Imagini cu Căști MDR-1A
Imagini cu Căști MDR-1A
Imagini cu Căști MDR-1A

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Sunet pur pentru melomani

Simţiţi puterea şi precizia melodiilor preferate

Oferiţi muzicii dvs. puritatea pe care o merită. Cu o gamă de frecvenţe care se extinde până la 100 kHz, căştile MDR-1A cu sunet de înaltă rezoluţie capturează esenţa reală din fiecare piesă, astfel încât veţi auzi muzică la o calitate mai apropiată de cea a originalului masterizat în studio. De la ritmuri puternice la sunete vocale intense, sunetul rămâne fidel pentru o experienţă autentică şi precisă.

Difuzor de 40 mm

Audiţie confortabilă

Bucuraţi-vă de acustică fină dintr-un difuzor mare şi cupe care izolează confortabil în jurul urechilor.

Gamă de frecvenţe extrem de largă

Gamă de frecvenţe extrem de largă

Ascultaţi sunete joase profunde şi înalte pline de euforie cu o gamă completă de frecvenţe sonore de până la 100 kHz.

Sensibilitate ridicată de 105 dB/mW

Sensibilitate ridicată

Redaţi muzică la volum ridicat şi clar de la orice sistem la domiciliu sau dispozitiv portabil cu sensibilitate ridicată de 105 dB/mW.

Pasiune pentru sunet

Toate notele subtile, reproduse cu precizie

Ascultaţi sunetul clar, echilibrat care rămâne fidel înregistrării originale, indiferent cât de ridicat este volumul. Un difuzor HD de 40 mm cu o diafragmă din polimer cu cristale lichide (LCP) acoperit cu aluminiu, uşoară dar rigidă, vă oferă un sunet mai consecvent şi mai precis pe toată gama de frecvenţe decât un difuzor LCP convenţional.

Ce este sunetul de înaltă rezoluţie?

Sunetul de înaltă rezoluţie se referă la o colecţie de procese digitale care permit codificarea şi redarea muzicii folosind rate de eşantionare mai ridicate decât cele folosite pentru CD-uri.

Înregistrare de înaltă frecvenţă

Înregistraţi cu frecvenţă mai mare decât de pe CD

Sunetul de înaltă rezoluţie înregistrează, în general, la 96 kHz/24 de biţi sau chiar la 192 kHz/24 de biţi, o rezoluţie mult mai ridicată decât cea de pe CD.

o gamă largă de frecvenţe

Ascultaţi sunet mai realist şi mai emoţionant

În timp ce limita superioară a CD-urilor şi fişierelor MP3 este de aproximativ 20 kHz, sunetul de înaltă rezoluţie acceptă frecvenţe peste 24 kHz (până la 100 kHz pe acest model) şi un interval dinamic mai larg.

Bucuraţi-vă de experienţa autentică a muzicii

Cufundaţi-vă complet în muzică şi descoperiţi puritatea sunetului de înaltă rezoluţie, transmis de la sursă la difuzor. Puteţi asculta mostre audio de înaltă rezoluţie gratuit, accesând HDtracks chiar acum.

Păstrează sunetul înăuntru

Designul pliabil cu perniţe de urechi 3D ergonomice păstrează muzica înăuntru şi celelalte zgomote în afară. Acustica este reflectată înapoi spre ureche, pentru cele mai subtile sunete.

Structură pliabilă
Cablu pentru căști cu conector echilibrat

Sunet echilibrat

Graţie cablului pentru căşti cu conector echilibrat din produsul MDR-1ABP, care conţine patru fire de cupru acoperite cu argint, veţi auzi sunet precis de la produsele audio care oferă suport pentru conexiuni echilibrate.

Aspect luxos

Faceţi impresie

Aceste căşti reprezentative au un aspect pe măsura senzaţiei oferite, cu o bandă de fixare pe cap metalică elegantă, care completează perfect perniţele din piele neagră, pluşate.

Confort absolut

Auziţi mai mult din muzica dvs. cu un design curbat şi etanş care se fixează bine pe urechi. Comod de purtat ore la rând, astfel încât să puteţi asculta mai mult timp.

Design curbat şi etanş

Perniţe de urechi cu reducerea presiunii

Perniţele din piele moale se ridică şi iau forma urechilor pentru o fixare comodă şi confortabilă.

Design curbat şi etanş

Îmbinări fără întreruperi

Cu materiale mai fine şi îmbinări fără întreruperi, confortul şi durabilitatea sunt excepţionale.

Împachetaţi şi porniţi la drum

Luaţi-vă muzica peste tot. Banda metalică glisantă de fixare pe cap şi cupele pivotante pliabile vă permit să depozitaţi căştile într-o valiză sau într-o geantă.

Telecomandă şi microfon pe fir

Păstraţi legătura

Cu telecomandă şi microfon pe fir, veţi putea prelua în regim „mâini libere”, apelurile primite pe smartphone-ul Android sau pe iPhone.

Aplicaţia SmartKey

Păstraţi controlul

Redaţi şi personalizaţi muzica. Personalizaţi-vă apelurile telefonice. Aplicaţia SmartKey de la Sony vă permite să controlaţi funcţiile principale de la căşti.

Specificaţii şi funcţii
Oferiţi muzicii dvs. puritatea pe care o merită. Cu o gamă de frecvenţe care se extinde până la 100 kHz, căştile MDR-1A cu sunet de înaltă rezoluţie capturează esenţa reală din fiecare piesă, astfel încât veţi auzi muzică la o calitate mai apropiată de cea a originalului masterizat în studio. De la ritmuri puternice la sunete vocale intense, sunetul rămâne fidel pentru o experienţă autentică şi precisă.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Difuzor sensibil din polimer cu cristale lichide

  • Compatibil cu smartphone-ul cu telecomandă pe fir şi microfon

  • Reglarea răspunsului în frecvenţă reduce distorsiunea basului puternic

  • Cupe pivotante pentru urechi, pentru portabilitate uşoară

Difuzor
Difuzor dinamic de 40 mm - tip dom
Răspuns în frecvenţă
3 - 100.000 Hz
Lungimea cablului
1,2 m

Ce este în cutie

Certificat de garanţie, Instrucţiuni de operare, Toc, Cablu pentru căşti (1,2 m), Cablu pentru căşti cu telecomandă pe fir şi microfon (1,2 m)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor