Imagini cu Handycam® PJ410 cu proiector încorporat
Imagini cu Handycam® PJ410 cu proiector încorporat
Imagini cu Handycam® PJ410 cu proiector încorporat
Imagini cu Handycam® PJ410 cu proiector încorporat

Caracteristici

Stabilizare optică SteadyShot™ cu mod Activ inteligent

Stabilizarea avansată a imaginii fereşte materialul filmat de estompare, chiar şi când condiţiile de înregistrare sau mâinile utilizatorului sunt nesigure.

Obiectiv superangular de până la 26,8 mm

Fie că realizaţi filme ori capturaţi imagini statice, obiectivul superangular de primă clasă vă poate ajuta să capturaţi mai mult din fotografierea de peisaje şi scene de interior, atunci când nu aveţi suficient spaţiu pentru a face un pas înapoi. Chiar şi fără un obiectiv convertor superangular, anumite camere video filmează în spectrul larg maxim de 26,8 mm (raport de aspect 16:9) în modul de filmare.

Calitate excepţională a imaginii

Formatul XAVC S cu o rată de biţi ridicată este destinat videografilor care sunt gata să-şi ducă munca la nivelul următor. Oferind o calitate incredibilă, XAVC S este construit din formatul XAVC utilizat de cineaştii profesioniştii şi producătorii de televiziune, iar compresia inteligentă a datelor permite exportul fişierelor la dimensiuni potrivite pentru consumator.

Proiector încorporat

Filmaţi şi partajaţi materialul filmat doar cu un singur dispozitiv. Un proiector încorporat extraordinar vă permite să vă prezentaţi filmul - sau alt conţinut, utilizând intrarea externă - pe orice suprafaţă plană disponibilă.

Controlul mai multor camere

Mai multe cadre înseamnă editare mai interesantă. Camerele conectate pot înregistra cu uşurinţă materialul filmat dintr-o varietate de unghiuri, fie că sunt montate direct pe HDR-PJ410, fie declanşate wireless. Controlul mai multor camere facilitează sincronizarea setărilor de fotografiere pe toate dispozitivele.

Movie Maker

Un instrument flexibil pentru a simplifica editarea filmelor, Movie Maker oferă mai multe caracteristici de economisire a timpului. Adăugaţi marcaje importante la momente cheie în timpul înregistrării şi lăsaţi programul să sincronizeze automat tranziţiile la coloana sonoră aleasă.

Redare în timp real prin Ustream (actualmente IBM Cloud Video)

De la spectacole la evenimente sportive, unele lucruri se văd mai bine în timp real. Partajaţi instantaneu scenele cu imagine şi sunet de înaltă calitate.

Telecomandă printr-o singură atingere şi partajare printr-o singură atingere

Telecomanda printr-o singură atingere vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta ca vizor şi telecomandă pentru o cameră digitală, iar partajarea printr-o singură atingere vă permite să transferaţi fotografiile şi clipurile video de pe cameră. În orice caz, prin instalarea aplicaţiei Imaging Edge Mobile pe smartphone-ul sau tableta cu Android şi funcţia NFC activată puteţi evita procedurile complexe de configurare şi puteţi stabili conexiunea wireless atingând pur şi simplu dispozitivul dvs. de cameră. Acum sunteţi gata să controlaţi camera de pe smartphone pentru a face o fotografie dintr-o zonă inaccesibilă anterior sau pentru a participa la propria fotografie de grup, precum şi pentru a o transfera imediat pe smartphone, pentru partajare pe reţelele de socializare. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Puteţi asocia dispozitivele şi manual.

Aflați mai multe

Motion Shot Video

Motion Shot Video redă o secvenţă de imagini suprapuse care detectează acţiunea înregistrată în intervale de o fracţiune de secundă pentru analizare detaliată pe ecranul LCD. În timpul redării, puteţi regla intervalul sau puteţi întrerupe redarea pentru a captura şi a partaja o imagine statică.

Cablu USB încorporat

Cablul USB încorporat în cureaua de mână este foarte comod pentru încărcare rapidă şi conectare la PC, aşa că nu este necesar să luaţi cu dvs. un cablu USB sau un adaptor c.a. suplimentar. Pentru încărcare dacă nu este disponibil un PC, utilizaţi un adaptor compact USB c.a. (opţional).

Senzor CMOS Exmor R®

Acest senzor mare şi performant îmbunătăţeşte claritatea imaginii, reduce zgomotul în medii întunecate şi permite defocalizarea şi estomparea fundalului.

Procesor de imagine BIONZ X™

Motorul avansat de procesare a imaginii BIONZ X™ ajută la obţinerea unei calităţi mai naturale şi mai pline de viaţă a imaginii, precum şi capacităţi de procesare mai rapidă.

Obiectiv ZEISS

Cu un angajament comun faţă de performanţă şi design excepţional, Sony şi Carl Zeiss® dezvoltă împreună obiective ce combină cea mai bună tehnologie optică posibilă cu sisteme electronice de calitate premium şi tehnologia senzorilor pentru modele Handycam® de la Sony.

Captură de imagini statice de 9,2 MP

Uneori nu aveţi nevoie - sau nu doriţi - filme. Treceţi camera video în modul pentru imagini statice şi surprindeţi imagini individuale uimitoare de înaltă calitate de 9,2 megapixeli cu uşurinţa unei camere pentru imagini statice.

Înregistrare progresivă

Filmele clare, care conţin de două ori datele de imagine pentru filme înregistrate în modul întreţesut, pot fi înregistrate în Full HD de 60p/50p în modul de înregistrare progresivă. Imaginile sunt la fel de uniforme ca şi cele filmate în cadre 60/50 pe secundă, şi fiecare cadru este înregistrat ca o singură imagine completă, aşa că o imagine statică capturată dintr-un film înregistrat în modul progresiv este foarte bine definită.

Înregistrarea video dublă

Înregistraţi două filme în acelaşi timp: unul la calitate maximă XAVC S sau în format AVCHD şi celălalt în format MP4. În acest fel aveţi un mic fişier pregătit pentru partajare rapidă, plus un fişier filmat la nivel profesional pentru prelucrare ulterioară.

Modul de înregistrare dublă

Modul de înregistrare dublă vă permite să înregistraţi simultan filme HD şi imagini statice de înaltă rezoluţie pentru a surprinde cea mai bună fotografie în ambele moduri.

Detectarea feţei

Acesta optimizează automat focalizarea, expunerea şi culorile pentru rezultate optime. Alegeţi prioritar o persoană, atingând pur şi simplu faţa acesteia pe afişajul LCD, acest lucru fiind util când alegeţi o persoană cheie la fotografierea cu ocazia unui eveniment aglomerat. Chiar dacă subiectul iese din cadru, acesta va fi reţinut şi prioritizat atunci când intră din nou în scenă.

Modul automat inteligent

Această caracteristică determină automat tipul de scenă filmată şi optimizează o combinaţie de setări din trei grupuri (Faţă, Scenă, Tremurul camerei). Vă asigură cele mai bune rezultate pentru până la 90 de tipuri de scene, chiar şi pe timp de noapte şi în scenele cu iluminare din spate. Setările selectate sunt afişate ca pictograme pe ecranul LCD pentru facilitarea căutării.

Declanşare la zâmbet

Deoarece zâmbetele extraordinare sunt trecătoare, această caracteristică se asigură că acestea nu se pierd niciodată. Capturaţi automat instantanee ale feţelor zâmbitoare, chiar şi în timpul înregistrării video.

Picture Effect

Daţi frâu liber imaginaţiei. Efectul de imagine sporeşte distracţia cu filmele şi fotografiile prin posibilitatea de a contribui la cele şapte efecte creative (Parţial color, Fotografie retro, Supraexpunere, Monocrom cu contrast ridicat, Cameră foto de jucărie, Culori inspirate din stilul pop, Posterizare) fără efortul editării pe un calculator.

Setări manuale pentru diafragmă şi timpul de expunere

Această cameră video vă oferă libertatea de a alege setări manuale pentru controlul diafragmei şi al timpului de expunere, ideal pentru fotografii cu iluminare din spate şi condiţii de expunere insuficientă, precum şi în alte situaţii.

Event Browse

Pentru navigare uşoară şi redare, acest model Handycam® redă Interfaţa grafică cu utilizatorul pentru clipuri video de grup şi imagini statice care au fost înregistrate ca evenimente separate. Puteţi alege între diferite scheme de afişare, din vizualizare evenimente sau vizualizare index, după caz, pentru o mai bună organizare, căutare, vizualizare şi partajare a conţinutului personal.

Compatibilitate cu carduri de memorie dublu

Acest model Handycam® are sloturi pentru Memory Stick Micro™ şi carduri Micro SD/SDHC, astfel încât să puteţi înregistra comod pe oricare este disponibil imediat.

Funcţionare pe baterie tip x

Utilizaţi o baterie de tip X foarte uşoară, foarte compactă pentru a minimiza dimensiunile generale şi greutatea acestui model Handycam® folosit.

Specificaţii

Păstraţi amintirile preţioase proaspete pentru ca toţi să se bucure de ele cu integritatea fermă şi uşurinţa de purtare a camerei Handycam® PJ410. Stabilizarea optică SteadyShot™ cu modul Activ inteligent previne deteriorarea fotografiilor din cauza tremurului camerei şi neclarităţii. Formatele AVCHD şi XAVC S asigură înregistrări fidele şi vibrante. Este foarte compactă şi întotdeauna pregătită de drum.
  • Stabilizare optică SteadyShot™ cu mod Activ inteligent

  • Înregistrare XAVC S (HD 50 Mbps) şi AVCHD

  • Senzor CMOS Exmor R®

  • Obiectivul superangular ZEISS de 26,8 mm cu zoom optic 30x

  • Proiector încorporat

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de tip 1/5,8 (3,1 mm)
Pixeli efectivi (video)
aprox. 2,29 megapixeli (16:9)
Tip de obiectiv
ZEISS Vario-Tessar®
Zoom optic
30x
Tehnologia Clear Image Zoom
60x
Tip de ecran
Afişaj Clear Photo LCD de 6,7 cm (tip 2,7) (230.400 de puncte) Panoramic (16:9)

Ce este în cutie

Baterie reîncărcabilă (NP-BX1), Adaptor c.a., Cablu compatibil cu conexiuni USB, Cablu (micro) HDMI, Ghid de utilizare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor