CARDURI DE MEMORIE, UNITĂȚI FLASH ȘI UNITĂȚI SSD/HDD

Card de memorie CFast 2.0 din seria G

G SERIES CFAST 2.0 MEMORY CARD

Imagine cu Card de memorie CFast 2.0 din seria G

Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

32 GB

CAT-G32

Preţ indisponibil

64 GB

CAT-G64

Preţ indisponibil

128 GB

CAT-G128

Preţ indisponibil

Imagini cu Card de memorie CFast 2.0 din seria G
Imagini cu Card de memorie CFast 2.0 din seria G
Imagini cu Card de memorie CFast 2.0 din seria G
Imagini cu Card de memorie CFast 2.0 din seria G

Carduri de memorie CFast seria G, concepute pentru a satisface toate cerințele fotografilor profesioniști.

Fotografii profesioniști au nevoie de viteză mai mare pentru fotografiere în rafală continuă la rezoluție ridicată (inclusiv imagini RAW), iar cardurile de memorie CFast au o viteză de scriere de până la 510 MB/s. Este esențial fluxul de lucru eficient cu viteză de citire de până la 530 MB/s, iar Sony CFast seria G reduce durata transferului pe PC al fișierelor RAW, clipurilor video 4K lungi și imaginilor de înaltă rezoluție.

Carduri de memorie CFast de înaltă performanță

Carduri de memorie CFast de înaltă performanță

Concepute pentru cerințele fotografilor profesioniști. Cardurile de memorie CFast 2.0 seria G sunt disponibile cu capacități de 32 GB (CAT-G32), 64 GB (CAT-G64) și 128 GB (CAT-G128), drept răspuns la capacitățile tot mai mari ale camerelor DSLR și 4K de tip cinematografic de vârf.

Măriți viteza.

Viteze de scriere de vârf în domeniu

Viteze de scriere de vârf în domeniu

Fotografii profesioniști au nevoie de viteză mai mare pentru fotografiere la rezoluție ridicată (inclusiv imagini RAW). Cu o viteză de scriere de până la 510 MB/s, mult peste capacitatea cardurilor CFast existente, cardurile Sony seria G acceptă înregistrarea de imagini RAW de înaltă rezoluție, maximizând capacitățile camerelor DSLR precum Canon 1DX Mark 2.

Viteză de scriere ultrarapidă

Viteză de scriere ultrarapidă

Fluxul de lucru eficient este esențial pentru fotografii profesioniști care lucrează în medii dificile cu termen de predare scurt. Cu o viteză de citire foarte ridicată de 530 MB/s, cardul Sony CFast seria G reduce durata transferului pe PC al fișierelor RAW, clipurilor video 4K lungi și imaginilor de înaltă rezoluție.

Înregistrare video 4K fiabilă cu VPG130

Și… Acțiune!

Înregistrare video 4K fiabilă cu VPG130   

Cardurile CFast acceptă VPG130 pentru înregistrare video 4K de tip Cinema sau cu rată ridicată de biți. Se garantează o viteză minimă de scriere de 130 MB/s, suportul fiind ideal pentru înregistrare video 4K stabilă de tip profesionist, cum ar fi modul Cinema RAW cu camere video precum Canon C200.

Călătorii in siguranță.

Creat pentru rezistență și fiabilitate

Creat pentru rezistență și fiabilitate

Noile carduri CFast au trecut teste stricte de rezistență la cădere, vibrații, șoc și rigiditate, fiind perfecte pentru utilizare în diverse medii. Funcționează fiabil la diverse intervale de temperatură și sunt rezistente la electricitate statică.

Software descărcabil File Rescue

Software descărcabil File Rescue

Fotografiați cu încredere cu software-ul File Rescue și garanția de cinci ani.

Aveţi dispozitivul potrivit?

Aveţi dispozitivul potrivit?

Vedeți ce aparate foto sunt compatibile cu cardurile Sony CFast seria G.

Specificaţii şi funcţii
Sony CFast 2.0 din seria G vă oferă viteza și capacitatea de care au nevoie profesioniștii sau semiprofesioniștii. Pentru fotografiere, transmisie sau calitate cinematografică, viteza de scriere până la 510 MB/s permite serii RAW continue, iar viteza de citire până la 530 MB/s permite transferul rapid al fișierelor mari, inclusiv video 4K. VPG130 permite o viteză minimă constantă de 130 MB/s pentru înregistrarea video la calitate cinematografică. Stocare de la 32 GB până la 128 GB.
  • Viteză de scriere ultrarapidă, de până la 510 MB/s, ideală pentru fotografiere în serie RAW continuă cu camerele compatibile

  • Viteză de transfer max. de 530 MB/s pentru fișiere mari, cum ar fi clipurile video 4K sau fotografiile de înaltă rezoluție

  • Disponibil în versiuni de 32 GB, 64 GB și 128 GB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător