WH-1000XM4 

Silent White

Căștile îmbracă acum o nouă culoare, Silent White, pentru a reflecta silențiozitatea și seninătatea oferite de căștile cu funcție de anulare a zgomotului.

Redare video

Vizionați clipul video din campanie

CĂŞTI

Căşti cu anulare digitală a zgomotului WH-1000XM4

WH-1000XM4
Imagine cu Căşti cu anulare digitală a zgomotului WH-1000XM4

whitesilverblack

De la

Preț recomandat

1.839,00 LEI

„Căștile wireless premium Sony oferă sunet de cea mai înaltă clasă”
- What Hi-Fi?
Silent White

Silent White este noua culoare dezvoltată pentru conceptul de liniște și seninătate. Culoarea îmbracă o ediție limitată a WH-1000XM4. Silent White oferă stratului superior al căștilor un finisaj sidefat, pentru a crea o senzație de profunzime și de lux.

Fiți unul cu muzica dvs.

Descoperiți cum căștile WH-1000XM4 îmbină cele mai avansate tehnologii de anulare a zgomotului cu o calitate excepțională a sunetului și o gamă largă de funcții inteligente pentru o experiență de audiție de neegalat.

Principalele funcţii
Căşti cu anulare digitală a zgomotului, purtate în tren
Funcție de top de anulare a zgomotului
Sunet de înaltă calitate, ascultat pe un peron
Sunet premium
Căști cu tehnologie inteligentă, purtate într-un restaurant
Tehnologie de audiție inteligentă
Funcție de top de anulare a zgomotului

Aveți un zbor lung sau vă relaxați într-o cafenea? WH-1000XM4 oferă cele mai bune rezultate de anulare a zgomotului, ținând la distanță chiar mai multe sunete din gamele de frecvenţă înaltă și medie.

Tehnologia care face posibile toate acestea

Tehnologia bazată pe două microfoane pe fiecare cupă captează zgomotul ambiental și transmite datele către procesorul HD de anulare a zgomotului QN1. Printr-un algoritm inovator, procesorul HD de anulare a zgomotului QN1 aplică procesarea de anulare a zgomotului în timp real, luând în calcul o serie de medii acustice. În tandem cu un nou procesor Bluetooth®, detectează și se adaptează la semnalele de muzică și zgomot, dar și la caracteristicile acustice ale difuzoarelor și ale urechilor, de peste 700 de ori pe secundă.

Procesorul HD de anulare a zgomotului QN1
Optimizarea anulării zgomotului

Pentru a maximiza anularea zgomotului, WH-1000XM4 încorporează 2 tehnologii: optimizatorul personalizat de anulare a zgomotului și funcția de optimizare în funcție de presiunea atmosferică, concepută special pentru călătoriile pe calea aerului.

Controlul sunetului ambiental

Ajustați sunetul ambiental cu aplicația Sony | Conectare căști, pentru a anula zgomotul, dar a permite totuși sunetele esențiale, cum ar fi anunțurile din mijloacele de transport, atunci când ascultați în mișcare.

Căștile Wh-1000xm4, prim-plan cu cupa stângă
Libertate wireless, sunet premium

Tehnologia LDAC transmite de 3 ori mai multe date (la o rată de transfer maximă de 990 kbps) decât semnalul BLUETOOTH® convențional. Vă bucurați de conținut audio de înaltă rezoluție la o calitate excepțională, apropiat de cel oferit de o conexiune dedicată prin fir.

Vizualizare detaliată a componentelor din interiorul căștilor WH-1000Xm4
Un sunet în care puteți avea încredere

Amplificatorul analogic integrat în procesorul HD de anulare a zgomotului QN1 oferă un raport semnal-zgomot de neegalat, prin reducerea distorsiunilor și livrarea unui sunet de calitate pe dispozitivele mobile. Difuzoarele de 40 mm au diafragme de polimer de cristal lichid, gestionând perfect notele joase și reproducând o gamă completă de frecvențe, până la 40 kHz.

Restabilire în timp real a calității fișierelor comprimate

Prin utilizarea Edge-AI, procesorul DSEE Extreme™ permite conversia extinsă în timp real a fișierelor muzicale comprimate. Prin recunoașterea dinamică a instrumentației, a genurilor muzicale și a elementelor individuale ale pieselor, precum vocile sau pauzele, sunetul de înaltă calitate este restabilit, pentru o experiență de ascultare bogată și completă.

Siglă DSEE Extreme
Tehnologie inteligentă pentru îmbunătățirea experienței de ascultare

Căștile WH-1000XM4 încorporează o serie de tehnologii inteligente pentru a crea o experiență de ascultare naturală în regim „mâini libere”. De exemplu, pur și simplu începeți să vorbiți pentru a întrerupe automat redarea muzicii, cu funcția Speak-to-Chat, sau bucurați-vă de redare adaptivă grație senzorului de proximitate și a celor doi senzori de accelerație care detectează dacă purtați sau nu căștile.

Speak-to-Chat, pentru confort în fiecare zi

Când vorbiți cu cineva, Speak-to-Chat oprește muzica și permite intrarea sunetului ambiental, ca să puteți conversa. Este utilă când doriți să țineți căștile pornite sau aveți mâinile ocupate. Bazată pe o tehnologie precisă de captare a vocilor, funcția utilizează cinci microfoane încorporate și tehnologia de procesare avansată a semnalului audio pentru a recunoaște și a reacționa la vocea dvs. Când conversația ia sfârșit, redarea muzicii se reia automat.

Funcția Controlul adaptiv al sunetului asigură automat adaptarea la orice situație

Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează acțiunile dvs. și locația în care vă aflați, apoi ajustează setările legate de sunetul ambiental pentru a vă oferi o experiență de ascultare ideală.

Căști WH-1000XM4 purtate în timpul unei călătorii cu autobuzul
Călătorii

Cufundați-vă în sunet atunci când călătoriți, fără zgomot de fundal care să vă întrerupă piesele preferate.

Căști WH-1000XM4 purtate în timpul mersului pe stradă
Mers pe jos

Fiţi conştient de tot ce se întâmplă în jur, atât pe stradă, cât şi la birou, dar bucuraţi-vă în continuare de muzică.

Căști WH-1000XM4 purtate în timpul așteptării pe peron
Aşteptare

Auziți anunțurile importante când așteptați, fără a fi deranjat de zgomotul de fundal.

Învață locațiile dvs. favorite

În timp, controlul adaptiv al sunetului învață să recunoască locațiile pe care le vizitați frecvent, cum ar fi locul de muncă, sala de sport sau cafeneaua preferată, adaptând sunetul în funcție de situație.

Hartă
Căştile care se adaptează la dvs.

Senzorul de proximitate și cei doi senzori de accelerație pot detecta dacă purtați sau nu căștile, apoi adaptează redarea în consecință, contribuind astfel la economisirea energiei.

Căştile WH-1000XM4 purtate în jurul gâtului într-o cafenea
Puneți muzica în pauză

Dacă dați jos căștile, redarea muzicii va fi întreruptă automat.

Purtarea căştilor WH-1000XM4 într-o cafenea
Reluați redarea

Puneți la loc căștile, iar redarea muzicii va fi reluată automat.

Funcția Atenție rapidă, activată într-o cafenea
Atenție rapidă

Aveți nevoie să auziți rapid vocile sau sunetele din jurul dvs.? Pur și simplu puneți mâna peste carcasă pentru a reduce imediat volumul muzicii și a permite intrarea sunetului ambiental.

Purtați căștile întreaga zi, în confort deplin

WH-1000XM4 îmbină stilul cu confortul. Perniţele de urechi din spumă uretanică sunt super-moi și permit o fixare sigură. Presiunea este distribuită uniform, suprafața de contact dintre ureche și perniță fiind mare. Iar grație greutății reduse, veți uita practic că purtați căștile.

Autonomie mare, încărcare rapidă

Cu o autonomie de până la 30 de ore, aveți energie chiar și în călătorii lungi. Dacă trebuie să încărcați în grabă, puteți obține 5 ore de redare cu doar 10 minute de încărcare cu adaptorul opțional de c.a.

Operare fără efort

De la controlul muzicii, până la accesarea asistentului vocal sau efectuarea de apeluri în regim „mâini libere”, cu WH-1000XM4 totul este mai simplu.

WH-1000XM4 cu asistent vocal
Apelați la inteligența asistentului vocal

Administrați-vă ziua doar vorbind cu asistentul dvs. Bucurați-vă de divertisment, intrați în legătură cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri și multe altele.

Căști WH-1000XM4 cu funcție de apelare în regim „mâini libere”
Apelare în regim „mâini libere” cu sunet mai clar 

Conversația decurge natural cu apelarea în regim „mâini libere”. Atingeți de două ori și vorbiți. Cu tehnologia Precise Voice Pickup, care combină cele cinci microfoane încorporate cu procesarea avansată a semnalului audio, căștile WH-1000XM4 oferă o calitate superioară a vocii, pentru conversații clare. 

WH-1000XM4 controlate cu ajutorul degetelor
Control la dispoziţia dvs.

Schimbaţi piesa, creşteţi sau reduceţi volumul şi preluaţi sau efectuaţi apeluri apăsând sau glisând pe panou.

Aplicația Sony | Headphones Connect

Folosind aplicația Sony | Conectare căști, aveți la dispoziție funcția Ambient Sound Control, care vă permite să reglați volumul sunetului de fundal și vă oferă opțiunea de a auzi exclusiv vocile. Pe de altă parte, egalizatorul vă permite să personalizați nivelurile frecvențelor acustice în funcție de muzica pe care o ascultați.

Siglă Headphones Connect
Conexiune multi-punct

Pentru confort deplin, căștile WH-1000XM4 pot fi asociate simultan cu două dispozitive Bluetooth. Astfel, atunci când primiți un apel, căștile detectează dispozitivul respectiv și se conectează automat la acesta. Veți putea inclusiv să comutați conexiunea la oricare dintre cele două dispozitive, printr-o simplă apăsare de buton.

Căştile WH-1000XM4 purtate de un bărbat într-un restaurant
Sigla Fast Pair

WH-1000XM4 acceptă noua funcție Google Fast Pair. Puteți găsi rapid căștile WH-1000XM4 după sunetul tonului sau consultați ultima locație cunoscută a acestora în aplicația Google Găsește-mi dispozitivul de pe smartphone.

WH-1000XM4 pliate în interior
Structură pliabilă prin pivotare

Cupele pentru urechi pivotează în interior pentru a încăpea fără probleme într-o carcasă compactă.

WH-1000XM4 în geantă de transport, cu cablu
Carcasă de transport cu cablu

Carcasa de transport inclusă este durabilă și include un cablu pentru ascultarea prin fir.

Atât de captivant. Atât de real.

Lăsați-vă captivat de sunet. Atât de real, ca și cum ați fi acolo, la un concert în direct sau alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica este mai captivantă ca oricând. Cu aceste căști vă puteți bucura de tehnologia 360 Reality Audio.

Artist_connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Inteligente și intuitive, căștile WH-1000XM4 oferă îmbunătățiri suplimentare funcției noastre de anulare a zgomotului, de vârf în domeniu, o calitate excepțională a sunetului și audiție inteligentă care se adaptează comportamentului și locației în care vă aflați.
  • Procesorul HD de anulare a zgomotului QN1, sistemul Bluetooth Audio SoC și un senzor dual de zgomot vă permit să ascultați fără perturbări

  • Optimizator personal cu funcție de anulare a zgomotului și optimizare a presiunii atmosferice

  • Sunet de înaltă calitate cu tehnologiile DSEE Extreme™ și LDAC

  • Control adaptiv de sunet ajustează automat setările de sunet ambiant în funcție de locație și de comportament

  • Libertate de audiție în sistem wireless cu tehnologia BLUETOOTH®

Difuzor
40 mm, tip dom (bobină mobilă CCAW)
DSEE Extreme
Da
Răspuns în frecvenţă
4 -40.000 Hz
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)/20 Hz - 40.000 Hz (frecvenţă de eşantionare LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Răspuns în frecvenţă (funcţionare activă) 
4 -40.000 Hz
Funcţionare pasivă
Da
NFC
Da
Lungimea cablului
Cablu pentru căști (aprox. 1,2 m, fire OFC, minimufă stereo placată cu aur)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor