MDR-1000X

Anulare incomparabilă a zgomotelor

Cu o anulare a zgomotului de top în domeniu, aceste căşti premiate de What Hi-Fi? vă permit să savuraţi muzica fără a fi deranjat. Ascultaţi într-o linişte totală sau adaptaţi sunetul la mediu.

CĂŞTI

Căşti wireless cu funcţie de anulare digitală a zgomotului 1000X

MDR-1000X

Imagine cu Căşti wireless cu funcţie de anulare digitală a zgomotului 1000X

creamblack

Preț recomandat

1.791,60 LEI

What Hi-Fi?: 5 stele şi Cele mai bune căşti cu anulare a zgomotului 100+ £

Publicaţia What Hi-Fi?, fondată în 1976, este cel mai bun ghid independent de prim rang din lume pentru cumpărarea şi folosirea produselor Hi-Fi şi de divertisment personal.

Lăsaţi-vă captivat de muzică

Bucuraţi-vă de tehnologia fără egal de anulare a zgomotului, oricând şi oriunde vă duce viaţa şi indiferent ce faceţi.

Conectat la exterior. Deconectat de la exterior.

Preluaţi controlul asupra sunetului cu SENSE ENGINE™

Auziţi doar ce doriţi să auziţi, nimic mai mult. SENSE ENGINE™ vă oferă libertatea de a asculta doar muzica preferată printr-o singură atingere.  

Aflaţi cum funcţionează caracteristica de anulare a zgomotului şi alte caracteristici unice ale căştilor MDR-1000X

Sunet autentic

Muzica pe care o ascultaţi este fidelă înregistrării originale, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Optimizată pentru sunet de înaltă rezoluţie, tehnologia S-Master HXTM reduce distorsiunea şi vă permite să vă bucuraţi de fiecare subtilitate a muzicii preferate.

Aceste căşti încorporează şi un difuzor puternic de 40 mm, cu diafragmă din polimer de cristale lichide care permite redarea fidelă a notelor joase şi poate reproduce o gamă întreagă de frecvenţe, până la 40 kHz. 

Restabiliţi toate fişierele comprimate

Motorul de accentuare a sunetului digital HX (DSEE HX) converteşte fişierele digitale comprimate de muzică (MP3, ACC, ATRAC şi WMA) şi le duce mai aproape de calitatea sunetului de înaltă rezoluţie. Prin restaurarea sunetului de înaltă calitate pierdut prin compresie, tehnologia DSEE HX produce fişiere muzicale cu un sunet bogat şi natural. 

DSEE HX

Audiţie wireless de înaltă calitate prin LDAC

LDAC transmite aproximativ de trei ori mai multe date (transfer maxim: 990 kbps) faţă de sunetul wireless clasic prin BLUETOOTH®, deci aveţi conţinutul cu sunet de înaltă rezoluţie la o calitate excepţională, apropiată de sunetul de înaltă rezoluţie.

Perniţe de urechi din piele sintetică

Piele pentru un aspect de lux

Pielea sintetică moale de pe carcasă şi de pe perniţele de urechi conferă un aspect şi o senzaţie de lux. Concepute pentru a se fixa peste urechi, pentru audiţie îndelungată confortabilă.

Design pliabil cu pivotare

Pregătit de călătorie

Cupele pliabile şi pivotante permit păstrarea uşoară a căştilor pe durata călătoriilor, într-o valiză, geantă sau în carcasa de transport inclusă.  

Glisaţi şi atingeţi

Glisaţi şi atingeţi

Doar atingeţi panoul tactil de pe căşti pentru a opri sau reda muzica, pentru a omite piese, pentru a schimba volumul sau pentru a activa funcţiile de asistenţă vocală ale smartphone-ului.

Specificaţii şi funcţii
Cu tehnologie de top pentru anularea zgomotului, aceste căşti vă permit să ascultaţi muzică fără ca atenţia să vă fie distrasă. Ascultaţi muzica în linişte deplină sau ajustaţi sunetul în funcţie de mediu.
  • Tehnologie digitală de anulare a zgomotului

  • Redare audio wireless de înaltă calitate prin LDAC

  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Difuzor HD de 40 mm pentru gamă dinamică

  • Diafragma LCP acoperită cu aluminiu ajută la minimizarea distorsiunii

Difuzor
40 mm, tip dom (bobină mobilă CCAW)
Răspuns în frecvenţă
4 -40.000 Hz
Lungimea cablului
Cablu pentru căști (aprox. 1,5 m, fire OFC placate cu aluminiu, minimufă stereo placată cu aur)

Ce este în cutie

Geantă de transport, Adaptor pentru utilizare în avion, Cablu pentru căști (aprox. 1,5 m, fire OFC placate cu aluminiu, minimufă stereo placată cu aur), Cablu USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor