Plin de idei minunate

Sony a creat senzorul de imagine CMOS suprapus cu cadru întreg și memorie integrată pentru performanța ridicată a camerei α9. Camera profesională este mai mică și mai ușoară, cu mai puține resurse .

Redefinirea camerei foto cu obiective interschimbabile

În ciuda progresului constant al tehnologiei imaginilor digitale, limitările mecanice au restricționat avantajele utilizatorilor de camere SLR digitale la îmbunătățiri relativ minore în privința dimensiunilor și caracteristicilor.
Acum, prin inovația sa extraordinară, Sony a depășit aceste limite pentru a redefini viitorul camerelor foto cu obiective interschimbabile. Senzorul de imagine suprapus Exmor RS de 35 mm cu cadru întreg și memorie integrată, primul din lume, are o viteză și o performanță cu mult peste posibilitățile altor modele, deși conține mai puține resurse.

Exmor RS. Evoluția în acțiune.
Exmor RS. Evoluția în acțiune.

Senzorul camerei α9 face un salt uriaș în privința performanței și a calității imaginii, oferind o focalizare automată excepțională; fotografiere continuă silențioasă și fără vibrații până la 20 cps; și un vizor fără întreruperi.

Senzor CMOS suprapus de 35 mm cu cadru întreg și memorie integrată

Un senzor conceput pentru performanță 

Noul senzor CMOS suprapus de la α9 asigură performanța profesională, fără limitările sistemelor mecanice care se găsesc la SLR-urile digitale obișnuite.
Senzorul suprapus de top în domeniu, cu viteză mare, produce imagini cu cadru întreg de aprox. 24,2 megapixeli efectivi, cu o viteză de citire de până la 20x grație memoriei integrate în senzor. 

[1] Circuit de mare viteză pentru procesarea imaginii [2] Zona pixelilor [3] Motor de procesare a imaginii [4] Memorie integrată

Realizați mai multe. Cu mai puțin.

α9 are toate funcțiile unei camere digitale SLR obișnuite, adică oglindă, obturator mecanic, senzor de focalizare automată și vizor optic, integrate într-un senzor de imagine Exmor RS revoluționar, reducând semnificativ dimensiunile și greutatea camerei. 

Puternic și ușor de împachetat
Puternic și ușor de împachetat

Cu senzorul Exmor RS, α9 este cu aprox. 20% mai mic, în toate cele trei dimensiuni, decât un DSLR obișnuit cu cadru întreg, cum ar fi primul model cu cadru întreg de la Sony, α900. E mai ușor de purtat ca până acum, oriunde și oricând.

α9 este dovada devotamentului companiei Sony pentru funcționalitate și calitatea imaginii, dar și pentru o mobilitate mai mare de fotografiere. Evoluția senzorului de imagine CMOS de 35 mm cu cadru întreg din α9 asigură o performanță de vârf a imaginii și contribuie semnificativ la reducerea dimensiunilor camerei.

Noua cameră ușoară de categorie grea

Cu aproape 10 în urmă, Sony i-a uimit pe cei din domeniu cu prima cameră digitală SLR cu cadru întreg, α900 - cu o greutate de 850 g. Acum, noua cameră α9, având numai 588 g, cântărește cu 30% mai puțin, îmbunătățind mobilitatea și stabilitatea.

Noua cameră ușoară de categorie grea
Performanță ridicată pentru viitor

Yasufumi Machitani
Șef de proiect α9

Performanță ridicată pentru viitor

Inovație pentru beneficiul tuturor 

Fotografii profesioniști depind de surprinderea momentelor dramatice pentru a ilustra povești emoționante – pentru știri, evenimente sportive sau nunți. Pentru a satisface aceste cerințe, dar și pentru scopul companiei de a nu afecta deloc mediul înconjurător, ne străduim în permanență să creăm camere mai mici și mai ușoare, fără a compromite viteza sau calitatea imaginii.
Noul senzor CMOS suprapus cu cadru întreg permite o performanță incredibilă a imaginii. Acesta integrează mai multe funcții, ajutând la reducerea componentelor, adică a dimensiunii și greutății camerei α9. Este scopul urmărit de Sony, de a folosi în cel mai eficient mod resursele naturale când dezvoltă produse și tehnologii avansate.

Altă pagină pentru tehnologia Sony