SISTEME AUDIO

Receptor cu sunet de înaltă rezoluţie cu CD şi Bluetooth®

MAP-S1

Imagine cu Receptor cu sunet de înaltă rezoluţie cu CD şi Bluetooth®

Preț recomandat

3.696,80 LEI

Imagini cu Receptor cu sunet de înaltă rezoluţie cu CD şi Bluetooth®
Imagini cu Receptor cu sunet de înaltă rezoluţie cu CD şi Bluetooth®

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Sunet fără compromisuri, cu sunetul de înaltă rezoluţie

Duceţi configurarea sistemului Hi-Fi la nivelul următor cu playerul audio compact MAP-S1 - care furnizează sunet mai aproape de înregistrarea originală datorită sunetului de înaltă rezoluţie. Tehnologia Digital Sound Enhancement Engine - Motor de accentuare a sunetului digital (DSEE HX) restabileşte calitatea fişierelor muzicale comprimate. Conectaţi-vă toate boxele şi amplificatoarele - există un CD player încorporat.

Putere de 100 W

Putere de ieşire

Chiar dacă are dimensiuni compacte, acest sistem oferă o putere de 100 W.

Conectare printr-o atingere prin NFC

Conectivitate NFC şi Bluetooth®

Redaţi muzică wireless în timp real, atingând smartphone-ul NFC de sistemul MAP-S1, pentru a stabili o conexiune.

Porturi USB

Finalizaţi configurarea

Există două ieşiri pentru boxe, precum şi o intrare şi o ieşire analogică. Conectaţi-vă smartphone-ul, tableta sau PC-ul la un port USB frontal sau posterior.

Ascultaţi muzică la o calitate optimă

Indiferent că este vorba de sunet de înaltă rezoluţie, CD-uri sau fişiere MP3, ascultaţi muzică la cea mai ridicată calitate audio posibilă. Sistemul MAP-S1 acceptă formate audio de înaltă rezoluţie precum DSD, FLAC, WAV şi ALAC, dar şi formate precum MP3, Apple AAC, ATRAC şi Windows WMA, restabilindu-le calitatea apropiată de ce a originalului.

Cum funcţionează tehnologia audio de înaltă rezoluţie

Sunetul de înaltă rezoluţie converteşte sunetul analogic în sunet digital la o rată de biţi superioară CD-urilor. Rata de biţi este de 24 de biţi/96 Hz, capturând mai multe detalii şi subtilităţi, rezultatul fiind o muzică deosebit de realistă.

Sunet de înaltă rezoluţie
DSSE HX

Restabiliţi toate fişierele comprimate

DSEE converteşte fişierele de muzică comprimate (MP3, ACC, ATRAC, WMA) pentru sunet de înaltă rezoluţie. Sunetul de înaltă frecvenţă, pierdut în procesul de compresie, este restabilit. Rezultatul? Sunet bogat, apropiat de înregistrarea originală.

Savuraţi fiecare notă

Conversiile digital-analogic ale amplificatoarelor convenţionale afectează calitatea. Amplificatorul Sony S-Master 100% digital îmbunătăţeşte eficienţa şi reduce dimensiunile. S-Master HX reduce zgomotul pentru frecvenţe înalte precise (peste 40kHz).

Amplificator digital S-master HX

Componenta centrală a sistemului dvs. audio

Configuraţia dvs. Hi-Fi atinge noi culmi cu MAP-S1. Conectaţi boxele prin intermediul celor două ieşiri, existând şi ieşiri analogice şi digitale. Conectaţi-vă la reţeaua de domiciliu prin portul LAN. Conectaţi şi redaţi prin cele două porturi USB.

CD player

CD player

Scuturați praful de pe colecţia de CD-uri şi bucuraţi-vă de vechile melodii preferate cu sunet clar şi precis.

Radio DAB

Radio digital DAB

Alegeţi dintr-o gamă largă de posturi de radio DAB, pentru un sunet pur, cu mai puţine interferenţe, sau ascultaţi posturi de radio FM şi AM.

Porturi USB

Porturi USB

Conectaţi-vă smartphone-ul, tableta sau stickul USB la portul USB frontal, pentru a asculta listele de redare preferate. Există un port USB posterior pentru PC, astfel încât să vă puteţi bucura de sunetul de înaltă rezoluţie.

Audiţie reală, rafinată

MAP-S1 înseamnă stil şi substanţă. Pe un raft sau pe comodă, designul compact din aluminiu arată excelent indiferent de poziţie şi reduce vibraţiile, pentru un sunet cu distorsiuni reduse.

Design din aluminiu

Se asociază perfect cu boxele SS-HW1

Reglate fin pentru a profita la maxim de sistemul MAP-S1, boxele SS-HW1 cu sunet de înaltă rezoluţie dispun de un difuzor woofer de 13 cm cu con din fibră celulară ranforsată cu mică. Acesta minimizează rezonanţele nedorite. Super-tweeterul cu dispersie amplă reproduce frecvenţe înalte extinse cu claritate fără precedent.

Conectaţi-vă cu colecţia dvs. de muzică

Redare perfectă în timp real prin Wi-Fi®, DLNA sau AirPlay

Toată muzica se află la o simplă conexiune distanţă – redaţi wireless în timp real de pe smartphone, tabletă sau laptop, prin Wi-Fi®, DLNA şi Airplay. Bucuraţi-vă de servicii de muzică online, precum Spotify® şi Deezer. Portul Ethernet vă permite să ascultaţi melodii de pe PC. Asociaţi prin Bluetooth® într-o clipă, datorită tehnologiei NFC printr-o singură atingere. Şi controlaţi totul de pe telefonul mobil, cu aplicaţia SongPal.

Conceput pentru orice modalitate de ascultare

Accesaţi cele mai noi hituri într-o clipă, datorită unei varietăţi de servicii muzicale online, inclusiv Spotify® şi Deezer.

Servicii de muzică online
Conexiune NFC şi Bluetooth®

Ascultare printr-o singură atingere

Pentru a începe redarea de muzică wireless în timp real, este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta NFC de sistemul MAP-S1, pentru a stabili o conexiune. Sau puteţi reda în timp real prin asocierea manuală prin Bluetooth®.

Uniţi-vă muzica

Control facil de redare cu noua aplicaţie SongPal

Aplicaţia SongPal vă permite să vă gestionaţi cu uşurinţă şi în mod intuitiv experienţa de audiţie. Este suficient să o instalaţi pe telefonul dvs. mobil pentru a prelua controlul redării muzicale, setărilor dispozitivului şi nu numai - toate acestea printr-o singură aplicaţie.

Specificaţii şi funcţii
Duceţi configurarea sistemului Hi-Fi la nivelul următor cu playerul audio compact MAP-S1 - care furnizează sunet mai aproape de înregistrarea originală datorită sunetului de înaltă rezoluţie. Tehnologia Digital Sound Enhancement Engine - Motor de accentuare a sunetului digital (DSEE HX) restabileşte calitatea fişierelor muzicale comprimate. Conectaţi-vă toate boxele şi amplificatoarele - există un CD player încorporat.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Conversia extinsă DSEE HX restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Wi-Fi® cu DLNA şi AirPlay pentru redarea muzicii în timp real

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător