Proiectoare pentru generația următoare

Proiectați luminos, cu un impact mai mare asupra publicului și impact redus asupra mediului. Proiectoarele laser de la Sony necesită întreținere minimă și oferă maximum în ceea ce privește eficiența, reacția și comoditatea.

Proiectați în viitor

Abordarea Sony privind performanța eficientă presupune o dezvoltare meticuloasă a produselor. Sursa de lumină laser care nu necesită întreținere ajută la minimizarea consumului de resurse, iar pornirea instantanee a sistemului 3LCD economisește timp și energie.

[1] Model convențional cu lampă [2] Modelele cu laser de la Sony   [3] Durată

Eliminați necesitatea înlocuirii lămpilor
Eliminați necesitatea înlocuirii lămpilor 

Deoarece proiectoarele conțin surse de lumină laser cu o durată de utilizare de până la 20.000 de ore și nu necesită înlocuirea lămpilor, sunt practice și rentabile. Eficiența surselor de lumină laser reduce utilizarea resurselor, iar eliminarea întreținerii lămpilor le face potrivite pentru montarea pe plafon.

Pornire rapidă pentru a economisi timp și energie

Cu sursa de lumină laser Z-Phosphor™ de la Sony, proiectorul pornește și se oprește instantaneu, economisind timp și energie. Reducerea automată a luminii economisește până la 95% comparativ cu puterea maximă, reducând lumina când aparatul este pornit, dar neutilizat, iar modul Imagine automată reglează lumina conform proiecției.

Pornire rapidă pentru a economisi timp și energie

[1] Luminozitate [2] Durată trecută
[3] Modelele cu laser de la Sony [4] Model convențional cu lampă

Sursă de lumină laser fără mercur

Spre deosebire de alte proiectoare care folosesc lămpi ce necesită înlocuire și eliminare, sursa de lumină laser Z-Phosphor™ de la Sony nu conține mercur. Proiectorul oferă o calitate excepțională a imaginii, ușurință în utilizare și impact redus asupra mediului.

Ultima generație de proiecție cu laser

Cele mai noi proiectoare laser Sony 3LCD oferă o luminozitate și o calitate a imaginii comparabile cu proiectoarele convenționale cu lămpi UHP, dar oferă avantajele unei durate mai mari de utilizare a lămpii, unei întrețineri mai ușoare și unei porniri și opriri mai rapide.

Tehnologia proiecției cu laser
Tehnologia proiecției cu laser

În mod simplificat, o sursă de lumină laser folosește un laser albastru strălucitor pentru a excita materialul bazat pe fosfor, care apoi creează o lumină spectrală completă. Rezultatul: o culoare RGB consistentă și intensă.

O nouă eră strălucitoare în proiecția cu laser
O nouă eră strălucitoare în proiecția cu laser

Panou LCD BrightEra™ de nouă generație dezvoltat de Sony este suficient de durabil pentru a oferi până la 20.000 de ore de funcționare.

Tsuneharu Nomura
Creat pentru viitor

Tsuneharu Nomura

Chief Light Source Engineer, Projector Design

Timp de ani de zile, proiectoare tipice de înaltă performanță pentru uz comercial se bazau pe lămpi care conțin mercur. În comparație, sursele de lumină cu semiconductori pornesc instantaneu și nu necesită înlocuire pentru ani și ani de utilizare.
Urmez întotdeauna politica noastră de dezvoltare „Ce doresc clienții?”. Trebuie să fim conștienți atât de dorințele exprimate de clienți, de exemplu: „fără schimbări de lămpi” și „pornire rapidă”, dar trebuie să avem în vedere și protejarea mediului, fapt care ar putea satisface așteptări neexprimate ale clienților.
Există întotdeauna obstacole de depășit pentru dezvoltarea noilor tehnologii și produse, dar pe măsură ce proiectoarele laser răspund tot mai eficient așteptărilor clienților, nu vreau să pierd din vedere mediul atunci când creez produsele viitorului.

Proiectoare 3LCD cu sursă de lumină cu laser
Imagine cu Proiectoare

Aflaţi mai multe despre tehnologia Sony