Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

32 GB

CAT-G32

Preţ indisponibil

64 GB

CAT-G64

Preţ indisponibil

128 GB

CAT-G128

Preţ indisponibil

Imagini cu Card de memorie CFast 2.0 din seria G
Imagini cu Card de memorie CFast 2.0 din seria G
Imagini cu Card de memorie CFast 2.0 din seria G
Imagini cu Card de memorie CFast 2.0 din seria G

Caracteristici

Card CFast ideal pentru camerele profesionale

În cazul în care camera profesională sau semiprofesională este compatibilă cu CFast, bazați-vă pe acest card CFast pentru o performanță optimă la înregistrare și partajare.

Viteză de scriere ultrarapidă

Viteza de scriere până la 510 MB/s reprezintă o alegere superioară pentru fotografierea în serie RAW continuă cu camerele compatibile.

Înregistrare video 4K fiabilă, la calitate cinematografică

Înregistrarea video stabilă, la calitate cinematografică, este asigurată de Video Performance Guarantee-130 (VPG130), având o viteză de scriere minimă constantă de 130 MB/s.

Concepute pentru profesionişti

Cardurile de memorie CFast de la Sony sunt antistatice, rezistente la șocuri și rupere și vă asigură o performanță deplină la temperaturi extreme. Fiind concepute pentru uz profesional prelungit, cardurile CFast Sony sunt testate pentru stocare fiabilă, oriunde trebuie să fotografiați.

Cea mai mare viteză de scriere în domeniu 

Viteza de citire până la 530 MB/s permite transferul fișierelor și mai mari, inclusiv a clipurilor video 4K sau a unei serii de imagini de înaltă rezoluție, în câteva secunde.

Software File Rescue

Uneori lucrurile nu merg așa cum trebuie, iar date precum fotografiile și fișierele sunt pierdute. File Rescue de la Sony este un instrument puternic pentru recuperarea datelor deteriorate sau pierdute, suficient de simplu de utilizat pentru oricine. Aplicând un algoritm complex, software-ul File Rescue de la Sony are un raport mai mare de recuperare a imaginilor RAW sau a fișierelor MOV realizate cu dispozitivele Canon. Disponibil ca descărcare gratuită pentru cumpărătorii de carduri de memorie.

Specificaţii
  • Viteză de scriere ultrarapidă, până la 510 MB/s, ideală pentru fotografiere în serie RAW continuă cu camerele compatibile

  • Viteză de transfer max. de 530 MB/s pentru fișiere mari, cum ar fi clipurile video 4K sau fotografiile de înaltă rezoluție

  • Creat pentru înregistrare video la calitate cinematografică cu viteză de scriere minimă de 130MB/s (VPG130)

  • Disponibil în versiuni de 32 GB, 64 GB și 128 GB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător