CĂŞTI

Căşti intraauriculare cu armătură echilibrată H3

XBA-H3

Imagine cu Căşti intraauriculare cu armătură echilibrată H3

Preț recomandat

1.425,60 LEI

Imagini cu Căşti intraauriculare cu armătură echilibrată H3
Imagini cu Căşti intraauriculare cu armătură echilibrată H3
Imagini cu Căşti intraauriculare cu armătură echilibrată H3
Căşti intraauriculare cu armătură echilibrată H3 în toiul acţiunii
Căşti intraauriculare cu armătură echilibrată H3 în toiul acţiunii

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Elemente intraauriculare premium

Elemente intraauriculare cu un difuzor. Nu produc gama de frecvenţe necesară pentru sunetul de înaltă rezoluţie. Trei difuzoare integrate în carcasa XBA-H3. Răspuns de 3 - 40.000 Hz de înaltă rezoluţie.

Extinderea spectrului sonic

Cu o gamă mai largă de frecvenţe şi difuzoare sofisticate, XBA-H3 furnizează sunet de înaltă rezoluţie cât mai apropiat posibil de interpretarea live.

Sistem de difuzoare hibride de la Sony

Fiecare dintre cele trei difuzoare acoperă o anumită gamă de frecvenţe, pentru bas bogat, medii clare şi sunete înalte cristaline.

Sunet pentru audiofili

Sunet de înaltă rezoluţie, acum în elementele intraauriculare

Chiar dacă majoritatea oamenilor pot auzi doar frecvenţe de 20 - 20.000 Hz, acestea reproduc de fapt între 3 şi 40.000 Hz. Pentru că frecvenţele infrasonice cele şi ultrasonice nu se pot auzi, dar se pot simţi. Aceasta creează senzaţia de intensitate a muzicii live sau de studio, o senzaţie care se pierde la ascultarea fişierelor digitale comprimate sau a sunetului redat în alte căşti.

  • Ştiinţa sunetului
  • Difuzor dinamic
  • Armătură echilibrată (gamă completă)
  • Armătură echilibrată (tweeter)
imagine a produsului xba

Sunet şi ergonomie excelente

Pe lângă performanţa audio la superlativ, elementele intraauriculare XBA-H3 sunt concepute cu mai multe funcţii cheie pentru confort şi adaptabilitate.

Dedicaţi unui design intuitiv

Descoperiţi căştile intraauriculare reglate în funcţie de cerinţele dvs. Sunetul premium de înaltă fidelitate împreună cu designul versatil vă permit să vă bucuraţi la maximum de muzica dvs. atunci când sunteţi în mişcare.

Opţiuni pentru toate nevoile dvs.

Căştile XBA-H3 sunt echipate cu două cabluri detaşabile, unul cu microfon pe fir şi celălalt fără, pe care le puteţi schimba oricând pentru a vă concentra pe muzică sau a fi pregătit să preluaţi un apel.

Compatibilitate cu efectuarea de apeluri

Indiferent dacă sunteţi pe Android sau iOS, cu telecomanda pe fir/microfonul de la Sony puteţi să efectuaţi apeluri cu mâinile libere şi să controlaţi volumul.

XBA H3

Găsiţi formatul perfect

Pentru confort şi calitate a sunetului la un nivel optim, sunt incluse patru dimensiuni de elemente intraauriculare din spumă de silicon, dintr-un material moale şi care oferă o izolare eficientă a zgomotului ambiant.

Audiţie portabilă perfecţionată

Deoarece fiecare persoană are o formă unică a urechii, căştile XBA-H3 au fost concepute cu suporturi pentru urechi din răşină cu memorarea formei, acoperite cu silicon Teknorote® pentru o fixare sigură şi fără mişcări nedorite.

Specificaţii şi funcţii
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Sistem de difuzoare hibride pentru bas profund şi sunete înalte clare

  • Compatibil cu smartphone-ul cu telecomandă pe fir şi microfon

  • Reglarea răspunsului în frecvenţă reduce distorsiunea basului puternic

  • Elemente intraauriculare sigure şi ergonomice din silicon, cu suport pentru ureche

Difuzor
HD hibrid cu 3 căi – dinamic de 16 mm + 2x armătură echilibrată
Răspuns în frecvenţă
3–40.000 Hz
Lungimea cablului
1,2 m

Ce este în cutie

Elemente intraauriculare hibride din cauciuc siliconic (dimensiunile SS x 2, S x 2, M x 2, L x 2), Elemente intraauriculare din spumă de silicon (dimensiunile SS x 2, S x 2, M x 2, L x 2), Geantă de transport, Clemă, Element de reglare a cablului, Cablu detaşabil pentru suportul pentru urechi cu control la distanţă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător