Dimensiuni reduse și sunet puternic

HT-SF200 este o bară de sunet multifuncțională cu subwoofer integrat. Sony a depus eforturi să asigure o gamă completă de sunet într-un design mai compact. Fiind mai mică decât barele de sunet convenționale, transportul este mai eficient.

Un corp elegant cu sunet bogat, într-un dispozitiv cu dimensiuni reduse

Sony ține cont și de experiența utilizatorilor, și de mediul înconjurător. Designul ingenios este excelent și are dimensiuni cu peste 50% mai mici, atât pentru unitate, cât și pentru ambalaj, reducând la minimum consumul de materiale și apropiindu-se de obiectivul nostru al unei amprente ecologice zero. 

Dimensiunile reduse ale modelului HT-SF200 înseamnă mult pentru sustenabilitate

Design bun, atât pentru oameni, cât și pentru mediu

Eficiența ecologică a fost un obiectiv cheie de design pentru HT-SF200. Scopul a fost de a crea o bară de sunet multifuncțională, cu o gamă completă de sunet și un volum redus al produsului, pentru a îmbunătăți în mod semnificativ eficiența în ceea ce privește logistica și expedierea.

Design atrăgător, cu dimensiuni reduse
Design atrăgător, cu dimensiuni reduse

Designul simplu cu o singură unitate permite instalarea mai ușoară și, comparativ cu barele de sunet cu subwoofer separat, volumul este redus cu aproape 80%.

Se elimină greutatea inutilă
Se elimină greutatea inutilă

HT-SF200 cântărește doar 2,3 kg, cu aproape 65% mai puțin decât unitățile cu subwoofer și bară de sunet separate, iar forma redusă permite integrarea fără probleme în decorul camerei.

Dimensiunile se reduc și crește eficiența la transport
Dimensiunile se reduc și crește eficiența la transport

Volumul per produs ambalat este redus cu circa 59%, astfel încât crește numărul de produse per palet. Aceasta contribuie la o reducere a emisiilor de CO2 de aproximativ 63% per produs și la o eficiență mai mare a manipulării în timpul transportului.

Design acustic inovator pentru bas puternic

Sony a conceput soluții inovatoare pentru bas bogat și puternic într-o bară de sunet compactă, dintr-o singură unitate. Canalele de sunet speciale, de la wooferul integrat la porturile de bas de pe ambele capete ale barei, redau sunet de înaltă calitate de la o componentă discretă și elegantă.

Subwooferul a fost cheia

Teppei Itagaki

Sony Home Entertainment & Sound Products Inc.

Teppei Itagaki

Ca răspuns la cerințele privind potrivirea cu interiorul, economia de spațiu și dispunerea liberă ale pieței de bare de sunet, care este încă în creștere, am dorit nu doar să integrăm subwooferul în interior, ci și să o facem în circa jumătate din spațiul existent. Sunt câteva probleme legate de integrarea subwooferului, inclusiv nevoia ca vibrațiile mecanice puternice să fie suprimate, astfel încât basul să se poată reda cursiv, fără a afecta celelalte boxe. De asemenea, puterea de ieșire ridicată a amplificatorului trebuie redată eficient de la o sursă de alimentare de capacitate mică. Am soluționat aceste probleme pe rând.

Miniaturizarea și integrarea subwooferului ne-au permis să atingem obiective ecologice, cum ar fi economii de materiale și transport mai eficient. Intenționăm să continuăm acest tip de design ecologic și pe viitor.

Vedeţi mai multe produse de la Sony cu caracteristici pentru protejarea mediului.

Ambalaje noi, reciclate pentru AIBO
Ambalaje noi, reciclate pentru AIBO

Se naște un nou ambalaj revoluționar. AIBO este livrat învelit strâns și protejat de deteriorări, într-un ambalaj de pâslă produs în proporție de 50% din sticle reciclate de plastic PET (polietilen tereftalat).

PlayStation
PlayStation®

Puteți descoperi lumi virtuale uimitoare cu puterea PlayStation®. Descoperiți cum, în lumea reală, Sony asigură un impact redus asupra mediului și economie de energie.

Casti
Casti

Ca parte a misiunii sale de conservare a resurselor, Sony depune eforturi pentru a reduce semnificativ cantitatea de plastic utilizată în ambalajele căștilor pe care le produce.