Salt la conţinut

ACCEPTAŢI SOFISTICAREA

Slice of living

Sporirea confortului pentru divertismentul de acasă

Veţi fi impresionat de imaginile pe care le veţi vedea pe televizorul dvs. Sony, dar camera va rămâne la fel de relaxantă ca înainte. Secretul: un design de produs nou, ce se inspiră din designul interior.

Paletă de modele

Design care se potriveşte perfect în orice casă 

Imaginaţi-vă o paletă de modele care este alcătuită din forme, modele şi elemente care se pot găsi într-o „felie” din scena camerei. Majoritatea feliilor ar include obiecte plate, ca nişte plăci – tablourile, cărţile sau farfuriile – astfel că am utilizat aceste elemente pentru a construi o fundaţie în timpul proiectării produsului.

Prin utilizarea acestei palete şi a formelor de placă pentru aspectul noilor televizoare, am putut să ne asigurăm că designul subţire al acestora menţine armonia din camera de zi.

Inspiraţie din confortul camerei de zi

Deşi obiectele şi ramele mai subţiri fac televizoarele mai puţin observabile, camera în sine are un impact mai mare. Am căutat aceeaşi experienţă captivantă pe care oamenii o aşteaptă de la BRAVIA® şi ne-am dat seama că ar trebui să gândim neconvenţional şi să ne inspirăm din confortul camerelor de zi. Această perspectivă amplă – nu doar de vizionare, ci imaginea mai amplă dintr-o cameră de zi – a inspirat designul Slice of Living.

Tako, director de creaţie şef

Un standard nou, cu aspect simplificat

Având o structură simplă, televizoarele BRAVIA® 2016 rezonează cu designul din camera de zi, deoarece sunt alcătuite din forme plate şi subţiri, atât în suporturi ce par decupate din pereţi sau podea, şi în ecranele care seamănă cu tablourile sau cu ferestrele. Nu sunt doar subţiri, ci şi libere de elemente care distrag atenţia. În cadrul întregii game, cablurile pot fi trasate prin suport, fiind ascunse pe toate părţile. Astfel am stabilit un nou standard pentru designul de televizoare elegante care vă menţin aspectul confortabil al camerei de zi.

SERIA ZD9

Solid, somptuos şi viguros: un design plat care încastrează experienţa

Seria ZD9 creează un echilibru între aspectul rafinat şi armonia spaţială ce caracterizează conceputul nostru Slice of Living – o întruchipare a modelelor noastre vârf de gamă, care oferă experienţa de vizionare supremă. Partea din faţă a designului se remarcă prin înlocuirea elementelor sofisticate cu o placă neagră simplă, lăsându-i pe spectatori acaparaţi de puterea uluitoare a tehnologiei 4K HDR (Interval dinamic ridicat).

Părţile laterale, unde se întrepătrund plăcile din faţă şi din spate, sunt accentuate de liniile de culoare auriu premium, care definitivează aspectul printr-un ton metalic puternic şi dau o nouă dimensiune vizuală experienţei.

Reflectând trăsături geometrice din designul şi arhitectura de interior, panoul din spate are o formă matricială uniformă care aruncă o notă discretă asupra liniilor diverselor componente şi complementează vizual mediul în care este amplasat. Designul oferă inclusiv posibilitatea ascunderii complete a tuturor cablurilor, asigurând astfel aspectul elegant al televizorului din orice unghi.

Seria XD94/93

Plăci echilibrate şi atrăgătoare

În spatele imaginii excepţionale HDR 4K a seriei XD94/93 se află două straturi subţiri, concepute pentru a evidenţia cele mai bune aspecte: un ecran cu suprafaţă frumoasă şi noua noastră unitate Slim Backlight Drive™, care pare împărţită de o linie de un auriu premium, ce trece pe laturile televizorului. Rama elegantă şi plată creează o legătură vizuală, încadrând şi accentuând natura ultra-subţire a televizorului.

Angajamentul nostru faţă de un design frumos reiese din toate aspectele – inclusiv din suporturi. Seria XD94/93 este prevăzută cu o placă frontală elegantă şi conică, ce ridică şi direcţionează televizorul pentru a crea senzaţia de uşurinţă. Finisat cu aluminiu, tonul argintiu cald al suportului completează perfect televizorul şi locuinţa dvs.

Îl puteţi monta şi pe un perete, unde fanta şi consola din spate, concepute special, îl fac să pară la fel de bine integrat ca o fereastră din camera de zi.

SERIA XD85

Aceeaşi combinaţie simplă de panouri de la XD94/93 se poate regăsi şi la XD85 cu cadru din aluminiu, dar linia care coboară pe laturi este argintie, iar panoul frontal elegant al standului se înclină spre interior.

Design şi inginerie sincronizate

Cum apreciază oamenii designul Slice of Living? Pentru a afla răspunsul, am pus această întrebare oamenilor din mai multe ţări. Feedback-ul – în special pentru suporturi în diferite forme, la diferite unghiuri şi cu culori şi materiale diferite – a evidenţiat preferinţele. După ce ne-am convins că aceasta era direcţia corectă pentru design, am stabilit detaliile cu inginerii. Chiar şi pentru seturile care prezintă dificultăţi structurale, colaborarea noastră strânsă a făcut acest lucru posibil.

Yokota, director artistic

Noile noastre modele BRAVIA® sunt mai mult decât concepţii tehnice excepţionale şi design-uri de produs atrăgătoare. Acestea fac parte din misiunea noastră amplă de a schimba modul în care concepeţi divertismentul de acasă. Prin înţelegerea modului în care produsele sunt asociate cu – şi interacţionează cu – împrejurările lor, asigurăm experienţe emoţionale ample, care schimbă modul în care vizionaţi, ascultaţi şi jucaţi. Descoperiţi diferenţa pe care produsele Sony le pot face pentru casa dvs.