Imagine din unghi cu INZONE H7 cu microfonul extins în stânga
Imagine din față cu INZONE H7 cu microfonul extins în stânga
Imagine laterală cu INZONE H7 cu microfonul extins în stânga
Imagine din unghi cu INZONE H7 cu microfonul extins în stânga
Sunet de precizie. Jocuri mai bune. 

Suficient de confortabile pentru a fi purtate ore întregi și oferind o calitate excelentă a sunetului, căștile pentru jocuri INZONE H7 wireless sunt partenerul perfect pentru orice joc. În plus, cu Sunet spațial 360 pentru jocuri, care vă permite să auziți mai precis și să detectați țintele și adversarii, vă vor fi alături la nevoie.

• Calitate excelentă a sunetului

 • Microfon cu rabatare, cu posibilitate de dezactivare 

• Sunet spațial 360 pentru jocuri, care poate fi personalizat

 • Setări personalizabile INZONE Hub

• Jucați-vă confortabil ore întregi 

• Perfecte pentru PlayStation®5

Acestea sunt căștile INZONE H7
Reacționați înaintea celorlalți cu detectarea precisă a țintei

Auziți-i cum se apropie înainte ca ei să vă observe. Cu Sunet spațial 360 pentru jocuri și tehnologia hardware confirmată, puteți detecta unde și cât de departe se află adversarii. Nici măcar jucătorii ascunși în umbră sau în spatele pereților ori a obstacolelor nu pot rămâne ascunși prea mult timp.

Descoperiți sunetul spațial 360 pentru jocuri

Sunetul spațial 360 pentru jocuri, activat de software-ul de PC INZONE Hub, are un virtualizator pentru jocuri nou dezvoltat, care reproduce sunet spațial din semnale audio pe mai multe, așa cum au gândit creatorii jocului. De asemenea, cu aplicația de smartphone 360 Spatial Sound Personalizer vă veți bucura de sunet spațial optimizat pentru forma urechii dumneavoastră, pentru experiență cu adevărat personalizată.

Descoperiți sunetul spațial 360 pentru jocuri

Doriți să încercați sunetul spațial pe dispozitivele preferate? Puneți căștile și lăsați sunetul să vă captiveze. Aflați cu precizie poziția și mișcările adversarilor și mai mult.

Tehnologia avansată optimizează acustica

Am conceput căștile INZONE H7 pentru a însufleți coloana sonoră a jocurilor. O structură acustică simetrică, suficient de flexibilă pentru adaptare confortabilă la diferite forme și dimensiuni de capete îmbunătățește calitatea sunetului și precizia acustică spațială.

Reproducere autentică a fiecărui sunet din joc

Diafragma INZONE H7 a beneficiat de expertiza implicată în căștile pentru muzică și are o formă unică, permițând redarea unor sunete cu frecvențe extrem de înalte, precum și a unor frecvențe joase autentice, pentru o experiență captivantă în joc.

Frecvențe puternice pentru bas 

Conductele carcasei INZONE H7 controlează și optimizează sunetul la frecvență joasă pentru bas puternic cu sunete profunde, pentru explozii și motoare incredibil de reale. Simțiți drama și intensitatea jocului peste tot în jur.

Jucați-vă confortabil ore întregi

Am creat INZONE H7 pentru ultra confort, ca să puteți continua să vă jucați în sesiuni extinse. Aceste căști au fost create pentru siguranță și stabilitate, cu presiune laterală minimă, pentru acțiune neîncetată, ore la rând.

Pernițe perfecte pentru cap

Pernița lată a benzii de fixare pentru cap este distribuită uniform pe cap, pentru confort pe termen lung.

Se fixează ușor în jurul urechilor

Pernițele de ureche din nailon moale au forme pentru reducerea presiunii pe urechi, optimizând contactul cu partea laterală a capului. Acest material extrem de confortabil al perniței de ureche este conceput pentru stabilitate și izolare fonică.

Conduceți echipa către victorie prin comunicare clară

Coordonați misiunile clar și decisiv. Un microfon direcțional rabatabil cu funcție de dezactivare a transmisiei vă permite să comunicați fără efort cu membrii echipei din joc.

Microfon direcțional, axat pe voce

Microfonul direcțional de înaltă calitate are o formă care permite apropierea de gură, pentru comunicare clară. Dat fiind că microfonul este bidirecțional, vocea este preluată clar, chiar și în cele mai intense momente ale jocului.

Prim-plan cu INZONE H7 prezentând cupele și microfonul direcțional orientat spre stânga
Logo Certificat de Discord
Certificat de Discord

Căștile funcționează perfect cu serviciul de comunicații voce, video și text al Discord, pentru chat vocal perfect cu prietenii în timpul jocurilor online.

Jucați-vă liber, fără cabluri și cu întârziere redusă

Căștile wireless INZONE H7 pentru jocuri vă oferă libertatea de a vă juca fără a vă face griji legate de cabluri. Și nu veți rata niciun sunet grație întârzierii reduse și a sincronizării perfecte între sunet și imagine. 

Treceți ușor printr-o întreagă zi de misiuni

Bucurați-vă de joc pe tot parcursul zilei și chiar și al nopții, cu până la 40 de ore de joc continuu, cu o singură încărcare. 

Design oval simplu, pentru utilizare facilă

INZONE H7 are butoane de control și selectoare cu design ergonomic pentru a schimba funcțiile și pentru a regla setările ușor în timpul jocului. 

Comenzi pe partea stângă

Pe cupa stângă se află comenzile principale, inclusiv selectorul de volum și oprirea microfonului. Rabatați microfonul în sus pentru a-l opri. În plus, există un microfon direcțional și un port USB cu LED pentru încărcare. 

Pe cupa stângă se află selectorul de volum, oprirea microfonului, microfonul direcțional și portul USB
Cupa din dreapta cu locația butonului de echilibru joc/chat, pornire și Bluetooth
Comenzi pe partea dreaptă

Pe cupa dreaptă se află butonul de echilibru pentru joc/chat și butoanele de pornire și Bluetooth.

Personalizați jocul

Software-ul pentru PC INZONE Hub vă permite să personalizați experiența INZONE H7 prin ajustarea unei game largi de operațiuni, inclusiv o varietate de setări hardware și de sunet. Reglați fin frecvențele de sunet în funcție de joc pentru o experiență mai clară și mai captivantă utilizând funcția de egalizator.

Perfecte pentru PlayStation 5®

INZONE H7 vă permite să vă bucurați de sunetul captivant al Tempest 3D AudioTech PlayStation® 5 pentru jocuri cu o mai bună expresivitate a spațiului. Funcționează perfect cu consolele PlayStation® și funcțiile speciale PS5™ pentru performanță îmbunătățită.

Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Ambalajul INZONE H7 nu include plastic și folosește doar materiale reciclate și celuloză nețesută, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor noastre asupra mediului.

Trei plăci cu o selecție de materiale durabile
Fotografie de grup cu transmițătorul-receptorul USB, cablul de încărcare și căștile
Conținutul cutiei

În cutia căștilor INZONE H7 veți găsi un cablu de încărcare USB-C (1,5 m) și un transmițător-receptor USB.

Ascuțiți-vă simțurile cu monitoarele pentru jocuri INZONE

Monitoarele INZONE îmbunătățesc experiența de joc și vă ajută să dați tot ce aveți mai bun.Specificaţii şi funcţii

Detectați adversarii cu aceste căști wireless Sony INZONE H7. Veți fi gata pentru fiecare misiune, bucurându-vă de confort și Sunet spațial 360 pentru joc.
  • Sunet spațial 360 pentru jocuri, pentru detectarea cu precizie a rivalilor

  • Banda de fixare pe cap cu dublură moale și pernițele de ureche din nailon moale asigură confort în timpul purtării

  • Microfon direcțional pentru comunicare fără întreruperi cu echipa

  • Conectivitate wireless cu transmițător-receptor USB și Bluetooth

  • Autonomie a bateriei de până la 40 ore

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor