Salt la conţinut
Imagini cu h.ear in 2 Wireless
Imagini cu h.ear in 2 Wireless
Imagini cu h.ear in 2 Wireless
Imagini cu h.ear in 2 Wireless
Imagini cu h.ear in 2 Wireless
Imagini cu h.ear in 2 Wireless
Imagini cu h.ear in 2 Wireless
Imagini cu h.ear in 2 Wireless
Imagini cu h.ear in 2 Wireless

Caracteristici

Disponibil într-o serie de culori

Căștile h.ear in 2 Wireless au o diversitate de culori potrivite stilului dvs. de viață.

Calitate audio de înaltă rezoluţie pentru un sunet fără compromisuri

Bucuraţi-vă de muzică digitală la maxim cu sunet de înaltă rezoluţie. Capturând muzica la o rată mai mare decât în cazul standardului CD, amplificând atât numărul eşantioanelor de sunet pe secundă, cât şi precizia ratei de biţi a fiecărui eşantion, sunetul de înaltă rezoluţie oferă o redare fără compromisuri a muzicii unui artist. Savuraţi fiecare respiraţie şi mişcare subtilă pentru o experienţă cu adevărat emoţionantă.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicații în câmp apropiat (NFC) și BLUETOOTH® permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți căștile de dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapidă și neîntreruptă, apoi începeți redarea în timp real. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin Bluetooth® şi sunteţi gata de pornire.

LDAC™: pentru sunet de înaltă rezoluție wireless

LDAC™ acceptă mai multe rate de transmisie, în funcție de mediul dvs. wireless. Acesta vă permite să vă bucurați de conținut audio de înaltă rezoluție la o calitate excepțională a sunetului, apropiată de sunetul de înaltă rezoluție, transmițând la rata de transfer maximă: 990 kbps (aproximativ de trei ori mai multe date decât sunetul audio convenţional prin Bluetooth®). LDAC™ oferă o experiență de audiție wireless îmbunătățită pentru toată muzica dvs., așa cum și-a dorit-o artistul.

Reglați fin sunetul cu aplicația Sony | Headphones Connect

Cu aplicația Sony | Headphones Connect, puteți regla muzica pe gustul dvs. alegând filtre prestabilite sau personalizând egalizatorul. În plus, selectați un filtru prestabilit de sunet surround pentru a alege sunetul de club, de sală, de stadion sau de aer liber.

Restabiliţi toate fişierele comprimate

Tehnologia Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) face conversia extinsă a fișierelor audio comprimate și le duce mai aproape de calitatea sunetului de înaltă rezoluție. Prin restaurarea sunetului de înaltă calitate pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX™ produce fișiere audio cu un sunet amplu și natural.

Ascultați mai mult datorită duratei de până la 8 de ore de utilizare a bateriei

Perfecte pentru cei care fac naveta sau dacă doriți să ascultați muzică toată ziua, când sunt încărcate complet, puteți avea parte de până la 8 ore de muzică sau de conversație. Puteţi continua să ascultaţi chiar şi atunci când bateria se descarcă, pur şi simplu conectând cablul pentru căşti inclus.

Păstrați căștile împreună

Magneții integrați în cabluri căștilor le țin împreună, pentru a nu se încâlci.

Difuzor de 9 mm de tip dom pentru sunet impresionant

Difuzoarele special create de 9 mm combină un design compact și ușor cu sensibilitate ridicată pentru o gamă largă de frecvențe. Proiectate să accepte sunet de înaltă rezoluţie, acestea furnizează sunete joase puternice şi sunete înalte echilibrate şi fine - indiferent de genul muzical. 

Bandă cu vibrații în jurul gâtului pentru apeluri

Banda din jurul gâtului va vibra pentru a vă anunța când primiți un apel, ca să nu pierdeți nimic.

Confort la audiție pe tot parcursul zilei

Aveți patru tipuri de elemente intraauriculare pentru potrivirea perfectă.

Specificaţii
Bucurați-vă de audiția wireless captivantă și controlul simplu cu ajutorul designului intuitiv pe după gât, cu mai multe culori adecvate stilului dvs.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Tehnologia DSEE HX™ face conversia extinsă a muzicii comprimate la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție.

  • Vibrații la primirea apelurilor

  • Reglați fin sunetul folosind aplicația Sony | Headphones Connect

  • Durată de utilizare a bateriei de 8 ore

Difuzor
9 mm, de tip dom, (bobină pentru voce CCAW)
Răspuns în frecvenţă
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
Lungimea cablului
aprox. 1 m

Ce este în cutie

Clemă magnetică, Cablu pentru căști special, Cablu USB, Elemente intraauriculare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător