea, reciclate.

Rezistenţă la cădere

Rezistenţă la cădere

Carcasa trebuie să fie rezistentă pentru a proteja căştile din interior şi încărcătorul încorporat. Testele repetate pentru cădere şi modificările designului pentru îmbunătăţirea absorbţiei şocurilor culminează cu o rezistenţă sporită la impact.

Frumuseţe de durată

Frumuseţe de durată

Vopseaua de finisare trebuie să fie şi ea durabilă, deoarece carcasa este atinsă de mâini unse cu creme emoliente, este înghesuită în bagaje şi purtată peste tot. Prin urmare, s-a verificat aderenţa vopselei pe material şi rezistenţa chimică.

Ambalaj privit din alt unghi

Am creat ambalajul pentru a avea impact emoţional, dar şi pentru a economisi resursele. Asta înseamnă şi reproiectarea structurii pentru a folosi mai puţină hârtie. E un ambalaj atrăgător.

Greutate redusă cu circa 30%

Majoritatea ambalajelor sunt făcute din carton pentru a asigura o protecţie suficientă în timpul transportului. Ambalajul de la Xperia™ Ear este format din hârtie reciclată cu structură ondulată pentru a reduce semnificativ greutatea faţă de plăcile obişnuite făcute din hârtie reciclată, păstrând o rezistenţă suficientă. Acest lucru contribuie la reducerea greutăţii şi la reducerea substanţială a cantităţii de hârtie folosite.

Finisajul elegant surclasează punctele slabe

Suprafaţa crestată a structurii ondulate este atenuată prin aplicarea în exterior a unui strat de hârtie imprimat. A fost dezvoltată o tehnică nouă de creare a fantelor acolo unde se pliază hârtia, rezultând un ambalaj cu suprafeţe frumos imprimate şi margini pliate.

Ambalajul Xperia

Substanţe chimice verificate riguros pentru liniştea dvs.

Sony şi-a stabilit propriile standarde globale pentru gestionarea substanţelor chimice din componenţa pieselor şi materialelor şi le aplică unitar la nivel mondial. Să vedem produsele de ignifugare bromurate (BFR), de exemplu. Unele dintre acestea sunt dăunătoare pentru om, pot rămâne în mediul înconjurător şi se pot acumula în organismele vii. Sony Mobile Communications a luat iniţiativa în domeniu, interzicând folosirea acestora în telefoanele mobile (plăci cu circuite, cabluri şi carcase) încă din 2002. Adoptând astfel de măsuri aplicate deja la smartphone-urile şi tabletele Xperia™, am reuşit să nu folosim niciun astfel de produs pentru Xperia™ Ear.

Ne apropiem tot mai mult de efectul zero asupra mediului în domeniul dispozitivelor mobile

„Drumul spre zero” este ţelul suprem la Sony pentru un mediu cât mai durabil. Pentru a-şi atinge obiectivele planului privind mediul la nivel mondial, Sony abordează noile dispozitive inteligente din perspectiva economiei de resurse, extinzând folosirea plasticului reciclat şi reducând consumul de hârtie. Sony va extinde iniţiativele privind mediul înconjurător şi la categoriile şi produsele noi.

Disponibilitatea modelului poate să difere în funcţie de regiune şi ţară.
[Informaţii valabile în ianuarie 2017 conform cercetărilor de la Sony.]

Produse inteligente Xperia

Produse inteligente

Vedeţi mai multe produse de la Sony cu caracteristici pentru protejarea mediului.