HD

Handycam® PJ620 cu proiector încorporat

HDR-PJ620
Imagine cu Handycam® PJ620 cu proiector încorporat

Preț recomandat

2.418,40 LEI

Imagini cu Handycam® PJ620 cu proiector încorporat
Imagini cu Handycam® PJ620 cu proiector încorporat
Imagini cu Handycam® PJ620 cu proiector încorporat
Imagini cu Handycam® PJ620 cu proiector încorporat

Caracteristici

Stabilizare optică echilibrată SteadyShot™

Stabilizarea avansată a imaginii permite realizarea unui material filmat fără estompare chiar şi atunci când condiţiile de înregistrare sunt instabile sau cu denivelări.

Zoom optic 30x

Cu un obiectiv superangular, care este ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, camera oferă de asemenea zoom optic 30x şi tehnologia Clear Image Zoom de maxim 60x pentru opţiuni flexibile de imagini.

Obiectiv superangular de până la 26,8 mm

Fie că realizaţi filme ori capturaţi imagini statice, obiectivul superangular de primă clasă vă poate ajuta să capturaţi mai mult din fotografierea de peisaje şi scene de interior, atunci când nu aveţi suficient spaţiu pentru a face un pas înapoi. Chiar şi fără un obiectiv convertor superangular, anumite camere video filmează în spectrul larg maxim de 26,8 mm (raport de aspect 16:9) în modul de filmare.

Calitate excepţională a imaginii

Formatul XAVC S cu o rată de biţi ridicată este destinat videografilor care sunt gata să-şi ducă munca la nivelul următor. Oferind o calitate incredibilă, XAVC S este construit din formatul XAVC utilizat de cineaştii profesioniştii şi producătorii de televiziune, iar compresia inteligentă a datelor permite exportul fişierelor la dimensiuni potrivite pentru consumator.

Microfon cu sunet surround, 5.1 canale

Înregistraţi un sunet clar care surprinde cu precizie atmosfera scenei şi bucuraţi-vă de redarea unui sunet surround pe sistemul dvs. Home Theatre. Indicatorii de echilibrare a sunetului de pe ecranul LCD oferă posibilitatea monitorizării vizuale a nivelului fiecărui canal.

Controlul mai multor camere

Mai multe cadre înseamnă o editare mai interesantă. Camerele conectate pot înregistra cu uşurinţă materialul filmat dintr-o varietate de unghiuri, fie că sunt montate direct pe [produs], fie declanşate wireless. Controlul mai multor camere facilitează sincronizarea setărilor de fotografiere pe toate dispozitivele.

Movie Maker

Un instrument flexibil pentru a simplifica editarea filmelor, Movie Maker oferă mai multe caracteristici de economisire a timpului. Adăugaţi marcaje importante la momente cheie în timpul înregistrării şi lăsaţi programul să sincronizeze automat tranziţiile la coloana sonoră aleasă.

Redare în timp real prin Ustream (actualmente IBM Cloud Video)

De la spectacole la evenimente sportive, unele lucruri se văd mai bine în timp real. Partajaţi instantaneu scenele cu imagine şi sunet de înaltă calitate.

Motion Shot Video

Motion Shot Video redă o secvenţă de imagini suprapuse care detectează acţiunea înregistrată în intervale de o fracţiune de secundă pentru analizare detaliată pe ecranul LCD. În timpul redării, puteţi regla intervalul sau puteţi întrerupe redarea pentru a captura şi a partaja o imagine statică.

Cablu USB încorporat

Cablul USB încorporat în cureaua de mână este foarte comod pentru încărcare rapidă şi conectare la PC, aşa că nu este necesar să luaţi cu dvs. un cablu USB sau un adaptor c.a. suplimentar. Pentru încărcare dacă nu este disponibil un PC, utilizaţi un adaptor compact USB c.a. (opţional).

Senzor CMOS Exmor R®

Acest senzor mare şi performant îmbunătăţeşte claritatea imaginii, reduce zgomotul în medii întunecate şi permite defocalizarea şi estomparea fundalului.

Procesor de imagine BIONZ X™

Motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X™ ajută la obţinerea unei calităţi mai naturale şi mai pline de viaţă a imaginii, precum şi capacităţi de procesare mai rapidă.

Obiectiv Sony G

În centrul performanţei optice la superlativ, obiectivul G Lens de la Sony funcţionează în perfectă armonie cu senzorul CMOS Exmor R® şi procesorul BIONZ X™. Este indispensabil pentru a realiza imagini cu detalii abundente care se compun în amintiri extraordinare.

Captură de imagini statice de 9,2 MP

Uneori nu aveţi nevoie - sau nu doriţi - filme. Treceţi camera video în modul pentru imagini statice şi capturaţi imagini individuale uimitoare de înaltă calitate de 9,2 megapixeli la fel de uşor ca fotografierea cu camera pentru imagini statice.

Modul automat inteligent

Această caracteristică determină automat tipul de scenă filmată şi optimizează o combinaţie de setări din trei grupuri (Faţă, Scenă, Tremurul camerei). Aceasta asigură cele mai bune rezultate pentru până la 180 de tipuri de scene, chiar şi pe timp de noapte şi în scenele cu iluminare din spate. Setările selectate sunt afişate ca pictograme pe ecranul LCD pentru facilitarea căutării.

Focalizare automată cu blocare (AF)

Îmbunătăţeşte urmărirea subiecţilor în mişcare prin utilizarea permanentă a punctului optim de focalizare automată (AF) şi reglarea dimensiunii cadrului ţintă pentru adaptare la caracteristicile subiectului dvs. Graţie inovaţiilor în focalizarea automată cu detecţia fazei, aceasta este acum mai precisă ca oricând - aşadar detectaţi şi capturaţi cu precizie ţinte în mişcare rapidă.

Înregistrare progresivă

Filmele clare, care conţin de două ori datele de imagine pentru filme înregistrate în modul întreţesut, pot fi înregistrate în Full HD de 60p/50p în modul de înregistrare progresivă. Imaginile sunt la fel de uniforme ca şi cele filmate în 60/50 de cadre pe secundă, şi fiecare cadru este înregistrat ca o singură imagine completă. Aşadar, o imagine statică capturată dintr-un film înregistrat în modul progresiv este foarte bine definită.

Înregistrarea video duală

Înregistraţi două filme în acelaşi timp: unul la calitate maximă XAVC S sau în format AVCHD şi celălalt în format MP4. În acest fel aveţi un mic fişier pregătit pentru partajare rapidă, plus un fişier filmat la nivel profesional pentru prelucrare ulterioară.

Modul de înregistrare dublă

Modul de înregistrare dublă vă permite să înregistraţi simultan filme HD şi imagini statice de înaltă rezoluţie pentru a surprinde cea mai bună fotografie în ambele moduri.

Setări manuale pentru diafragmă şi timpul de expunere

Această cameră video vă oferă libertatea de a alege setări manuale pentru controlul diafragmei şi al timpului de expunere, ideal pentru fotografii cu iluminare din spate şi condiţii de expunere insuficientă, precum şi în alte situaţii.

Declanşare la zâmbet

Deoarece zâmbetele extraordinare sunt trecătoare, această caracteristică se asigură că acestea nu se pierd niciodată. Capturaţi automat instantanee ale feţelor zâmbitoare, chiar şi în timpul înregistrării video.

Reducere automată a zgomotului produs de vânt

Utilizând un algoritm avansat de analiză a sunetului, această funcţie elimină zgomotul produs de vânt - cauza cea mai comună pentru înregistrări audio de proastă calitate realizate în aer liber.

My Voice Cancelling

Reduceţi intensitatea sunetelor care provin din spatele camerei, fie că este vorba despre vorbirea cu subiecţii ori de îndemnarea acestora.

Control nivel microfon

Pentru înregistrare video, puteţi regla fin nivelul microfonului pentru a optimiza calitatea oricărui sunet captat, de la ciripitul domol de păsări la interpretarea zgomotoasă a unei formaţii. Chiar şi atunci când nivelul de sunet creşte brusc, funcţia de amplificare automată previne deteriorarea sunetului.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Funcția de control de la distanță print-o singură atingere vă permite să folosiți telefonul sau tableta ca vizor și telecomandă pentru o cameră digitală și să transferați fotografiile și clipurile video de la camera dvs. Indiferent ce alegeți, prin instalarea aplicației Imaging Edge Mobile pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android cu NFC, puteți ocoli complexele procese de configurare și puteți stabili o conexiune wireless prin simpla apropiere a dispozitivului de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Aflați mai multe

Picture Effect

Daţi frâu liber imaginaţiei. Efectul de imagine sporeşte distracţia cu filmele şi fotografiile prin posibilitatea de a contribui la cele şapte efecte creative (Parţial color, Fotografie retro, Supraexpunere, Monocrom cu contrast ridicat, Cameră foto de jucărie, Culori inspirate din stilul pop, Posterizare) fără efortul editării pe un calculator.

Copiere directă de pe Handycam®

Este uşor să realizaţi copii de siguranţă şi să stocaţi date despre imagini pe o unitate externă. Trebuie doar să vă conectaţi unitatea la Handycam® care conţine iniţial datele, conectând cablul USB la portul USB al unităţii.

Specificaţii

Bucuraţi-vă de perspective noi asupra momentelor preţioase ale vieţii cu noua cameră Handycam® HDR-PJ620. Sistemul de stabilizare optică echilibrată Steadyshot™ menţine stabilitatea deosebită chiar şi la fotografiere portabilă, cu obiectiv superangular şi zoom. Înregistrarea AVCHD şi avansată XAVC S, precum şi alte inovaţii, arată modul în care Sony include performanţa avansată într-un corp compact pregătit pentru orice.
  • Stabilizare optică echilibrată SteadyShot™

  • Înregistrare XAVC S (HD 50 Mb/s) şi AVCHD

  • Senzor CMOS Exmor R®

  • Obiectivul superangular G Lens de 26,8 mm cu zoom optic 30x

  • Proiector de 25 lumeni încorporat

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de tip 1/5,8 (3,1 mm)
Pixeli efectivi (video)
aprox. 2,29 megapixeli (16:9)
Tip de obiectiv
Obiectiv G
Zoom optic
30x
Tehnologia Clear Image Zoom
60x
Tip de ecran
Afişaj Clear Photo LCD 7,5 cm (tip 3.0) (460.800 puncte) Panoramic (16:9)

Ce este în cutie

Acumulator reîncărcabil (NP-FV50), Adaptor c.a., Ghid de utilizare, Cablu (micro) HDMI, Cablu compatibil cu conexiuni USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor