SISTEME AUDIO

Amplificator stereo cu DAC USB cu sunet de înaltă rezoluţie

UDA-1

Imagine cu Amplificator stereo cu DAC USB cu sunet de înaltă rezoluţie

Preț recomandat

2.715,58 LEI

Imagini cu Amplificator stereo cu DAC USB cu sunet de înaltă rezoluţie
Imagini cu Amplificator stereo cu DAC USB cu sunet de înaltă rezoluţie
Imagini cu Amplificator stereo cu DAC USB cu sunet de înaltă rezoluţie
Imagini cu Amplificator stereo cu DAC USB cu sunet de înaltă rezoluţie
Imagini cu Amplificator stereo cu DAC USB cu sunet de înaltă rezoluţie

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Bucuraţi-vă de detaliile unui sunet de înaltă rezoluţie

Conectaţi uşor UDA-1 la calculator şi ascultaţi-vă colecţia de muzică la sunet de înaltă calitate. UDA-1 este un convertor de la digital la analogic (DAC), cu amplificator încorporat şi mai multe conexiuni pentru căşti sau boxe. Redaţi muzică direct de pe PC cu un sunet mai apropiat de cel original.

Creaţi un hub pentru muzica dvs. digitală

UDA-1 este modul ideal de a configura un sistem de sunet în jurul PC-ului. Designul său compact se potriveşte discret în spaţii înguste, în vreme ce porturile duble USB vă permit să vă conectaţi cu uşurinţă PC-ul, laptopul sau smartphone-ul (Android sau iPhone). Sau conectaţi componentele audio separate cu intrare audio digitală optică (S/PDIF), intrare digitală coaxială şi intrări linie.

Gamă de frecvenţe de 10 - 100 Hz

Sunet detaliat pe toată gama de frecvenţe

Bucuraţi-vă de fiecare detaliu subtil cu o gamă de frecvenţe de 10 - 100 Hz, care vă aduce mai aproape de nuanţele unui concert live.

Compatibil cu mai multe tipuri de fişiere

Redaţi toată muzica la calitate înaltă

Multe de tipuri de fişiere şi formate audio de înaltă rezoluţie, cum ar fi FLAC, WAV, ALAC şi DSD (Direct Stream Digital), care păstrează toate tonalităţile înregistrării originale. UDA-1 acceptă formate comprimate, cum ar fi MP3, AAC, ATRAC şi WMA.

Ascultaţi ca şi când aţi fi într-un studio de înregistrări

Muzică la cea mai înaltă calitate a sunetului. Sunetul de înaltă rezoluţie converteşte sunetul analogic la digital la rată mai mare decât CD-urile, producând sunet la 24 de biţi/96 kHz faţă de CD-uri la 16 biţi/44,1 kHz pentru mai multe detalii.

Sunet de înaltă rezoluţie
DSEE restabileşte sunetul de înaltă frecvenţă

Muzică comprimată convertită cu DSEE

DSEE converteşte fişierele de muzică comprimate (MP3, ACC, ATRAC, WMA) la calitate de CD. Restabilind sunetul de înaltă frecvenţă pierdut în procesul de compresie, DSEE oferă sunet bogat şi natural, mai apropiat de calitatea înregistrării originale.

Carcasă rezistentă, sunet pur

Oferind 2 amplificatoare analogice de 23 W într-o carcasă din aluminiu cu o grosime de 3 mm, extrem de rezistentă, UDA-1 asigură un sunet deosebit de clar al melodiilor din colecţia dvs. de muzică de pe PC.

Compatibil cu playere muzicale pentru PC

Controlaţi felul în care redaţi

Conectaţi PC-ul cu convertorul UDA-1 conectat. Descărcaţi aplicaţia de player audio de înaltă rezoluţie Sony pe PC şi redaţi muzica digitală la înaltă rezoluţie. Redaţi direct de pe playerul preferat, cum ar fi iTunes, Media Go sau Windows Media.

Specificaţii şi funcţii
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Conversia extinsă DSEE restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Conexiune digitală pură prin USB pentru muzica de pe PC

  • Redare şi încărcarea smartphone-ului prin USB

  • Construcţie rigidă, de tip premium, a componentelor

Ieşire (DIN)
23 W + 23 W
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire audio (1), Ieşire boxe (1), Ieşire căşti (1), Intrare audio analogică (1), Intrare digitală coaxială (1), Intrare optică digitală (1), USB (2)
Greutate
4 kg
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător