CĂȘTI INTRAAURICULARE XBA-N3AP/XBA-N3BP

Specificaţii şi funcţii complete

XBA-N3AP

Preț recomandat

1.366,80 LEI

Dimensiune şi greutate

GREUTATE
Aprox. 7g fără cablu

Caracteristici generale

DIFUZOR
Hibrid
Tip dinamic
Sistem închis, hibrid
IMPEDANȚĂ (OHM)
32 Ω (la 1 kHz)
RĂSPUNS ÎN FRECVENȚĂ
3 - 40.000 Hz
SENSIBILITATE (DB/MW)
107 dB/mW
CONTROL VOLUM
Indisponibil
TIP CABLU
Tip Y detaşabil
LUNGIME CABLU
Aprox. 1,2 m
CONECTOR
Miniconector în formă de L, placat cu aur, cu 4 poli
Durată de utilizare
Indisponibil
Durată de încărcare
Indisponibil
STIL DE PURTARE
Intraauriculare

Ce este în cutie

  • Clemă
  • Geantă de transport
  • Cablu pentru căşti
  • Reglare a lungimii
  • Elemente intraauriculare hibride (dimensiunile SS/S/M/L)
  • Căști cu fixare în urechi cu confort triplu (S/M/L)
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP

Reglare spațială a sunetului pentru un sunet de scenă mai amplu

Cu carcasa extinsă din spatele difuzorului dinamic și cu tubul acustic pentru ventilarea aerului, reglarea spațială a sunetului vă oferă un sunet de scenă mai amplu. Bucurați-vă de un sunet mai deschis și mai spațios cu tonalități medii ample, cu tonalități joase și înalte echilibrate și cu o reproducere a sunetului mai fină.

Imagine cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP

Sistem cu difuzor hibrid HD pentru întreaga gamă de frecvențe

Sistem cu difuzor hibrid HD combină un difuzor de 9 mm cu sensibilitate ridicată cu un difuzor cu armătură echilibrată. Combinația acestor două difuzoare reproduce o întreagă bandă de frecvențe, de la basul profund până la notele clare din frecvențele înalte.

Imagine cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP

Difuzorul dinamic pentru întreaga gamă de frecvențe intensifică sunetele joase și medii

Un difuzor dinamic de 9 mm cu sensibilitate ridicată ajută căștile să emită un sunet percutant în gama de medii și joase, chiar și pentru cele mai pretențioase piese. Difuzorul utilizează un circuit extern de tip magnetic pentru a spori puterea difuzorului și pentru a genera un bas mai profund decât multe alte difuzoare mai mari. Tonalitățile clare sunt obținute cu ajutorul membranei LCP (polimer cu cristale lichide).

Membrană LCP pentru precizie ridicată

O diafragmă din polimer cu cristale lichide redă un sunet mult mai uniform şi mai precis în toată gama de frecvenţe decât un o membrană convenţională. Energia sunetului pierdut în timpul transmisiei la căşti este mai uniformă, pentru a asigura o performanţă reală şi autentică. 

Imagine cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP

Difuzor liniar cu armătură echilibrată pentru un sunet mai clar

Difuzorul compact cu armătură echilibrată îmbunătățește liniaritatea vibrațiilor mecanice pentru a reproduce clar tonalitățile din gama mai înaltă. Un mecanism cu acționare directă asigură transmiterea fidelă a semnalului de intrare către membrană pentru o claritate optimă. 

Imagine cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP

Ascultaţi muzică exact aşa cum a intenţionat artistul graţie sunetului de înaltă rezoluţie

Duceţi colecţia dvs. de muzică digitală la un alt nivel cu sunetul de înaltă rezoluţie. Prin conversia muzicii din format analogic în format digital la o rată mai mare decât în cazul standardului CD (24 de biţi/192 kHz, mai degrabă decât 16 biţi/44,1 kHz), sunetul de înaltă rezoluţie vă permite să vă apropiaţi de calitatea înregistrării originale din studio şi să vă bucuraţi de muzică aşa cum a intenţionat artistul. 

Bas profund cu reglarea răspunsului în frecvenţă 

Reglarea încorporată a răspunsului în frecvenţă îmbunătățește caracteristicile tranzitorii ale sunetului basului și furnizează un ritm exact. 

Imagine cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP

Cablu detașabil pentru o flexibilitate sporită

Posibilitatea de a schimba cablurile căștilor vă permite să beneficiați de oferta de cabluri opționale, având un sunet de calitate mai bună și un grad mai mare de utilizare. Opțiunile includ un cablu echilibrat cu fire separate de masă pentru stânga și pentru dreapta, reducând astfel interferențele și zgomotul, și un cablu pentru upgrade la Bluetooth, pentru audiție wireless. 

Imagine cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP

Căști cu fixare în urechi cu confort triplu – zgomot redus, confort sporit

Căștile cu fixare în urechi au un confort triplu, sunt create pentru a fi purtate un timp îndelungat și fabricate din cauciuc siliconat dur și silicon profilat creat special în acest scop. Combinația de delicatețe și fermitate reduce zgomotul ambiant și sporește confortul în timpul purtării. Căștile sunt de trei mărimi și pot fi spălate, deci sunt ușor de întreținut. 

Imagine cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP

Cablu pentru căști cu conector echilibrat inclus

Cablul de conectare echilibrat cu diametrul de 4,4 mm separă semnalul pentru partea stângă de semnalul pentru partea dreaptă, în acelaşi timp cu minimizarea pierderilor de semnal şi deteriorărilor sunetului. Rezultă frecvenţe înalte mai fine şi o calitate superioară a sunetului.