Imagini cu Căști wireless MDR-1RBT
Imagini cu Căști wireless MDR-1RBT

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Sunet care rămâne fidel

Surprindeţi ritmul wireless

Aceste căşti wireless cu Bluetooth® sunt create pentru muzica contemporană, cu ajutorul unor muzicieni de renume. Liniile de bas energice şi notele înalte se aud exact aşa cum şi le-a dorit artistul.

Bluetooth® şi NFC

Scăpaţi de cabluri

Uitaţi de cablurile încurcate: modelul MDR-1RBT foloseşte tehnologia Bluetooth® v3.0 pentru a reda muzica wireless. Vă puteţi, de asemenea, conecta folosind tehnologia NFC printr-o singură atingere.

Creat de artişti

Indiferent dacă ascultaţi dubstep, R&B sau house, căştile redau frecvenţa corectă datorită unui parteneriat creativ cu Katy B şi Magnetic Man.

4 Hz - 80 kHz

Gamă largă de frecvenţe audio

Pentru ca dvs. să auziţi totul, de la tonurile de bas atât de joase încât pot fi doar simţite până la cele mai înalte frecvenţe, difuzorul HD poate reda întregul spectru de frecvenţe, de la 4 Hz la incredibilul nivel de 80 kHz.

Difuzor HD cu fante de ventilaţie mărite

Difuzoarele puternice sunt esenţiale pentru a face faţă intervalului de sub-bas specific muzicii contemporane. Difuzoarele de înaltă definiţie de 40 mm sunt prevăzute cu fante de ventilaţie largi, pentru un răspuns rapid al basului.

Redaţi notele înalte

Pentru a reproduce fidel vocea umană şi alte sunete medii, MDR-1RBT dispune de o diafragmă cu peliculă din polimer cu cristale lichide de 40 mm, pentru rigiditate şi greutate redusă.

Diafragmă cu cristale lichide, 40 mm

Pentru audiţii îndelungate

Purtaţi căştile MDR-1RBT toată ziua, fără a resimţi vreo urmă de disconfort în zona capului. Căştile sunt prevăzute cu perniţe care eliberează presiunea, pentru audiţii mai îndelungate.

Perniţe care eliberează presiunea

Auziţi doar muzica şi atât

Fixare peste urechi

Zgomotul exterior dispare

Căştile îmbracă urechile perfect, filtrând zgomotul şi fixându-se stabil.

Garnituri din silicon silenţioase

Silenţiozitate

Cupele cu garnituri circulare din silicon moale minimizează interferenţele.

Specificaţii şi funcţii
  • Create în colaborare cu artişti de renume

  • Difuzor HD îmbunătăţit şi fante de ventilaţie

  • Diafragmă peliculă polimer cu cristale lichide 40mm

  • Perniţe care eliberează presiunea, cu fixare perfectă pe urechi

  • Compatibile cu smartphone-urile, cu microfon încorporat

Ce este în cutie

Toc, Cablu USB, Certificat de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor