Salt la conţinut
Imagini cu Handycam® PJ810 cu proiector încorporat
Imagini cu Handycam® PJ810 cu proiector încorporat
Imagini cu Handycam® PJ810 cu proiector încorporat
Imagini cu Handycam® PJ810 cu proiector încorporat

De la camera video la cinematograf

Vizionaţi filmele pe ecranul mare cu Handycam® PJ810E - este suficient să conectaţi un smartphone sau o tabletă prin HDMI®. Surprindeţi fiecare detaliu al momentelor importante cu un senzor CMOS Exmor R®, şi apoi partajaţi-l cu proiectorul încorporat cu luminozitate de până la 50 de lumeni.

Lumea este cinematograful dvs.

Proiectaţi o imagine de până la 500 cm (200") pe orice suprafaţă, iar fiecare detaliu va fi ca în realitate. Puteţi chiar să redaţi conţinut de pe smartphone sau tabletă prin intrarea HDMI® în lumina directă a soarelui – proiectorul are o luminozitate de până la 50 de lumeni, pentru imagini extrem de clare.

Libertate de mişcare cu stabilizarea imaginii

Deplasare, panoramare şi zoom fără tremur şi salturi. Stabilizarea optică SteadyShot™ asigură o stabilizare inegalabilă a imaginii şi o compensare de până la 13 ori mai mare a tremurului camerei decât în cazul stabilizării tradiţionale.

Fotografiere mai fină şi mai rapidă

Noul procesor de imagine BIONZ X este rapid, puternic şi reduce nivelurile de zgomot din imagine. Funcţionează împreună cu un senzor CMOS Exmor R®, pentru a reproduce fidel fiecare aspect al scenei, cu detalii precise, naturale.

Includeţi totul în cadru

De la panoramare până la mărire, oricare ar fi fotografia, obiectivul superangular G Lens de 26,8 mm va include mai mult în cadru. Apropiaţi-vă şi surprindeţi fiecare detaliu cu zoomul optic 12x şi cu Clear Image Zoom 24x.

Bucuraţi-vă de libertatea wireless

Fără cabluri şi fără conectori. Utilizaţi funcţia NFC pentru a realiza o conexiune Wi-Fi®, care vă va permite să partajaţi instantaneu fotografii şi filme.

Vizaţi numai sunetul subiectului dvs.

V-aţi săturat să vă auziţi vocea pe fundalul fiecărui clip video înregistrat? Cu My Voice Cancelling, vă puteţi reduce volumul vocii din spatele camerei, menţinând volumul subiectului.

Ce este mai bun din ambele lumi

Înregistrarea video duală înregistrează în două formate simultan. Filmaţi în format AVCHD pentru materiale filmate de înaltă calitate sau în format MP4 pentru partajare uşoară online.

Specificaţii
  • Proiector integrat, luminozitate până la 50 de lumeni

  • Stabilizare optică SteadyShot echilibrată

  • Senzor CMOS Exmor R™

  • Procesor de imagine BIONZ X

  • Obiectiv G Lens superangular

Tip de obiectiv
Obiectiv G
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de tip 1/3,95 (4,6 mm)
Zoom extins
24x
Tip de ecran
Ecran Xtra Fine LCD™ de 7,5 cm (tip 3.0) (921.000) Panoramic (16:9)
Terminale de intrare şi ieşire
Terminal Multi/Micro USB, Minimufă stereo, Ieşire HDMI® (micro), Intrare proiector (micro HDMI®), Ieşire compozit, Ieşire 4K (Tip A (integrată)/USB 2.0 Hi-speed (stocare în masă/MTP))
Intensitate luminoasă de ieşire
Până la 50 de lumeni
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor