Salt la conţinut
Casti

Căşti Bluetooth®

Să ascultaţi muzica stocată pe playerul MP3 sau pe smartphone este uşor cu căştile noastre Bluetooth®. Continuaţi lectura pentru a afla mai multe şi a descoperi perechea perfectă pentru dvs.

Pătrundeţi într-o lume fără cabluri

Căşti Bluetooth® create pentru libertate şi confort. Datorită difuzoarelor mari, frecvenţelor ample redate şi celei mai bune tehnologii de îmbunătăţire a sunetului, vă bucuraţi fără griji de fiecare piesă care uimeşte prin calitatea sunetului.

Bărbat care poartă căştile Bluetooth® în timp ce aleargă
Bărbat în mişcare purtând cele mai bune căşti Bluetooth® de la Sony

Conectaţi-vă

Conectaţi instantaneu căştile Bluetooth® la smartphone, tabletă sau playerul MP3 şi vă bucuraţi de fiecare piesă fără probleme. Pe fugă? Încercaţi o pereche de elemente intraauriculare ultra-portabile cu Bluetooth® cu cea mai bună tehnologie Sony.

Descoperiţi sunetul de înaltă rezoluţie

Cu căştile Buetooth® beneficiaţi de sunet de înaltă rezoluţie, de la semnal la boxe, care surclasează calitatea unui CD şi accentuează cele mai subtile detalii ale muzicii. Cu tehnologia DSEE fiecare notă oferă cea mai realistă experienţă de audiţie.

Cele mai bune căşti Bluetooth® cu sunet de înaltă rezoluţie de la Sony
Căşti intraauriculare Bluetooth® de culoare neagră de la Sony

Componente de calitate

Difuzoarele de calitate înaltă menţin proprietăţile sunetului, de la sunete vocale puternice până la solo-urile de chitară. Gama largă de frecvenţe joase şi înalte este redată cu uşurinţă de căştile noastre Bluetooth®, indiferent de volum.

Un nivel superior nou pentru frecvenţele joase

Cu puternicele difuzoare din neodim, controlul de reglare a răspunsului în frecvenţă se realizează prin canale ajustate pentru a combate alterarea sunetului şi a îmbunătăţi fluxul de aer, optimizând frecvenţele joase pentru un ritm puternic, precis.

Bărbat ascultând la căştile intraauriculare cu Bluetooth®
Căşti Bluetooth® negre cu un telefon de la Sony 

Comoditate fără efort

Tehnologia wireless vă permite conectarea uşoară şi rapidă a căştilor la smartphone, tabletă sau MP3 player. Doriţi să omiteţi o melodie sau preluaţi un apel? Nu trebuie decât să folosiţi comenzile integrate şi microfonul încorporat.