Imagini cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP
Imagini cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP
Imagini cu Căști intraauriculare XBA-N3AP/XBA-N3BP
Sunet incredibil într-un spațiu restrâns

Ascultați întregul spectru acustic cu o claritate extinsă pe toată gama de frecvențe. Aceste căști intraauriculare sofisticate, cu un sistem cu difuzor hibrid HD de concepție nouă, oferă o multitudine de detalii fine într-un pachet mic.

Sunet de înaltă rezoluţie
Sunet de înaltă rezoluţie

Bucurați-vă de cele mai subtile tonalități ale sunetului la calitate de studio, la o calitate mai ridicată decât cea a CD-ului cu sunetul de înaltă rezoluție. 

Sistem cu difuzor hibrid HD LCP
Sistem cu difuzor hibrid HD LCP 

Combină un difuzor dinamic cu membrană LCP pentru bas profund și tonalități medii uniforme cu un difuzor cu armătură echilibrată pentru tonalități înalte ample.     

Reglare spațială a sunetului
Reglare spațială a sunetului

Un design cu carcasă extinsă deschisă și fluxul de aer intensificat îmbunătățesc sunetul de scenă pentru o audiție mult mai naturală.     

Echilibrul puterii

Sunetul este optimizat în toate frecvențele cu sistem cu difuzor hibrid HD

Difuzorul dinamic de 9 mm menține forța de acționare pentru un bas profund și tonalități medii clare fără a avea pierderi ca alte difuzoare, în timp ce difuzorul cu armătură echilibrată etanș furnizează un sunet natural la frecvență ridicată pe o durată mai mare. Ambele difuzoare funcționează împreună pentru a menține constant răspunsul în banda de frecvență.

Fluxul de aer este cel care contează

Reglare spațială a sunetului

Un flux de aer mai mare într-un design cu carcasă extinsă înseamnă mai mult spațiu de mișcare pentru difuzor și mai multă rezonanță a sunetului. Rezultatul este un sunet mai natural cu tonalități medii mai ample și tonalități mai echilibrate, de la cele joase la cele înalte. 

Sunet de înaltă rezoluţie

De 3,2 ori mai multe date transmise

Obţineţi ce este mai bun din fiecare piesă

Ca trecerea de la definiţia standard la clipuri video HD, melodiile cu sunet de înaltă rezoluţie sunt mult superioare calitativ celor în format MP3 sau chiar CD, permiţându-vă să auziţi fiecare respiraţie, fiecare sunet de tobe, fiecare notă. 

Sofisticare în miniatură

Tehnologia sunetului de înaltă precizie este cuprinsă într-o carcasă mică. Având și o geantă de transport, aceste căști cu greutate redusă sunt o plăcere când le purtați asupra dvs. 

Confort total

Căști cu fixare în urechi cu confort triplu, de trei dimensiuni, se potrivesc perfect indiferent de forma urechilor. Combinând cauciucul siliconat dur și siliconul profilat creat special în acest scop, reprezintă potrivirea perfectă a sunetului cu stabilitatea și confortul.         

Treceți la un cablu superior

Schimbaţi cablurile pentru a beneficia de oferta de cabluri superioare, având un sunet de precizie şi mai mare. Treceţi la un cablu echilibrat cu fire separate de masă pentru stânga şi pentru dreapta pentru reducerea interferenţelor.

Căști certificate pentru experiență personalizată

Cu anumite căști certificate 360 Reality Audio și aplicația Sony | Headphones Connect, optimizați audiția prin analizarea formei unice a urechii și vă bucurați de o experiență muzicală captivantă.

Artist_connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Ascultați întregul spectru de sunet la o claritate ridicată în gama de frecvențe. Aceste căști intraauriculare sofisticate, cu un sistem cu difuzor hibrid HD care are în componență difuzorul dinamic LCP și reglarea spațială a sunetului, furnizează un sunet de scenă mai amplu într-un spațiu restrâns.
  • Capabile de sunet de înaltă rezoluţie

  • Sistem de difuzoare hibride HD pentru bas profund şi sunete înalte clare

  • Reglarea răspunsului în frecvenţă reduce distorsiunea basului puternic

  • Elemente intraauriculare comode, din silicon, cu fixare sigură

  • Uşor pentru mobilitate desăvârşită a muzicii

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor