Salt la conţinut

NC Wireless h.ear on

Doar dvs. și muzica

Niciun zgomot de fond nu vă distrage atenția. Fără cabluri enervante. Doar sunet pur, autentic. Pregătiţi-vă să vă pierdeţi în muzică.

Culori h.ear

Hear Your Colours

h.ear Sony combină sunetul de înaltă rezoluție cu un design îndrăzneț, distinctiv. Sunetul vibrant nu a arătat niciodată atât de bine. 

Alegeţi-vă culoarea

Căştile h.ear on Wireless NC sunt disponibile într-o gamă de culori distinctive. Pe care o veţi alege?

  • Galben lămâie
  • Albastru verzui
  • Negru închis
  • Bordo roz
  • Cinabru roşu

Se potriveşte stilului dvs.

Designul cu o singură culoare şi o singură formă îmbină stilul autentic cu confortul compatibilităţii formei. Astfel, dvs. și căștile sunteţi mereu în acelaşi ton. 

Priviţi şi ascultaţi

Sunet premium, materiale şi finisaje tactile, atenţie meticuloasă la detalii. Descoperiți h.ear on Wireless NC.

Spuneţi da libertăţii 

Bluetooth® și conectarea prin NFC vă permit să ascultați muzică wireless, fără restricțiile unui cablu. LDAC transmite de trei ori mai multe date (rată de transfer: 990 kbps) faţă de sunetul Bluetooth®, ceea ce vă permite să vă bucuraţi de conţinut audio de rezoluţie ridicată la o calitate excepţională a sunetului

Spuneţi nu zgomotului 

Orice s-ar întâmpla în jurul dvs., anularea digitală a zgomotului blochează zgomotul de fond, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra muzicii.

Trataţi corect muzica

Oferiţi-i muzicii pe care o iubiţi calitatea sunetului pe care aceasta o merită. Căștile noastre h.ear on Wireless NC vă permit să vă bucurați de sunetul de înaltă rezoluţie, pentru experiența audiţiei perfecte.

Gata de acţiune

Căștile dvs. sunt o extensie a dvs. - precum telefonul și cheile, vă însoţesc peste tot. Astfel, h.ear on Wireless NC au fost proiectate pentru a face parte din viaţa dvs.

Design premiat

Premiul iF GOLD AWARD 2016

Evaluate de un grup de experți din industrie, căștile h.ear on au obţinut medalia de aur la premiile International Forum pentru produse din 2016.

Specificaţii şi funcţii
Niciun zgomot de fond nu vă distrage atenția. Fără cabluri enervante. Doar sunet pur, autentic. Pregătiţi-vă să vă pierdeţi în muzică.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Conectivitate BLUETOOTH® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Tehnologie digitală de anulare a zgomotului

  • Difuzor HD de 40 mm pentru gamă dinamică

  • Domurile cu diafragmă acoperită cu titan reduc la minimum distorsiunile

Difuzor
40 mm (tip dom)
Răspuns în frecvenţă
5 - 40.000 Hz (pornit ) (cu cablu)
Lungimea cablului
1,2 m
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor